• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    150
Nasılsınız kızlar? Ben bi süredir giremiyorum ek gıdaya başladık fena gitmiyor çok zorlamıyorum yediği kadar yiyor çok şükür kabızlık vs de yaşamadık. Yalnız bizim son 3 haftadır gece uykularımız mahvolmuş durumda. 4.ay atağında bile böyle bir durum yaşamamıştık durup dururken bağırarak uyanıyor gözü kapalı ağlıyor ve sadece memede susuyor ama aç da değil yani memeyi ağzına koyduğu an susuyor çocuk. Gece bazen 3 bazen 4ten sonra sabaha kadar uyumadan uğraşıyoruz baktım bu dönemde bi uyku gerilemesi de yok atakta da değiliz diş de henüz yok demişti doktor neden böyle acaba sizde durumlar nasıl?
Ay aradığım yorum resmen birebir aynısı bizim reflü sorunu var acaba diyorum o mu rahatsız ediyor ama ağzına gelen birşey de yok yani gözü kapalı bir bağırarak uyanıyor diyoruz kesin birşey var ama yok. Mama veriyorum içiyor koyuyoruz yarım saat sesi çıkmıyor sonra bangır bangır yine başlıyor anlamıyoruz biz de 1 haftadır böyle bizim de atak felan yok .nerwdeyse hiç uyumuyoruz çünkğ yarım saatte en geç uyanıp bağırıyor bazen alınca susuyor bazen zor sakinleştiriyorum çözemiyoruz nedir ya bizim de dişler de hiçbirşey yok daha kabarmadı bile doktorumuz da henüz birşey yok dedi zaten.

Nasılsınız kızlar? Ben bi süredir giremiyorum ek gıdaya başladık fena gitmiyor çok zorlamıyorum yediği kadar yiyor çok şükür kabızlık vs de yaşamadık. Yalnız bizim son 3 haftadır gece uykularımız mahvolmuş durumda. 4.ay atağında bile böyle bir durum yaşamamıştık durup dururken bağırarak uyanıyor gözü kapalı ağlıyor ve sadece memede susuyor ama aç da değil yani memeyi ağzına koyduğu an susuyor çocuk. Gece bazen 3 bazen 4ten sonra sabaha kadar uyumadan uğraşıyoruz baktım bu dönemde bi uyku gerilemesi de yok atakta da değiliz diş de henüz yok demişti doktor neden böyle acaba sizde durumlar nasıl?
Gözü kapalı aynısı ya ve gündüz gayet iyi sıkıntı yok yada gece bir gözünü açsa gülüyor ama gözü kapalıyken bizi duymuyor bağırıyor buradayım oğlum sakin ol yanındayım diyorum asla duymuyor ama biran gözünü açsa bakıp gülüyor sanki ağlayan o değil nedir ne değildir biz de çözemedik geçmesini bekliyorum 1 hafta oldu sizin de çok uzun sürmüş ne bu ya 😥

Selam anneler,

Kıymalı bir tarif paylaşır mısınız? Şöyle bebeğinizin severek yediği. Bir de yumurtaya bir şey karıştırıyor musunuz? Ben sadece anne sütüyle açıyorum, ilk gün yemişti, bugün azıcık yedi.

Back
X