2022/2023 YUMURTA DONASYONU DENEYİMİ -TAVSİYELER

dilberomin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
172
58
98
35
Merhaba arkadaşlar yumurta donasyonu yaptırmış arkadaşlar veya yaptırmayı düşünenler lütfen buraya birbirmize çare olabilmek adına yardımcı olur musunuz?Bu konu suistimale çok açık bir konu özellikle kötü niyetli merkezler tarafından lütfen vereceğiniz her olumlu ,olumsuz deneyim çok büyük yol gösterecektir.

Merhaba bende Mayıs ayında gideceğim inşallah..Daha merkeze karar veremedim..Dr Hit ve Vita Altera arasında kararsız kaldım

Merhaba arkadaşlar, benim 26 ocakta 5 günlük 2 embriyo transferim gerçekleşti, yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Bugün kü doktor kontrolünde kesenin birinde kalp atışını duyduk, biri boş gözüküyormus. Haftaya tekrar gideceğim kontrole. Hastanemiz Vita Altera IVF hastanesi, doktorundan hemsirelerine kadar çok ilgililerdi, ben memnun kaldım, sadece bebeğimin biri tutunamamis ona üzülüyorum

Merhaba arkadaşlar donasyon için fiyat ne dendi. Allahım yardım etsin hepimize ben 47 yaşındayım çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum . Para sıkıntımızda var çok üzgünüm . Çok istiyoruz evladımız olsun eşim ve ben

Merhaba ben Mücize ekipte yumurta donasyonu yaptırdım 6 emriyo vardı 2 tane transfer oldu tutmadı 4 tanesini dondurdum onlarda tutmadı Sakın mucize ekibe gitmeyin parayı alana kadar aldıktan sonra ilgi yok tutmadıktan sonra benden farklı tahlil istediler baştan istediyseniz ya dedim tutmayınca istiyorlar böyle sacma bi yer fiyatlar 7000 Euro harcadık ve çöp oldu helal etmiyorum

Merhaba ben Mücize ekipte yumurta donasyonu yaptırdım 6 emriyo vardı 2 tane transfer oldu tutmadı 4 tanesini dondurdum onlarda tutmadı Sakın mucize ekibe gitmeyin parayı alana kadar aldıktan sonra ilgi yok tutmadıktan sonra benden farklı tahlil istediler baştan istediyseniz ya dedim tutmayınca istiyorlar böyle sacma bi yer fiyatlar 7000 Euro harcadık ve çöp oldu helal etmiyorum
Çok geçmiş olsun ne zaman yaptırdınız

İyi günler bende yumurta donasyonu düşünüyorum son günlerde dahada arttı bu istwgim maddi açıdan toplanıp başvuracağız inşallah tabi hastane araştırma içindeyim Kıbrıs yada Azerbeycan çok kararsızım

Merhaba arkadaşlar donasyon için fiyat ne dendi. Allahım yardım etsin hepimize ben 47 yaşındayım çok umutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum . Para sıkıntımızda var çok üzgünüm . Çok istiyoruz evladımız olsun eşim ve ben
Merhaba bize 5.500 euro dendi bizde düşünüyoruz bakalım tahlilerimizi yaptırdık ama testlerde bazı sıkıntılar çıktı Kıbrıs ile diyolok halindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin bende 41 e gitcem 9 başarısız denemem var 😔

Donasyonun hangi türünün size uygunluğuna istinaden fiyat değişiyor. Yumurta kesin almalısınız gibi yaştan dolayı. Sperm analizlerinin sonucu iyi ise yumurta donasyon ,değil ise embriyo donasyon. Umudunuzu yitirmeyin.

Ben yakın doğu üniversitesi de yaptim tandem protokolü Ismet koca amma bir şüphe var 26 yaşındaki kız demişti hemşire ile konuştum da o bana dedi sen başka yerde ucuz diye yaparsan sana 6 tane yumurtani dinlendirir 5 günü derler 2 tanesi kaldı o ikisini transfer yapar olsa oldu olmasa 4500€ çöpe gitti bitti onu dinlep 7000€ ya onlarda yaptim şüphe şu o 26 yaşındaki kızın yumurta kalitesi benim yumutamdan kötü çıkmışım o kız da 22 almış 16 tanesi dinlenmiş 5 çı günü 3 tane kalmış benden 9 yumurta çıktı 8 döllendi 5 ci günü 4 tane kaldı benim yaşım 40ta nasıl 26 yaşındaki kızın yumurtası 16 taneden 3ü kalmiş
Belki o hemşire dedikleri kendileri öyle yapıyorlar bir donurdan 22 yumurta alıp 2 ya 3 kadına veriyorlar 6 taneden veya 7 taneden kim kontrol ediyorki bize görsetmiyorki

Screenshot_2023-05-21-20-39-03-862_com.android.chrome.webp

vuslatizmir vuslatizmir bu konuya yazmak için fotoğraftaki kısmı kullanacaksınız.

Bakın en altta bir kutunun içinde mesajınızı yazınız yazan kısıma mesajınızı yazıp,sağ alt köşedeki cevapla butonuna tıklayarak konuya yorum yazmış oluyorsunuz.

Ben yakın doğu üniversitesi de yaptim tandem protokolü Ismet koca amma bir şüphe var 26 yaşındaki kız demişti hemşire ile konuştum da o bana dedi sen başka yerde ucuz diye yaparsan sana 6 tane yumurtani dinlendirir 5 günü derler 2 tanesi kaldı o ikisini transfer yapar olsa oldu olmasa 4500€ çöpe gitti bitti onu dinlep 7000€ ya onlarda yaptim şüphe şu o 26 yaşındaki kızın yumurta kalitesi benim yumutamdan kötü çıkmışım o kız da 22 almış 16 tanesi dinlenmiş 5 çı günü 3 tane kalmış benden 9 yumurta çıktı 8 döllendi 5 ci günü 4 tane kaldı benim yaşım 40ta nasıl 26 yaşındaki kızın yumurtası 16 taneden 3ü kalmiş
Belki o hemşire dedikleri kendileri öyle yapıyorlar bir donurdan 22 yumurta alıp 2 ya 3 kadına veriyorlar 6 taneden veya 7 taneden kim kontrol ediyorki bize görsetmiyor

Back
X