• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sağol canım . Şehir olarak Gaziantepte tedavi oldum kendim de Şanlıurfa'da yaşıyorum . İğnenin yaramadığını doktorun mu söyledi acaba yoksa kendin mi dedin ben klomen almak istiyorum diye . Bide bu embriyoların gelişmemesi merkezin laboratuvarı ile de ilgili değil mi sonuçta ilk gün döllenen 7 yada 8 embriyo oluyor acaba laboratuvarın da etkisi yok mu ? İki defadır deniyorum ikisinde de geride dondurulmuş emriyom kalmıyor
Ben 3 kere denedim daha önce hep 10-12 civarı yumurta oluyordu.
Yani kendi fikrim çünkü yaş ileri olunca yumurtaların kalitesini düşürüyor iğneler.
Doktorum kendisi klomenle tedavi olmayı önerdi. Az olsun ama öz olsun dedi.
Laboratuvarın tabi ki önemi çok hatta embriyologların da aynı öyle.
Ben 3 kere tedavi gördüğümde üçünde de 2 şer embriyo donduruldu ve ikişer transfer oluyordum o yüzden hep tadaviye baştan başlamak zorunda kalıyorsun.
Bu son tedavimde 2 kere toplama yaptırdım. 3 tane dondurulmuşum kaldı hastanede.

Kızlar selam ben dün adet oldum sonunda 🥰 çarşamba günü kontrole çağırdı dr rahim duvarı inşallah incelemiştir sıkıntı çıkmazsa estrofeme başlayacağım 🤗 opudan bugüne 10 ay geçmiş 😔
Ayy beni de yarın çağırdı ama çarşamba gitmek istediğimi söyledim 😂 Allahııım 💓 çok heyecanlı

ayliss ayliss N Neptunnn kızlar sizin aybaşında olur transferiniz hayırlısıyla.
İnşallah son tedaviniz olsun.
ayliss ayliss sen dondurulmuşunu kullanacaksın değil mi ? 1 tane kalmıştı diye hatırlıyorum.
N Neptunnn senin kaç tane dondurulmuşun var canım. Uzun zamandır toplama yaptırıyorsan baya vardır herhalde.

ayliss ayliss sen dondurulmuşunu kullanacaksın değil mi ? 1 tane kalmıştı diye hatırlıyorum.
N Neptunnn senin kaç tane dondurulmuşun var canım. Uzun zamandır toplama yaptırıyorsan baya vardır herhalde.
Benim 9 tane 5. gün embriyo var dondurulmuş 2+2+2+3 olarak yanlış hatırlamıyorsam benden ayıptır söylemesi 41 mi 42 mi ne toplanmıştı adeta bir tavuk gibiydim 😂 inşallah olur valla 😍 sen nasılsın aşkitom minnoşun nasıl

Benim 9 tane 5. gün embriyo var dondurulmuş 2+2+2+3 olarak yanlış hatırlamıyorsam benden ayıptır söylemesi 41 mi 42 mi ne toplanmıştı adeta bir tavuk gibiydim 😂 inşallah olur valla 😍 sen nasılsın aşkitom minnoşun nasıl
Allah seni bildiği gibi yapsın emiiiiii 9 tane 5. gün embriyosu harika yani. Daha ne istiyorsun allahtan 😂😂
Maşallah maşallah canım şaka bir yana 🧿🧿 Ben aynıyım valla bir şey yok bende belirti olarak. Sadece arada çok acıktığımı hissediyorum. Minnoşu da inşallah haftaya pazartesi gidince görebilirim 🙏🙏

Aminnn ❤️😍 evet 5. Güne 2 embriyo gelmişti birisi iyiydi biri çok iyi değildi. İyi olan kimyasal oldu bunu deneyeceğim şimdi önceki kadar umudum yok maalesef ama yinede Allah ol derse olur onun rahatlığı var ❤️

Allah seni bildiği gibi yapsın emiiiiii 9 tane 5. gün embriyosu harika yani. Daha ne istiyorsun allahtan 😂😂
Maşallah maşallah canım şaka bir yana 🧿🧿 Ben aynıyım valla bir şey yok bende belirti olarak. Sadece arada çok acıktığımı hissediyorum. Minnoşu da inşallah haftaya pazartesi gidince görebilirim 🙏🙏
Maşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyacaksın kucağına da alacaksın okula da götüreceksin allah nazardan saklasın 🧿🍀 nankörlük ederim embriyolarimdan şikayetçi değilim eli ayağı sağlığı düzgün olsun razıyım doğurmak istiyorum artık bebek boku temizlemek istiyorum 10 yıldır kedi boku temizliyorum 😂😂😂

Aminnn ❤️😍 evet 5. Güne 2 embriyo gelmişti birisi iyiydi biri çok iyi değildi. İyi olan kimyasal oldu bunu deneyeceğim şimdi önceki kadar umudum yok maalesef ama yinede Allah ol derse olur onun rahatlığı var ❤️
İnşallah canım benim bende bir rahatlık var tutsa da tutmasa da elimden geleni yaptım gerisi şans artık olsun kız ama ne güzel olur 😇

Amiin ❤️ Eşim çarşamba göreve gidecekmiş yarın gidicem hshs ya afedersin adetim sökülmedi tam sökülecek oluyor antibiyotik içiyorum duruyor sence ne yapayım ben 😕
Antibiyotik ne için histeroskopi mi yaptırmıştin canım dr a sor istersen ben hep 7 gün içtim bıraktım monodoks tetradox sanırım

Ben sana bişey diyeyim mi hiç belli olmuyor o işler. Ben kalitesiyle de ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık. Bak bizim bu forumda biri yazmıştı dr açık açık demiş pek ümitlenmesen iyi olur demiş. Yani olacağı var gibi durmuyor demiş. Arkadaş hamile orta kalite ve umut vaadetmeyen embriyo ile. O yüzden hiç belli olmaz inanarak gir transfere. Bir de doktoruna prograf ı söyle sana yazsın.

Antibiyotik ne için histeroskopi mi yaptırmıştin canım dr a sor istersen ben hep 7 gün içtim bıraktım monodoks tetradox sanırım
Çizik işlemi oldu sadece canım histeroskopim oldu benim geçenkinde monodoks kullandım bunda başka bir ilaç verdi. Sordum az önce kullanmaya devam dedi😔

Maşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyacaksın kucağına da alacaksın okula da götüreceksin allah nazardan saklasın 🧿🍀 nankörlük ederim embriyolarimdan şikayetçi değilim eli ayağı sağlığı düzgün olsun razıyım doğurmak istiyorum artık bebek boku temizlemek istiyorum 10 yıldır kedi boku temizliyorum 😂😂😂
Sabak akşam bebek bokunu temizlemek hepimize nasip olsun 😂😂 Yaaa o bile güzel beeee.... Banyosudur, ninnisidir , uykusudur vs. Allah hepimize nasip etsin 🙏🙏

Vala bende devlet hastanesi olucam yani su anki doktorum Kıbrıs'ta buradaki doktorum cam sakura interlitife bölümünde o yapicak nasıl oluyor bilmiyorum ama korkuyorum ofis Histeroskopi nasıl bir şey ne cikicak çok merak ediyorum stresliyim
Eğer benim dediğim gibiyse bişey hissetmiceksiniz bile

Çizik işlemi oldu sadece canım histeroskopim oldu benim geçenkinde monodoks kullandım bunda başka bir ilaç verdi. Sordum az önce kullanmaya devam dedi😔
Olsun estrofeme başlamak için 5_5.5 mm kadar izin veriyor genelde dr inşallah istediği ölçüye gelir ne olacak en kötü 2 gün sonra tekrar gel der büyük ihtimalle bana yine öyle diyecek duvarımiz sağlam olsun da gerisi önemli değil 😘

Ben sana bişey diyeyim mi hiç belli olmuyor o işler. Ben kalitesiyle de ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık. Bak bizim bu forumda biri yazmıştı dr açık açık demiş pek ümitlenmesen iyi olur demiş. Yani olacağı var gibi durmuyor demiş. Arkadaş hamile orta kalite ve umut vaadetmeyen embriyo ile. O yüzden hiç belli olmaz inanarak gir transfere. Bir de doktoruna prograf ı söyle sana yazsın.
Çok fazla örnek var gerçekten benim bu yavru biraz dengesiz olacak tutarsa canı isteyince dinlendi gelişmedi sonra iyileri eledi kendisi oturdu tahta 😂❤️ o ilaç ney için abla ?

Back
X