- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
erken gebelik testi ama ünternetten aldım pekte güvenemiyorum o yüzden bakalım hayırlısı beklıycezErken gebelik testi mi yaptın normal kaset test mi? Erken daha garanti olur sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken gebelik testi ama ünternetten aldım pekte güvenemiyorum o yüzden bakalım hayırlısı beklıycezErken gebelik testi mi yaptın normal kaset test mi? Erken daha garanti olur sanki
Benim 4 gün kaldıkızlar sonuç alan yokmu benim 3 gün kaldı teste
Benim bat 16 veya 18 sanırım test günü 20si :/Ben henüz test yapmadım BAT 19 mart 18'inde yaparım heralde test :)
14 gün mü 15 miBende 14.günü hayatta bekleyemem bende çarşamba günü yaparım diye düşünüyorum. Eğer varsa o gün çıkar zaten.
Kaç milyon spermle aşılama yaptırdınızBu arada aşılama günü eşimin sperm numunesinin dosyasında aglütinasyon diye bir değer pozitif yazıyordu yıkamadan sonra ise negatif olmuş. İnternetten baktım spermlerin birbirine yapışık olması durumuymuş ve kısırlık sebebiymiş. Bu zamana kadar bir sürü test yaptırdı eşim hiçbirinde böyle bir değere rastlamamıştık. Ürologlar da bahsetmedi. Acaba bunca zaman olmamasının sebebi bu muydu diye düşündüm. Yıkamadan sonra o değerin negatif olması sayesinde gebelik olacak belki de bu ay. Umarım olur, olmazsa da üstüne gidicem şu aglütinasyon un.
Yıkama öncesi 111 milyondu yıkama sonrası 10 milyon.Kaç milyon spermle aşılama yaptırdınız
Bizimki gecen sefer yokama sonrası 12 milyonla yaptık bu sefer 5 milyonlaYıkama öncesi 111 milyondu yıkama sonrası 10 milyon.
5 milyon ve üzeri yeterli oluyormuş zaten. Umarım tutmuştur. Ben bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktıBizimki gecen sefer yokama sonrası 12 milyonla yaptık bu sefer 5 milyonla
Kaçıncı gününüz bugün5 milyon ve üzeri yeterli oluyormuş zaten. Umarım tutmuştur. Ben bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı![]()
12Kaçıncı gününüz bugün
erken biraz evde yaptıysan testi 14. gün yapın diyolar ama bnde dayanamayıp yapmıştım test sen gibi
benimde aynı çıktı ya agrım felanda var ama hiç adet olacak gibi degilim kan testi verdim sonucunu bekliyorum bakalım bugün 14. günüm benimdeMerhaba hanımlar bende 5 yıllık evliyim ayın 5 inde aşılama yaptırmıştım bugün 13.gunum erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 5 gün vardi ama adet olacak gibi hissediyorum zaten bel ve sırt ağrım çok aşılama yaptırdıgim günden beri tüm hamilelik belirtisi vardı kasim ağrısı göğüs hassasiyeti 2 gündür mide yanması da vardı ama sonuç bugün negatif çıktı![]()
İnşallah öyledir bır tanede daha testim var onu da Pazar günü yapicam o zaman 16 günüm oluyor pazarteside adet tarihim hiç umudum yok ama o zaman çift çizgi görürüm inşallaherken biraz evde yaptıysan testi 14. gün yapın diyolar ama bnde dayanamayıp yapmıştım test sen gibi
İnşallah pozitif alırsın canım bugün karın ağrım geçti sırt ağrım ve yorgunlugum var pazar günü tekrar test yapicam hayırlisi artikbenimde aynı çıktı ya agrım felanda var ama hiç adet olacak gibi degilim kan testi verdim sonucunu bekliyorum bakalım bugün 14. günüm benimde
kan sonucun çıktımıİğneden sonra 13. Gün aşılamadan sonra 11. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı hemde 5 dk da . Bugün test günümde diye kan verdim eve geldim bide kaset test deneyeyim dedim hop oda negatif![]()
Regl olucam ama ya belli. Zaten olsaydı çıkardı bence.erken biraz evde yaptıysan testi 14. gün yapın diyolar ama bnde dayanamayıp yapmıştım test sen gibi