2022 Ağustos Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bsk_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bsk_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
18
7
286
Ankara
Merhaba anneler Ağustos ayında doğacak kuzuları beraber bekleyelim mi? Allahım bütün yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Selamlar hamileligimin 11.haftasindayim 6 eylul dogum tarihi gozuksede muhtemelen agustos annesi olacigim benide listenize alabilirmisiniz

gunaydin guzel anneler ben bugun dayanamadim devlette dr gorundum 12h 3 g ciktim krndi dr ma 2 sine randevu aldim tabi devletten beklenen daha kucuk belli degil cinsiyet neyse usg bakarmisiniz bana kiz gibi geldi

Eklentiler

• IMG_20220225_112503.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20220225_112457.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 19
gunaydin guzel anneler ben bugun dayanamadim devlette dr gorundum 12h 3 g ciktim krndi dr ma 2 sine randevu aldim tabi devletten beklenen daha kucuk belli degil cinsiyet neyse usg bakarmisiniz bana kiz gibi geldi
Ben hiç anlamam ama meraktan insan çatlıyor benim bebegimde 13 haftalıkmış de bişey söyleyemem henüz erken dedi

Merhaba anneler ve anne adayları öncelikle yavrularımız sağlıkla gelsinler inşallah benim doğumum 14 Ağustos gibi görünüyor bu bebeğim ilk bebeğim gibi aceleci bıdık çıkmaz inşallah gününde dogarsa

Selam kizlar nasılsınız nasipse yarın kontrolüm var bebeğim küçük olduğu için ilk bebekteki gibi kendimi dinleme fırsatım olmuyor ama maşallah artık bayağı hissedilir oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…