• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bir aksilik cıkmaz ise ben ağustos ayında başlayacağım tedaviye...

***4 yıldır evliyim ilk iki yıl kendimiz istemedik çocuk 2 yıldan sonra istememize rağmen hemen olmadı 6 -7 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ama 2 buçuk aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum ve yine beklemeye koyulduk ama yine olmadı taki mart 2022 ye kadar martta yeniden doğal yolla hamile kaldım ama sonu yine hüsran düşükle sonuçlandı. esimdede bende de sorun yok ama yaş ilerledikçe amh ta kalitede düşüyor ve hamile kalsamda çok uzun süre beklemem gerekiyor bidaha ki gebelikte düşukle sonuçlanabilir diye dr.um tüp bebek önerdi bide onu deneyeceğiz..
#acıbadem atakent

Merhaba canım İnşaAllah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır ☺️ Ben de bu ay sonunda tedaviye başlayacağım. İki senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. Polip ameliyatı oldum. Eşim sperm kalitesini, sayısını arttıran takviyeler kullandı. İki olumsuz iğneli aşılama sürecim oldu. Bakalım tüp bebek nasıl sonuçlanacak. Bizde de bir sorun yok şuan sebepsiz interfilite. Doktor bana overyan yetmezliği teşhisi koydu.32 yaşındayım eşim 37 yaşında. Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Eren Akbaba’ya gidiyorum.

Rabbım insallah gönlümüze göre verir .herkesin hikayesi farklı işte kiminin çok büyük sorunları var sağlık, maddi veya manevi kiminin basit sorunları var helledilebilir derecede kiminin ise bizim gibi sebepsiz interfilite ama herkesin derdi kendine büyük olduğu için allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberler almayı 🤲

Rabbım insallah gönlümüze göre verir .herkesin hikayesi farklı işte kiminin çok büyük sorunları var sağlık, maddi veya manevi kiminin basit sorunları var helledilebilir derecede kiminin ise bizim gibi sebepsiz interfilite ama herkesin derdi kendine büyük olduğu için allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberler almayı 🤲
İnşaAllah canım haberleşelim bebiş hanerlerimizi de paylaşalım İnşaAllah 🥰

Merhaba yaşım 32 1 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz infertilite deniliyor ama amh da 1,18 iç acıcı değil her yolu denedim yok aşılama da tutmadı. Reglimi bekliyorum 1 haftaya iğnelere başlıyacağım Acıbadem Maslak Bülent Tıraş drum. Süreci paylaşalım birlikte desteğe çok ihtiyacımız var

Temmuz adetim bayrama denk gelince 1 ay daha erteleyelim dedik ve bi aksilik olmazsa Ağustosta ikinci tüp bebek denemesine başlayacağız..
Mayıs 22 de olumsuz bir transferim oldu düşük amh kalitesiz yumurtalar sonucunda tutmadı ve geriye embriyo da kalmadı.. Sil baştan yeni bir tedavi olacak havuz yapacağız dedi doktorumuz... izmir medical park Funda Göde ye gidiyorum...

Temmuz olmadı ama inşallah Ağustos bana ve bize istediğimiz güzel hayırlı haberleri getirir...

Merhaba canım İnşaAllah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır ☺️ Ben de bu ay sonunda tedaviye başlayacağım. İki senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. Polip ameliyatı oldum. Eşim sperm kalitesini, sayısını arttıran takviyeler kullandı. İki olumsuz iğneli aşılama sürecim oldu. Bakalım tüp bebek nasıl sonuçlanacak. Bizde de bir sorun yok şuan sebepsiz interfilite. Doktor bana overyan yetmezliği teşhisi koydu.32 yaşındayım eşim 37 yaşında. Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Eren Akbaba’ya gidiyorum.
Canım mugla egitim araştırmada hemen 2 tane iğneli asilama mi yaptı? Yoksa öncesinde femera kullandırılan asilama yaptı mı?

Selam kızlar biz de 1 buçuk yıldır denedik hiç hamile kalamadm, bir negatif aşılama deneyimim var. Eşimin işi nedeniyle tüp bebeğe başlayamadık artık yarın dönüyor ve Dr ile görüşmeye gideceğim her şey yolundaysa Ağustos reglisinde başlarız umarım. Yaş 32 sağ ve sol 175 mm ve 200 mm kaybolmayan kistlerim var onun dışında bir sıkıntı gözükmüyor regiım düzenlidir hep. Ama kendim çok takıntılı pimpirikli bir insanım ben rahat olamayışıma bağlıyorum.

Bende overyan yetmezliği olduğu için hemen iğneli aşılama yaptı canım
Anladim canim. Bende bir sorun görünmüyor.ben rapor için gitmiştim ama baştan asilama yapıyor ondan sorayim dedim. Hem de femera ile 2 3 kez deneyip sonra iğneli aşılama olmazsa sonra tüp bebek dedi.

Anladim canim. Bende bir sorun görünmüyor.ben rapor için gitmiştim ama baştan asilama yapıyor ondan sorayim dedim. Hem de femera ile 2 3 kez deneyip sonra iğneli aşılama olmazsa sonra tüp bebek dedi.
Anladım canım hayırlısı olsun İnşaAllah. Kuzenimin eşi femera ile hamile kaldı. İnşaAllah senin de olumlu sonuçlanır

Selamlar herkese,
32 yaşındayım ortalama bir yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadım. İki negatif aşılamam var, amh da problem yok üç kusur ama netleşmeyen tüplerim var, hidroselpenks miyim net değil bu yüzden laparoskopi olacağım Ağustos ayında ve sonrasında tüp bebek görünüyor.
Eşimde görünen bir problem yok ama morf 3-4 arasında değişti.
Ben de tek taraflı 2 mm çikolata kisti var laparoskopi ile bu da alınacak görünüyor 🌿
Yolculuğum bu şekilde sonbahara güzel girmek dileğimle 🎈

Merhaba yaşım 32 1 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz infertilite deniliyor ama amh da 1,18 iç acıcı değil her yolu denedim yok aşılama da tutmadı. Reglimi bekliyorum 1 haftaya iğnelere başlıyacağım Acıbadem Maslak Bülent Tıraş drum. Süreci paylaşalım birlikte desteğe çok ihtiyacımız var
1.18 amh çokta kötü değil daha düşük amh olan bi sürü insan var doğal hamile kalan o konuda içiniz rahat olsun Dr.lar 1.01 amh olanların bile şansı var diyorsa 1.18 hayli hayli şansı var Rabbım gönlüne göre versin kolay ve pozitif bir tedavi olur inşallah 🤲🤲

Temmuz adetim bayrama denk gelince 1 ay daha erteleyelim dedik ve bi aksilik olmazsa Ağustosta ikinci tüp bebek denemesine başlayacağız..
Mayıs 22 de olumsuz bir transferim oldu düşük amh kalitesiz yumurtalar sonucunda tutmadı ve geriye embriyo da kalmadı.. Sil baştan yeni bir tedavi olacak havuz yapacağız dedi doktorumuz... izmir medical park Funda Göde ye gidiyorum...

Temmuz olmadı ama inşallah Ağustos bana ve bize istediğimiz güzel hayırlı haberleri getirir...
İlk tedavide negatif görmek iyi olmamış ama hayırlısı diyelim insallah 2.de pozitif olur.Amh belki arttıramazsınız ama yumurta kalitesini pal polen karışımları ()

İlk tedavide negatif görmek iyi olmamış ama hayırlısı diyelim insallah 2.de pozitif olur.Amh belki arttıramazsınız ama yumurta kalitesini pal polen karışımları (güvenilir bilindik biyerden almak şart) ile artabiliyormuş zaten sağlık içinde önemli bir karışım..Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin🤲

1.18 amh çokta kötü değil daha düşük amh olan bi sürü insan var doğal hamile kalan o konuda içiniz rahat olsun Dr.lar 1.01 amh olanların bile şansı var diyorsa 1.18 hayli hayli şansı var Rabbım gönlüne göre versin kolay ve pozitif bir tedavi olur inşallah 🤲🤲
1.01 yanlış yazmışım 0.01

İlk tedavide negatif görmek iyi olmamış ama hayırlısı diyelim insallah 2.de pozitif olur.Amh belki arttıramazsınız ama yumurta kalitesini pal polen karışımları (güvenilir bilindik biyerden almak şart) ile artabiliyormuş zaten sağlık içinde önemli bir karışım..Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin🤲
Amin inşallah hepimiz için...🤗 yumurta kalitesi için biosteron başladık ikinci kutuya geçtim.. 3 aydır da eşimle beraber nort vital takviye alıyoruz... umarım sağlıkla aliriz evlatlarımızı kucağımıza..

Amin inşallah hepimizin bebişleri olsun🤲

Back
X