- 7 Kasım 2021
- 65
- 56
- 38
- Konu Sahibi 2022bbsistyrm
-
İnşaAllah canım haberleşelim bebiş hanerlerimizi de paylaşalım İnşaAllahRabbım insallah gönlümüze göre verir .herkesin hikayesi farklı işte kiminin çok büyük sorunları var sağlık, maddi veya manevi kiminin basit sorunları var helledilebilir derecede kiminin ise bizim gibi sebepsiz interfilite ama herkesin derdi kendine büyük olduğu için allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberler almayı
Canım mugla egitim araştırmada hemen 2 tane iğneli asilama mi yaptı? Yoksa öncesinde femera kullandırılan asilama yaptı mı?Merhaba canım İnşaAllah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırBen de bu ay sonunda tedaviye başlayacağım. İki senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. Polip ameliyatı oldum. Eşim sperm kalitesini, sayısını arttıran takviyeler kullandı. İki olumsuz iğneli aşılama sürecim oldu. Bakalım tüp bebek nasıl sonuçlanacak. Bizde de bir sorun yok şuan sebepsiz interfilite. Doktor bana overyan yetmezliği teşhisi koydu.32 yaşındayım eşim 37 yaşında. Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Eren Akbaba’ya gidiyorum.
Bende overyan yetmezliği olduğu için hemen iğneli aşılama yaptı canımCanım mugla egitim araştırmada hemen 2 tane iğneli asilama mi yaptı? Yoksa öncesinde femera kullandırılan asilama yaptı mı?
Anladim canim. Bende bir sorun görünmüyor.ben rapor için gitmiştim ama baştan asilama yapıyor ondan sorayim dedim. Hem de femera ile 2 3 kez deneyip sonra iğneli aşılama olmazsa sonra tüp bebek dedi.Bende overyan yetmezliği olduğu için hemen iğneli aşılama yaptı canım
Anladım canım hayırlısı olsun İnşaAllah. Kuzenimin eşi femera ile hamile kaldı. İnşaAllah senin de olumlu sonuçlanırAnladim canim. Bende bir sorun görünmüyor.ben rapor için gitmiştim ama baştan asilama yapıyor ondan sorayim dedim. Hem de femera ile 2 3 kez deneyip sonra iğneli aşılama olmazsa sonra tüp bebek dedi.
Aminn insallah canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun inşallah sagliklaAnladım canım hayırlısı olsun İnşaAllah. Kuzenimin eşi femera ile hamile kaldı. İnşaAllah senin de olumlu sonuçlanır
1.18 amh çokta kötü değil daha düşük amh olan bi sürü insan var doğal hamile kalan o konuda içiniz rahat olsun Dr.lar 1.01 amh olanların bile şansı var diyorsa 1.18 hayli hayli şansı var Rabbım gönlüne göre versin kolay ve pozitif bir tedavi olur inşallahMerhaba yaşım 32 1 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz infertilite deniliyor ama amh da 1,18 iç acıcı değil her yolu denedim yok aşılama da tutmadı. Reglimi bekliyorum 1 haftaya iğnelere başlıyacağım Acıbadem Maslak Bülent Tıraş drum. Süreci paylaşalım birlikte desteğe çok ihtiyacımız var
İlk tedavide negatif görmek iyi olmamış ama hayırlısı diyelim insallah 2.de pozitif olur.Amh belki arttıramazsınız ama yumurta kalitesini pal polen karışımları ()Temmuz adetim bayrama denk gelince 1 ay daha erteleyelim dedik ve bi aksilik olmazsa Ağustosta ikinci tüp bebek denemesine başlayacağız..
Mayıs 22 de olumsuz bir transferim oldu düşük amh kalitesiz yumurtalar sonucunda tutmadı ve geriye embriyo da kalmadı.. Sil baştan yeni bir tedavi olacak havuz yapacağız dedi doktorumuz... izmir medical park Funda Göde ye gidiyorum...
Temmuz olmadı ama inşallah Ağustos bana ve bize istediğimiz güzel hayırlı haberleri getirir...
İlk tedavide negatif görmek iyi olmamış ama hayırlısı diyelim insallah 2.de pozitif olur.Amh belki arttıramazsınız ama yumurta kalitesini pal polen karışımları (güvenilir bilindik biyerden almak şart) ile artabiliyormuş zaten sağlık içinde önemli bir karışım..Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinTemmuz adetim bayrama denk gelince 1 ay daha erteleyelim dedik ve bi aksilik olmazsa Ağustosta ikinci tüp bebek denemesine başlayacağız..
Mayıs 22 de olumsuz bir transferim oldu düşük amh kalitesiz yumurtalar sonucunda tutmadı ve geriye embriyo da kalmadı.. Sil baştan yeni bir tedavi olacak havuz yapacağız dedi doktorumuz... izmir medical park Funda Göde ye gidiyorum...
Temmuz olmadı ama inşallah Ağustos bana ve bize istediğimiz güzel hayırlı haberleri getirir...
1.01 yanlış yazmışım 0.011.18 amh çokta kötü değil daha düşük amh olan bi sürü insan var doğal hamile kalan o konuda içiniz rahat olsun Dr.lar 1.01 amh olanların bile şansı var diyorsa 1.18 hayli hayli şansı var Rabbım gönlüne göre versin kolay ve pozitif bir tedavi olur inşallah
Amin inşallah hepimiz için...İlk tedavide negatif görmek iyi olmamış ama hayırlısı diyelim insallah 2.de pozitif olur.Amh belki arttıramazsınız ama yumurta kalitesini pal polen karışımları (güvenilir bilindik biyerden almak şart) ile artabiliyormuş zaten sağlık içinde önemli bir karışım..Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah hepimizin bebişleri olsun1.18 amh çokta kötü değil daha düşük amh olan bi sürü insan var doğal hamile kalan o konuda içiniz rahat olsun Dr.lar 1.01 amh olanların bile şansı var diyorsa 1.18 hayli hayli şansı var Rabbım gönlüne göre versin kolay ve pozitif bir tedavi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?