• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşmak isteyenler buyurun
Merhaba bende ağustos ayında kısmetse transfer yaptıracağım.Allah’a şükür ilk tüp bebek denememden 7 yaşında bir kızım var bu ikinci transfer olucak bugün muayenem vardı.dekort ve folbiol e başlattı doktorum.Aret kamar’a gidiyorum.kan tahlillerimi yaptırıcam yarın pazartesi kontrol var bakalım kısmet rabbim herkesin gönlüne göre versin 🌷

Kızlar benden taze transfer yapabilmek için 6 tane cetrotide iğne istediler bulamazsan transfer sonraki aylarda olur dediler sizden de istediler mi ?

Merhaba kızlar hepimize inşallah hamilelik haberlerimizi buraya yazmak nasip olur 🌸 biz de ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacağız çok heyecanlıyız 😍 tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum 💕

Yaa mantıklı aslında yoksa diğer embriyo boşa gidecek çift embriyo daha şansı artıracak gibi geliyor bana nedense o yüzden çift isterdim. Sizin de böyle bir şansınız varmış değerlendirin ne güzel😊
Teşekkür ederim canım fikir verdiğin için bende galiba çift düşünmeye başladım rabbim nasip edecekse oluyor etmeyecekse zaten 2 embriyo da tutmayabiliyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah hepimiz hayırlı evlatlar kucağımıza alırız en yakın zamanda 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar bende persembe estrafeme basladim günde 3 tane insallah ağustos başı gibi dondurulmus embriyo transferi olacak sizin estradiol kac çıkmıştı acaba benim 40,79 çıktı normal mi

Temmuz adetim bayrama denk gelince 1 ay daha erteleyelim dedik ve bi aksilik olmazsa Ağustosta ikinci tüp bebek denemesine başlayacağız..
Mayıs 22 de olumsuz bir transferim oldu düşük amh kalitesiz yumurtalar sonucunda tutmadı ve geriye embriyo da kalmadı.. Sil baştan yeni bir tedavi olacak havuz yapacağız dedi doktorumuz... izmir medical park Funda Göde ye gidiyorum...

Temmuz olmadı ama inşallah Ağustos bana ve bize istediğimiz güzel hayırlı haberleri getirir...
Merhabalar funda hoca ile tedaviye basladinizmi bendr ağustosta görüşmeye gidicem be tedaviye orda başlamayı düşünüyorum

Merhabalar funda hoca ile tedaviye basladinizmi bendr ağustosta görüşmeye gidicem be tedaviye orda başlamayı düşünüyorum
Merhaba evet ilk tedavim funda hoca ile oldu.. malesef olumsuz... ağustosta ikinci deneme içinde ona gidecegim.. havuz yöntemi yapacagiz

Merhaba evet ilk tedavim funda hoca ile oldu.. malesef olumsuz... ağustosta ikinci deneme içinde ona gidecegim.. havuz yöntemi yapacagiz
Bende ağustosta görüşmeye gidicem ve tedaviye başlamayı planliyorum tup bebek yapma sebebi neydi birde havuzlama maaliyeti be acaba bende de amh düşük kesin havuzlama olcak

Bende ağustosta görüşmeye gidicem ve tedaviye başlamayı planliyorum tup bebek yapma sebebi neydi birde havuzlama maaliyeti be acaba bende de amh düşük kesin havuzlama olcak
3 yıl denedik ve olmadı araya pandemi girince de istemedim doktora gitmek çok korkuyordum beni çok etkiledi pandemi malesef...
amh 0.8 cıktı.. hastane rapor işini hallediyor zaten.. raporlu 9.750 verdik artı ilaçlar vitaminler 20 bini buldu.. havuz için biraz daha indirim yapacaklar sanırım ama herseye zam geldi malum tekrar konuşmak fiyat almak gerekecek... siz telefondan bilgi alabilirsiniz fiyat bilgisi paylaşıyorlar..

3 yıl denedik ve olmadı araya pandemi girince de istemedim doktora gitmek çok korkuyordum beni çok etkiledi pandemi malesef...
amh 0.8 cıktı.. hastane rapor işini hallediyor zaten.. raporlu 9.750 verdik artı ilaçlar vitaminler 20 bini buldu.. havuz için biraz daha indirim yapacaklar sanırım ama herseye zam geldi malum tekrar konuşmak fiyat almak gerekecek... siz telefondan bilgi alabilirsiniz fiyat bilgisi paylaşıyorlar..
Ben hem muayene hem de tedavi planlaması isticem izmirde en iyi. Yer ora gibi duruyo inşallah ikimizde pozitif alırız 1 basarız tedavim var egede maalesef :( benim amh003 sizin de dusuk baya ne gibi takviye verdi kaç adet yumurta gelişmişti sizde acaba

Ben hem muayene hem de tedavi planlaması isticem izmirde en iyi. Yer ora gibi duruyo inşallah ikimizde pozitif alırız 1 basarız tedavim var egede maalesef :KK43: benim amh003 sizin de dusuk baya ne gibi takviye verdi kaç adet yumurta gelişmişti sizde acaba
Amin arkadaşım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olalım isteyen herkez...
Biz ikimizde sigara içtiğimiz için eşimle ortak nort vital vitamin verdi gunde 3 er tane.. olumsuz tedaviden sonrada biosteron dhea başlattı günde 3 er tane olarak kullanıyorum..

Bende 2 yumurta döllendi ikisi de orta kaliteydi ve taze transfer yaptık malesef yumurta sayısı az olunca taze transfere ok dedim.. ama şimdi havuz yaparsak belki 5.gune ulaşan bir embriyo olur şansım artar diye düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Doktor biraz yoğun hastane kalabalık 10 da ki randevuya bazen 11.30 ta bile girdiğim oldu ben sorun etmedim ama eşim iste klasik erkekler sinir küpü olmuştu.. bunları göze al mutlaka.. çalışıyorsan zor olabilir.. ben kuşadası ndan geldim gittim izmirde başka bir yer hic araştırmadım ilk günden beri umutlu oldum hem doktora karşı hem hastaneye umarım sende memnun kalırsın.. bura olmasa irenbe yi düşünürdüm belki...

Amin arkadaşım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olalım isteyen herkez...
Biz ikimizde sigara içtiğimiz için eşimle ortak nort vital vitamin verdi gunde 3 er tane.. olumsuz tedaviden sonrada biosteron dhea başlattı günde 3 er tane olarak kullanıyorum..

Bende 2 yumurta döllendi ikisi de orta kaliteydi ve taze transfer yaptık malesef yumurta sayısı az olunca taze transfere ok dedim.. ama şimdi havuz yaparsak belki 5.gune ulaşan bir embriyo olur şansım artar diye düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Doktor biraz yoğun hastane kalabalık 10 da ki randevuya bazen 11.30 ta bile girdiğim oldu ben sorun etmedim ama eşim iste klasik erkekler sinir küpü olmuştu.. bunları göze al mutlaka.. çalışıyorsan zor olabilir.. ben kuşadası ndan geldim gittim izmirde başka bir yer hic araştırmadım ilk günden beri umutlu oldum hem doktora karşı hem hastaneye umarım sende memnun kalırsın.. bura olmasa irenbe yi düşünürdüm belki...
Mesai ye kalirim canim gündüz vardiyasında çalışıyorum akşama alırım kendimi öyle idare ederim rabbim hayırlı kapılar açsın sana tavsiyem embiryolog idil bozkurt u instagram da takip et tedaviye öyle hazırlan birde arı sutu bal polen kullan ben 3 aydr bu şekilde hazirlanmaya çalışıyorum bakalim 2 yumurtam erken çatladı zaten zor büyümüştü devlette tedavim kötüydü ondan funda hocayı tercih etmek istedim burdan haberleşiriz olmadi 🤗

Mesai ye kalirim canim gündüz vardiyasında çalışıyorum akşama alırım kendimi öyle idare ederim rabbim hayırlı kapılar açsın sana tavsiyem embiryolog idil bozkurt u instagram da takip et tedaviye öyle hazırlan birde arı sutu bal polen kullan ben 3 aydr bu şekilde hazirlanmaya çalışıyorum bakalim 2 yumurtam erken çatladı zaten zor büyümüştü devlette tedavim kötüydü ondan funda hocayı tercih etmek istedim burdan haberleşiriz olmadi 🤗
Hayırlısı olsun.. evet takip ediyorum o sayfayı.. haberleşelim tedavi protokolu hakkında da konusuruz 🤗🤗

Merhaba arkadaşlar bende persembe estrafeme basladim günde 3 tane insallah ağustos başı gibi dondurulmus embriyo transferi olacak sizin estradiol kac çıkmıştı acaba benim 40,79 çıktı normal mi
Mrb kuzum bende günde 4 tane estrofem kullanıyorum 17 temmuzdan beri ilaç kullanmaya başladım düşük dozla başladık bu hafta 4 e çıktı estrofem benim de 1 Ağustos ta kontrol 6 Ağustos gibi de dondurulmuş 5.gun tek embriyo transferi olacak estradiol 22 çıktı benimde merak etme senin değerinde normal çıkmış o yüzden transfer hazırlığı na başlamış doktorun 🥰ben adet olmadan transfer olacam opu dan 5 gün sonra regl oldum hormonlar dengesiz çıkınca zoladex iğne vurdurdu doktorum daha sonra da 24.gun kan ver dedi onda da normal çıkınca hazırlığa başladık işte sabırsızlıkla bekliyorum transferi 💕

Ya kızlar merhaba benim dondurulmuş embriyom var Ağustos bası gibi transfer yapılacak ama bana estrofem vermedi doktorum femara vardı bugün kontrolde rahim duvar kalınlığım 9 mm dedi ama yumurta gelişmemiş birşey yapma cuma gel gelişir ozamana dedi yumurta gelişmesiyle alakasını anlayamadım kafam karıştı gelişmezse ne olacak acaba 😔

Back
X