2022 Ağustos Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

aynen zaten bu işlerin en zoru beklemek çünkü zaten yıllarca bi bekleyiş sonrasında insan beklemek istemiyo ama hayırlısı tabi ki. iyi iyi küçük hareketler iyidir tabi ya bizlere de dua et namazlarında hangimizin hangimize ettiği dua kabul olur bilinmez :)
Her zaman ediyorum inan ki canım rabbim isteyen dileyen bu yolda emek veren herkese hepimize nasip etsin sende dua et emi 😂🥰❤️

idrara sıkışık mı gidiliyo bak bunu bilmiyodum ay tehlikeli işte :KK70: amiinn canım benim hepimizin 9 aylık bekleyişi başlar ve sağlıkla kavuşuruz inşallah :)
Aynen canım idrara sıkışık gidiliyor rahim daha duz oluyomus oyle daha rahat goruyomus doktor 😂 insallah canim mucizelerimiz artik kapımızı çalsın inşallah 🤗🤲🏻

evet canım eşinin de imzasını fln tabi ki istiyolar ama sen gününü geçirme ertesi gün fln başka bi gün imza dosya işlerini halledersiniz. Zaten muayene edip test fln isteyecek eşinden de isteyecek ama senin işlemlere başlarsın hiç değilse çünkü bizim günlerimiz önemli
Aynen canım nasipse başlayacağız eşimde gelecek mecbur

Ayy çok heyecanlıyım 4 yıldır evliyiz hiç hamile kalamadım eşimin sperm değerleri düşük ve hızı o yüzden doktorumuzla tüp bebek karar verdik adetimin 3 ya da 4 günü gel dedi ilk denemeniz olacak az kaldıkça heyecan bastı Rabbim tüm bekleyenlere hayırlısıyla kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🏻 şimdilik sürekli okuyorum başladığımda yazarım😃

Evet kuzum DNA hasarı yüzde 61 çıktı bizde ama sperm tahlili hızı normal çıkıyordu hasar olupta gebelik oluşsa bile düşük riski yüksek oluyor ya da Allah korusun genetik hastalıklar olabiliyor bebiste riskli gebelik sayılıyor eşim 6 ay iğne ilaç tedavisi oldu 4.ayda yüzde 10 a düştü sonucu yani risk kalktı ortadan tüp bebek te sağlıklı olma şansı artıyor sonuç normal çıkınca benim transfer 8 Ağustos 5.gun embriyosu tek transfer olacak 10 günde sonucu belli olur artık inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan sağlıklı gebe kalırsın kuzum 🥰💕
Merhaba tedavi iğnesinin fiyatı ne kadar pahalı mı cok

İyi günler arkadaşlar eşimin tahlilini yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20220830_151506.webp
    IMG_20220830_151506.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 56
İyi günler arkadaşlar eşimin tahlilini yorumlarsanız çok sevinirim
Sayısı falan güzelde hareketi çok düşük canım benimde esimin ilk tahlilinde ayni boyle ileri hareketi sıfır cikmisti doktor vitamin vermisti bira da biz ekstra urunler kullanmistik düzelmişti morfolojide sıfır sizin bizimde oyleydi sonra 6 oldu bence beslenmesine dikkat etsin duzelir inşallah

Eve canım dün oldum transferimi 5. Gun iki tane embriyo koydular 🤗🥰 valla zor geçti yaa rahmime giden yol biraz egrimiymis neymis doktor rahmi gorebilmek için baya uğraştı valla mahvetti beni 😂 ama şükür başarılı bi transferim oldu şimdi gün sayiyorum bakalim en erken ne zaman test yapsam çıkar diye düşünüyorum beklemek çok zor çünkü 🤩
2 embriyo koymak için bir şey söylediler mi? Siz mi istediniz canim 2 tane diye doktor mu söyledi? Bir şartı var mi

2 embriyo koymak için bir şey söylediler mi? Siz mi istediniz canim 2 tane diye doktor mu söyledi? Bir şartı var mi
Valla canim normalde 35 yas altina iki yasakmış ama pek şey yapmadilar bana sordular iki mi koyalım tek mi diye biz esimle zaten başından beri iki istiyorduk o yüzden iki koyun dedim koydular daha garanti olur diye düşündüm belki biri tutmazsa biri tutar diye

Valla canim normalde 35 yas altina iki yasakmış ama pek şey yapmadilar bana sordular iki mi koyalım tek mi diye biz esimle zaten başından beri iki istiyorduk o yüzden iki koyun dedim koydular daha garanti olur diye düşündüm belki biri tutmazsa biri tutar diye
Anladim canim ben de oyle duymuştum da. Ondan bir sormak istedim. Hayirlisiyla insallah🙂

Merhabalar bende 27 yaşındayım ,pcos var. 2 yıl olacak evleneli yakında biz en baştan beri düşündük ama olmadı femara kullandım kimyasal gebelik oluştu. Sonra ara verdik aşılama düşünelim dedim gonalf kullanırken pcos olunca çok yumurta gelişti düşük dozda bile ya iptal edelim yatüp bebek deneyelim dedi doktorumuz bizde çıktık bi yola deneyelim dedik. Mayısta opu oldum agustosta transferim olacak inşallah 🙏 hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏻♥️
Tek mi çift mi karar veremedim sadece yine rabbim nasip ederse olacak ama doktorum bi düşünün deyince kaldık öyle kararsız kararsız
Merhaba gonalfı kaç günde kaç ml kullandınız bende pco var 75 kullandıracak doktor

Merhaba gonalfı kaç günde kaç ml kullandınız bende pco var 75 kullandıracak doktor
bende galiba yanlış hatırlamıyorsam 75lik kullandım aşılama diye gitmiştik biliyorsun pco olunca fazla gelişti böyle aşılama yaparsak çoğul gebelik olur biz istemeyiz dedi iptal yada tüp bebek dedi 3 tane kullandım ama üçüncüyü tam bitirmemiştim tüp bebek deyince dozunu arttırdı

Amin canım hepimizin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 diyarbakır dicle memorial uğur değer de yaptırmayı düşünüyorum.. 29 yaşındayım, sizin süreciniz nedir 🌺
Merhaba acaba basladınız mı uğur hocada naptınız. Bende onun hastasıyım ıkımvı tramsferı oldum beklıyorum inşallah son olur

Merhaba inşallah olumlu sonuc almissinizdir 🙏 ben de yeni başladım Ugur değerde. Sureciniz nasil geçti acaba. Ne kadar bi maliyeti oldu bilgi verirseniz cok sevinirim 🙏
Ikı deneme yaptım malesef ıkısıde negatif oldu. İlk denemeden sonra karyotıp analızı ısyedı esımden benden temız çıktı sonra hıstereskonı yaptı rahımde bı kaç sorun varmıs duzeltmıs. Ağustos'ta bu işlem yapıldı Eylül'de ıkıncı tedavıuı olduk. Ama olmadı. Bızım ilaçlar 23 mılyar tuttu transfer ve toplama 21.500du ıkıncı deneme dıye 19.600 verdık. Hıstereskobıye 6.500 verdık. Dısardan oraya geldık araba kırası 35 mılyar gidiş gelıs benzın onlarında haddı hesabı yok zaten. Kocaman bır negatf elımız borçla döndük malesef. İnşallah sızınkı olumlu olur

Ikı deneme yaptım malesef ıkısıde negatif oldu. İlk denemeden sonra karyotıp analızı ısyedı esımden benden temız çıktı sonra hıstereskonı yaptı rahımde bı kaç sorun varmıs duzeltmıs. Ağustos'ta bu işlem yapıldı Eylül'de ıkıncı tedavıuı olduk. Ama olmadı. Bızım ilaçlar 23 mılyar tuttu transfer ve toplama 21.500du ıkıncı deneme dıye 19.600 verdık. Hıstereskobıye 6.500 verdık. Dısardan oraya geldık araba kırası 35 mılyar gidiş gelıs benzın onlarında haddı hesabı yok zaten. Kocaman bır negatf elımız borçla döndük malesef. İnşallah sızınkı olu

Ikı deneme yaptım malesef ıkısıde negatif oldu. İlk denemeden sonra karyotıp analızı ısyedı esımden benden temız çıktı sonra hıstereskonı yaptı rahımde bı kaç sorun varmıs duzeltmıs. Ağustos'ta bu işlem yapıldı Eylül'de ıkıncı tedavıuı olduk. Ama olmadı. Bızım ilaçlar 23 mılyar tuttu transfer ve toplama 21.500du ıkıncı deneme dıye 19.600 verdık. Hıstereskobıye 6.500 verdık. Dısardan oraya geldık araba kırası 35 mılyar gidiş gelıs benzın onlarında haddı hesabı yok zaten. Kocaman bır negatf elımız borçla döndük malesef. İnşallah sızınkı olumlu olur
Peki neden negatif olduğunu söylediler mi

Back
X