- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.721
Benzer durumları yaşamıştık zaten normal sanırım bu şekilde olmamızBiz bekliyoruz nöbetleşe. Benim korkularım yüzünden
Öyle mi? İlk defa duyuyorumAptamilin şeker oranı yüksek ve içinde inek sütü olduğunu söylediler bende hippe geçmiştim o yüzden anne sütüne en yakın o dediler
Genelde ben uyanığımBenzer durumları yaşamıştık zaten normal sanırım bu şekilde olmamız
Aynen,ara sıra kalkıp geziniyorum odada,emziren anne atıştırmalıklarından almıştım ebebekten onları yiyorum derken kendime geliyorum birazMesayimiz 1 saat oncesinde basladi bakalim kacta bitecek.Bugun gundzde uyuyamadim simdiden gozlerim kapanio
Götüne kurban canım yavrum yeter ki yapsın. Bir gün kabız oldu keçi gibi top toptu kakası. Canımdan can gitti. Şimdi kakasını seviyorum yapıncaBenimkide öyle kaka kazalarimiz oluyor sık sıkNasıl beceriyor anlamıyorum tam altını açıyorum üstüme doğru cort kaka yapıyor
Bizde de ben 4e kadar takılıyorum,4ten 7ye eşimde,7den sonra annemde,ben de 9da uyanıyorum büyük kızımı okula hazırlamak içinGenelde ben uyanığımbu hiç kolay olmuyor ama Max 4 saat uyuyorum bölük pörçük. Saat 22.00da annem uyuyor gece 3 te kalkıyor. O saate kadar eşimleyim. 3 te eşim ystıyor 8 de kalkıyor ben ise arada 1 saat 1 saat kestiriyorum bazen gece bazen gündüz. Ölmedim şükür ama baya bitkinim
Ben vermedim biberon o yüzden uyuyamıyorum.Bizde de ben 4e kadar takılıyorum,4ten 7ye eşimde,7den sonra annemde,ben de 9da uyanıyorum büyük kızımı okula hazırlamak içinSonra uyku yok,benim uyuduğum 5 saatte te biberonla veriliyor sütüm işte öyle öyle meme reddi yaptırdık daha haftası dolmamış bebeye
Hepsini yaptım ama soğuk yapmadım. Soğuk nedenMastit olmasın dikkat et ateşine. Sıcak duş al. Ovalaya ovalaya emzir ya da sağ. Sonra soğuk kompress yap o bölgeye.
Boşalttıktan sonra damarlar tekrar süt dolmasın. yoksa ovaladığın yer çözülse de orada bezler genişlediği için yine düğüm oluyor.Hepsini yaptım ama soğuk yapmadım. Soğuk neden
Çok iyi bilgi, teşekkür ederim kuzucumBoşalttıktan sonra damarlar tekrar süt dolmasın. yoksa ovaladığın yer çözülse de orada bezler genişlediği için yine düğüm oluyor.
Sıcak yap sağ soğuk yap bana böyle dediler
Ben verdim biberonla memeyide aldı bir denesenKızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Uyurken neden başını bekliyorsunuz ki siz de uyuyup dinleninKızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Canım biz hem biberon kullanıyoruz hem beni emiyorKızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Ben anlamadım neden bebiş uyurken siz de uyumuyorsunuz boğulma kusma falan olur diye mi Allah korusunBenzer durumları yaşamıştık zaten normal sanırım bu şekilde olmamız
Ani bebek ölümü sendromundan çok korkuyorum,şu an dönüp kendini kurtarabilecek kadar gelişmiş olmadığı için,Allah korusun battaniyesi gelir suratına,veya çok beslenir kusar vs diye bir sürü senaryo geçiyor kafadan,en iyisi uyumadan beklemek diyoruzBen anlamadım neden bebiş uyurken siz de uyumuyorsunuz boğulma kusma falan olur diye mi Allah korusun
Sürekli emzirdim sütüm olmasa da göğsümde tuttum hep bebeğimi. Artı olarak bestlak damla kullandım zamanla arttı sütüm çok şükür. Çok küçükken 1.5-2 saatte 1 emiyordu sarılığı da vardı şimdi bebeğim ne zaman isterse o zaman besliyorö. 3 saati geçmiyor ama aslaPeki süt arttırmak için bişi yaptınız mı? Kaç dk boyunca ve kaç saatte bir emiyor?
İlk günden beri emzik ve biberon kullanıyoruz.. çok şükür hiç meme reddi olmadı. Aventin yenidogan biberonunu kullanıyorum. Kızımda da ilk günden itibaren kullanmıştım çok şükür hiç Red olmadı.Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Eğer tam doymamışsa yattıktan 10 dk sonra uyanıyor ama doymuşsa 2 buçuk saat uyuyor maksimumOrtalama ne kadar uyuyor peki,bölünme oluyor mu? Bizim bazen deliksiz iki saat uyurken bazen sürekli aranmalı,kıpırdanmalı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?