- 10 Eylül 2018
- 430
- 219
- 53
- Konu Sahibi neknektari
İlk ön görüşme ve muane oldu. Güzel geçmişti 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Ben riskli gebelik uzmanı diye tercih etmiştim ki zaten değilmiş.ben 1 yıl önce kapalı yöntemle miyom ameliyatı olmuştum kendisi yapmıştı ameliyatımı çok ilgiliydi süreci neredeyse sıfır ağrıyla geçirdim , son kontrole gittiğimde gebelik düşünebilirsin artık dedi yine kendisine gitmeyi düşünüyordum ama cevabınız kafamı karıştırdı.. ilk kez muayeneye gittiğinizde mi bunlar oldu yoksa ikincide mi ? ve umarım yeni doktorunuzdan çok memnun kalırsınız
Eğer bi sorun olursa mesai saatleri içinde mesaj at önemli ise ara demişti. 1 hafta sonra yaklaşık grip mi covid mi oldum anlamadım mesaj attım bi kaç gün oldu dönmedi. Dedim herhalde çocuklarıyla ilgileniyordur yada müsait değildir. İlk gittiğim doktoruma yazdım o hemen yol gösterdi. Neyse dedim üstüne gitmedim.
2 hafta snra aniden kanamam oldu ama yoğun ve Kırmızı korktum hemen aradım. Ama aradığınız numara servis dışı dedi. Şok oldum. Yanlış numara verdiğini düşündüm hastahaneyi aradım izinde haftaya gelicek dediler. Başka doktora yönlendirdiler. Sonra haftam geldiği için Aytaç hocaya randevümü tekrar aldım günümü bekledim. Gece 10u geçe bi telefon doktor iznini uzattı başka doktora randevü alın. Oohhh dedim artık bu bi işaret Elif hocaya aldım randevü. Ve iyiki de böyle bişey başımdan geçmiş. Şimdilik çok memnun kaldım