Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kaç haftaliksinizMerhaba annelerAğustos ayında doğacak kuzuları beraber bekleyelim mi? Allahım bütün yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Ben 9 haftalığım siz inşallah nasipse Ağustos ortasında kucağıma alıyorumŞuan kaç haftaliksiniz![]()
Ben 12+5 inşallah nasipse temmuz sonu Ağustos başı gibi bekliyoruzBen 9 haftalığım siz inşallah nasipse Ağustos ortasında kucağıma alıyorum![]()
Siz zor zamanları atlatmışsınız çok güzel darısı banaBen 12+5 inşallah nasipse temmuz sonu Ağustos başı gibi bekliyoruz![]()
Gerçekten zorduSiz zor zamanları atlatmışsınız çok güzel darısı bana![]()
MaşallahGerçekten zorduşükür şuan çok iyiyim gebe gibi değilim darısı başınıza
![]()
Siz de öyle olursunuz eminim biliyorum ilk 10 hafta çok zor geçiyor bide ilk gebelikse baya zor tecrubesizlik benim de öyleMaşallahteşekkür ederim
![]()
Ben hiç anlamam ama meraktan insan çatlıyorgunaydin guzel anneler ben bugun dayanamadim devlette dr gorundum 12h 3 g ciktim krndi dr ma 2 sine randevu aldim tabi devletten beklenen daha kucuk belli degil cinsiyet neyse usg bakarmisiniz bana kiz gibi geldi