- 2 Temmuz 2022
- 20
- 14
- 3
- Konu Sahibi 2022bbsistyrm
Ben 4 Ağustos'ta ilk muayene için gidicem bakalım hayırlısıİnşallah pozitif sonuç alacağınız bir tedavin olurbelki aynı zamanlarda başlarız, büyük ihtimal benim 5 ağustosta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 Ağustos'ta ilk muayene için gidicem bakalım hayırlısıİnşallah pozitif sonuç alacağınız bir tedavin olurbelki aynı zamanlarda başlarız, büyük ihtimal benim 5 ağustosta.
Merhaba bende ağustos ayında kısmetse transfer yaptıracağım.Allah’a şükür ilk tüp bebek denememden 7 yaşında bir kızım var bu ikinci transfer olucak bugün muayenem vardı.dekort ve folbiol e başlattı doktorum.Aret kamar’a gidiyorum.kan tahlillerimi yaptırıcam yarın pazartesi kontrol var bakalım kısmet rabbim herkesin gönlüne göre versinHerkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşmak isteyenler buyurun
Teşekkür ederim canım fikir verdiğin için bende galiba çift düşünmeye başladım rabbim nasip edecekse oluyor etmeyecekse zaten 2 embriyo da tutmayabiliyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah hepimiz hayırlı evlatlar kucağımıza alırız en yakın zamandaYaa mantıklı aslında yoksa diğer embriyo boşa gidecek çift embriyo daha şansı artıracak gibi geliyor bana nedense o yüzden çift isterdim. Sizin de böyle bir şansınız varmış değerlendirin ne güzel![]()
Merhabalar funda hoca ile tedaviye basladinizmi bendr ağustosta görüşmeye gidicem be tedaviye orda başlamayı düşünüyorumTemmuz adetim bayrama denk gelince 1 ay daha erteleyelim dedik ve bi aksilik olmazsa Ağustosta ikinci tüp bebek denemesine başlayacağız..
Mayıs 22 de olumsuz bir transferim oldu düşük amh kalitesiz yumurtalar sonucunda tutmadı ve geriye embriyo da kalmadı.. Sil baştan yeni bir tedavi olacak havuz yapacağız dedi doktorumuz... izmir medical park Funda Göde ye gidiyorum...
Temmuz olmadı ama inşallah Ağustos bana ve bize istediğimiz güzel hayırlı haberleri getirir...
Merhaba evet ilk tedavim funda hoca ile oldu.. malesef olumsuz... ağustosta ikinci deneme içinde ona gidecegim.. havuz yöntemi yapacagizMerhabalar funda hoca ile tedaviye basladinizmi bendr ağustosta görüşmeye gidicem be tedaviye orda başlamayı düşünüyorum
Bende ağustosta görüşmeye gidicem ve tedaviye başlamayı planliyorum tup bebek yapma sebebi neydi birde havuzlama maaliyeti be acaba bende de amh düşük kesin havuzlama olcakMerhaba evet ilk tedavim funda hoca ile oldu.. malesef olumsuz... ağustosta ikinci deneme içinde ona gidecegim.. havuz yöntemi yapacagiz
3 yıl denedik ve olmadı araya pandemi girince de istemedim doktora gitmek çok korkuyordum beni çok etkiledi pandemi malesef...Bende ağustosta görüşmeye gidicem ve tedaviye başlamayı planliyorum tup bebek yapma sebebi neydi birde havuzlama maaliyeti be acaba bende de amh düşük kesin havuzlama olcak
Ben hem muayene hem de tedavi planlaması isticem izmirde en iyi. Yer ora gibi duruyo inşallah ikimizde pozitif alırız 1 basarız tedavim var egede maalesef3 yıl denedik ve olmadı araya pandemi girince de istemedim doktora gitmek çok korkuyordum beni çok etkiledi pandemi malesef...
amh 0.8 cıktı.. hastane rapor işini hallediyor zaten.. raporlu 9.750 verdik artı ilaçlar vitaminler 20 bini buldu.. havuz için biraz daha indirim yapacaklar sanırım ama herseye zam geldi malum tekrar konuşmak fiyat almak gerekecek... siz telefondan bilgi alabilirsiniz fiyat bilgisi paylaşıyorlar..
Amin arkadaşım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olalım isteyen herkez...Ben hem muayene hem de tedavi planlaması isticem izmirde en iyi. Yer ora gibi duruyo inşallah ikimizde pozitif alırız 1 basarız tedavim var egede maalesefbenim amh003 sizin de dusuk baya ne gibi takviye verdi kaç adet yumurta gelişmişti sizde acaba
Mesai ye kalirim canim gündüz vardiyasında çalışıyorum akşama alırım kendimi öyle idare ederim rabbim hayırlı kapılar açsın sana tavsiyem embiryolog idil bozkurt u instagram da takip et tedaviye öyle hazırlan birde arı sutu bal polen kullan ben 3 aydr bu şekilde hazirlanmaya çalışıyorum bakalim 2 yumurtam erken çatladı zaten zor büyümüştü devlette tedavim kötüydü ondan funda hocayı tercih etmek istedim burdan haberleşiriz olmadiAmin arkadaşım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olalım isteyen herkez...
Biz ikimizde sigara içtiğimiz için eşimle ortak nort vital vitamin verdi gunde 3 er tane.. olumsuz tedaviden sonrada biosteron dhea başlattı günde 3 er tane olarak kullanıyorum..
Bende 2 yumurta döllendi ikisi de orta kaliteydi ve taze transfer yaptık malesef yumurta sayısı az olunca taze transfere ok dedim.. ama şimdi havuz yaparsak belki 5.gune ulaşan bir embriyo olur şansım artar diye düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Doktor biraz yoğun hastane kalabalık 10 da ki randevuya bazen 11.30 ta bile girdiğim oldu ben sorun etmedim ama eşim iste klasik erkekler sinir küpü olmuştu.. bunları göze al mutlaka.. çalışıyorsan zor olabilir.. ben kuşadası ndan geldim gittim izmirde başka bir yer hic araştırmadım ilk günden beri umutlu oldum hem doktora karşı hem hastaneye umarım sende memnun kalırsın.. bura olmasa irenbe yi düşünürdüm belki...
Hayırlısı olsun.. evet takip ediyorum o sayfayı.. haberleşelim tedavi protokolu hakkında da konusuruzMesai ye kalirim canim gündüz vardiyasında çalışıyorum akşama alırım kendimi öyle idare ederim rabbim hayırlı kapılar açsın sana tavsiyem embiryolog idil bozkurt u instagram da takip et tedaviye öyle hazırlan birde arı sutu bal polen kullan ben 3 aydr bu şekilde hazirlanmaya çalışıyorum bakalim 2 yumurtam erken çatladı zaten zor büyümüştü devlette tedavim kötüydü ondan funda hocayı tercih etmek istedim burdan haberleşiriz olmadi![]()
İnşallah güzel haberlerini alırızMerhaba bu ayin 18 de 2 iz transfer oldum bakalim hayirlisiyla sonuc bekliyorum
Mrb kuzum bende günde 4 tane estrofem kullanıyorum 17 temmuzdan beri ilaç kullanmaya başladım düşük dozla başladık bu hafta 4 e çıktı estrofem benim de 1 Ağustos ta kontrol 6 Ağustos gibi de dondurulmuş 5.gun tek embriyo transferi olacak estradiol 22 çıktı benimde merak etme senin değerinde normal çıkmış o yüzden transfer hazırlığı na başlamış doktorunMerhaba arkadaşlar bende persembe estrafeme basladim günde 3 tane insallah ağustos başı gibi dondurulmus embriyo transferi olacak sizin estradiol kac çıkmıştı acaba benim 40,79 çıktı normal mi