• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba yaşım 32 1 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz infertilite deniliyor ama amh da 1,18 iç acıcı değil her yolu denedim yok aşılama da tutmadı. Reglimi bekliyorum 1 haftaya iğnelere başlıyacağım Acıbadem Maslak Bülent Tıraş drum. Süreci paylaşalım birlikte desteğe çok ihtiyacımız var
Merhaba bende Ağustos ayında başlıcam Bülent hocaya gelmek istiyorum şehir dışından çalışıyorum ve maddi olark çok zorlu bir süreç umarım hayırlısı olur hakkımızda

Merhaba bende Ağustos ayında başlıcam Bülent hocaya gelmek istiyorum şehir dışından çalışıyorum ve maddi olark çok zorlu bir süreç umarım hayırlısı olur hakkımızda
Ben de şehir dışı (Edirne) git gel yapacağız. Bir de üstüne benzin parası ekleniyor maalesef ama genel olarak fiyatlar çok ta değişmiyor Bülent Tıraşı drum önerdi ve ztn kendimde biliyordum inşallah bizim için de olumlu sonuçlanır ben ilaçlarımı ilk randevuda yazdrdım ve satın alıp koydum reglimi bekliyorum sürekli zam geliyor bilginize

Ben de şehir dışı (Edirne) git gel yapacağız. Bir de üstüne benzin parası ekleniyor maalesef ama genel olarak fiyatlar çok ta değişmiyor Bülent Tıraşı drum önerdi ve ztn kendimde biliyordum inşallah bizim için de olumlu sonuçlanır ben ilaçlarımı ilk randevuda yazdrdım ve satın alıp koydum reglimi bekliyorum sürekli zam geliyor bilginize
Evet işim sıkıntılı ş an çalışmasam hemen gidicem ama cumartesi günü gidebilirim gidip görüşsem mi bursa dan takip edebiliriz sizi bayka bir kadın doğumcuyla dediler ilk görüşme için Bülent hoca sonrasında takibi başkaları yapacakmış

Evet işim sıkıntılı ş an çalışmasam hemen gidicem ama cumartesi günü gidebilirim gidip görüşsem mi bursa dan takip edebiliriz sizi bayka bir kadın doğumcuyla dediler ilk görüşme için Bülent hoca sonrasında takibi başkaları yapacakmış
Merhaba siz Bursa’da mısınız?
Bursa’da tedavi gördünüz mü önceden acaba?

ejce ejce senin bir sorunun yoktu diye hatırlıyorum tüplerde sıvı görünümü mü çıktı sonradan yoksa farklı doktorun yorumu mu? Çikolata kistinin alınması da yumurtalıklarda zarar veren bir unsur değil mi bu konuda Dr ne diyor

ejce ejce senin bir sorunun yoktu diye hatırlıyorum tüplerde sıvı görünümü mü çıktı sonradan yoksa farklı doktorun yorumu mu? Çikolata kistinin alınması da yumurtalıklarda zarar veren bir unsur değil mi bu konuda Dr ne diyor
Selam
Evet sebepsiz olarak ilerledik ama en son hsg normal olmasına rağmen doktor tüplerimin birinde şişlik görüyor. Kimisine göre bir kere transfer denenebilir sma riske atmak istemiyorum.
Sebepsiz gibi göründüğü için laparoskopi ile neden bulunmasını tercih ediyorum.. kulağımın üstüne yatmak istemedim açıkçası. Laparoskopi olmuşken tedavimi yapacak doktorum çikolata kistini alırız dedi zaten o var yok arası 2mm bile değil ama işleme girince temizlensik dedik..
Umarım gelecek Ay güzel başlangıçlar olur.
Sen ne durumdasın karar verdin mi?

Selam kızlar biz de 1 buçuk yıldır denedik hiç hamile kalamadm, bir negatif aşılama deneyimim var. Eşimin işi nedeniyle tüp bebeğe başlayamadık artık yarın dönüyor ve Dr ile görüşmeye gideceğim her şey yolundaysa Ağustos reglisinde başlarız umarım. Yaş 32 sağ ve sol 175 mm ve 200 mm kaybolmayan kistlerim var onun dışında bir sıkıntı gözükmüyor regiım düzenlidir hep. Ama kendim çok takıntılı pimpirikli bir insanım ben rahat olamayışıma bağlıyorum.
Peki bunlar ne kisti netleşmedi mi? MR çekildin mi?

ejce ejce anladım, sorunlu tüpün alınıp ondan sonra tedaviye başlanması en doğrusu.
Benim eşim 3 buçuk aydır yoktu yeni döndü bu hafta içinde tüp b doktoruna gidip muayene olacağım, tüp bebek merkezinde karar kıldım. Doktorun yönlendirmesine göre kistler ile devam mı der yoksa mr veya aspirasyon mu der süreci başlatacağız :)

ejce ejce anladım, sorunlu tüpün alınıp ondan sonra tedaviye başlanması en doğrusu.
Benim eşim 3 buçuk aydır yoktu yeni döndü bu hafta içinde tüp b doktoruna gidip muayene olacağım, tüp bebek merkezinde karar kıldım. Doktorun yönlendirmesine göre kistler ile devam mı der yoksa mr veya aspirasyon mu der süreci başlatacağız :)
Sevindim güzel bir başlangıç olsun 🌿

İlk görüşme ve transferi sadece yapıyor zaten Bülent hoca opu ve takipleri ekipteki diğer drlar yapacak benim de ama sadece takibi orada yaptırabilirsiniz yine istanbula gtmeniz gerekecek. Yanlış anlamayın beni ama Bursa da Osman Develioğlu var bu işin ustası hep takip ederim yakınımda olsa onu da tercih edebilirdim bir araştırın isterseniz

Merhabalar bende 27 yaşındayım ,pcos var. 2 yıl olacak evleneli yakında biz en baştan beri düşündük ama olmadı femara kullandım kimyasal gebelik oluştu. Sonra ara verdik aşılama düşünelim dedim gonalf kullanırken pcos olunca çok yumurta gelişti düşük dozda bile ya iptal edelim yatüp bebek deneyelim dedi doktorumuz bizde çıktık bi yola deneyelim dedik. Mayısta opu oldum agustosta transferim olacak inşallah 🙏 hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏻♥️
Tek mi çift mi karar veremedim sadece yine rabbim nasip ederse olacak ama doktorum bi düşünün deyince kaldık öyle kararsız kararsız

Merhabalar bende 27 yaşındayım ,pcos var. 2 yıl olacak evleneli yakında biz en baştan beri düşündük ama olmadı femara kullandım kimyasal gebelik oluştu. Sonra ara verdik aşılama düşünelim dedim gonalf kullanırken pcos olunca çok yumurta gelişti düşük dozda bile ya iptal edelim yatüp bebek deneyelim dedi doktorumuz bizde çıktık bi yola deneyelim dedik. Mayısta opu oldum agustosta transferim olacak inşallah 🙏 hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏻♥️
Tek mi çift mi karar veremedim sadece yine rabbim nasip ederse olacak ama doktorum bi düşünün deyince kaldık öyle kararsız kararsız
Hayırlısı olsun inşallah. Ama çift embriyo ilk tüp bebekte koymuyorlar diye biliyorum yaşınız da müsade etmiyor çift embriyoya yoksa ben de çift embriyo istiyorum.

Hayırlısı olsun inşallah. Ama çift embriyo ilk tüp bebekte koymuyorlar diye biliyorum yaşınız da müsade etmiyor çift embriyoya yoksa ben de çift embriyo istiyorum.
Bende öyle biliyordum aslında ama dondururlarken 2 2 dondurmuşlar tek mi çiftmi koyalım düşün dedi galiba 2si çözünecek zaten diye düşündü minyonsun dedi aklım karıştı öyle galiba çift isteyeceğim rabbim nasip edecekse zaten korur kollar diye düşünüyorum 🤔 onu dedikten sonra minyon tipli ikiz anneleri araştırıyorum nasıl doğmuşlar kaçıncı hafta felan diye🥰😅

Yaa mantıklı aslında yoksa diğer embriyo boşa gidecek çift embriyo daha şansı artıracak gibi geliyor bana nedense o yüzden çift isterdim. Sizin de böyle bir şansınız varmış değerlendirin ne güzel😊

Herkese merhaba 2022 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar var mı?
-Varsa hangi tarihte ve hangi merkezde olacaksınız ?
-Hikayesini paylaşmak isteyenler buyurun
Merhabalar , bende adet günümü bekliyorum Temmuz sonu Ağustos başı gibi ilaçlara başlayacağım.4.5 yıldır evliyim 3 yıldır gebelik planlıyoruz.Sebebi bulunamadı bizde.3 klomen tedavisi 2 aşılama başarısız oldu.Son çare tüp bebeğe başlıyoruz.Reyap Hastanesi'nde tedaviye başlıyorum nasip olursa ❤️

Merhabalar herkese. 35 yaşındayım, eşim 44. Amh 0.1 çok çok düşük yani.. eşimde de sperm sayısı çok az. Ön görüşmeyi Bursa Bahçeci'de yaptık ancak tedaviye İstanbul Bahçeci Umut'ta başlamaya karar verdim. Ağustos'un ilk haftası için aldım randevuyu. Benim ilk denemem olacak, eşimin bir önceki evliliğinde 2 başarısız denemesi olmuş. Umudumuz az ama denemek istiyoruz. Bu yolda tüm isteyenlere kolay bir süreç ve sonucunda bolca mutluluk diliyorum 🙏

Merhabalar herkese. 35 yaşındayım, eşim 44. Amh 0.1 çok çok düşük yani.. eşimde de sperm sayısı çok az. Ön görüşmeyi Bursa Bahçeci'de yaptık ancak tedaviye İstanbul Bahçeci Umut'ta başlamaya karar verdim. Ağustos'un ilk haftası için aldım randevuyu. Benim ilk denemem olacak, eşimin bir önceki evliliğinde 2 başarısız denemesi olmuş. Umudumuz az ama denemek istiyoruz. Bu yolda tüm isteyenlere kolay bir süreç ve sonucunda bolca mutluluk diliyorum 🙏
İnşallah pozitif sonuç alacağınız bir tedavin olur🤲🤲belki aynı zamanlarda başlarız, büyük ihtimal benim 5 ağustosta.

Bence umutsuz olmayın umut canlı tutar insanı ,ne mucizeler oluyor bu hayatta allah çok büyük,inşallah güzel haberler alacağınız pozitifi görebileceğiniz bir tedaviniz olur.

Bence umutsuz olmayın umut canlı tutar insanı ,ne mucizeler oluyor bu hayatta allah çok büyük,inşallah güzel haberler alacağınız pozitifi görebileceğiniz bir tedaviniz olur.
Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım herkesin dilediği gibi güzel olur bu süreç hepimiz için 🌸🌸

Back
X