- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.181
Ben emzirirken kestim o şekilde de kimildamiyor ama derin uykudayken de mantıklıBen kötü de davranmıyorum yine yaranılmıyor. Diğer gelini itin bi yerine sokar ondan iyisi yoktur ama. Tırnaklarını kesicem çocuğun uyurken kesicem rahat kesiyim diye hep öyle duydum herkesten uyurken kes dediler. Uyurken tırnak mı kesilirmiş de bilmem ne. Eşim de diyor kesme uyanınca kes ikinizi birbirine bağlayıp kimsenin ulaşamayacağı yere koymak istiyorum
Yok canım ya görünürde bir şeyBen de kanguru aldım. Kaçıncı ayda kullanılıyo acaba
Canım göğüs ucunda çatlaknmı var acaba
4 gün oldu canım evet hem mama yiyor hem emiyor aptamil kullanıyorumKaç gündür yapmadı cnm bir de mama alıyor muydu, ben kullandığım mamayı degistirdim günde bir defa zar zor yapıyordu ve çok fazla kusmaya başlamıştı evolvia kullanıyordum başlarda iyiydi ama sonradan böyle olunca şimdi sma comfort aldım nerdeyse hemen her bezinde azar da olsa kaka oluyor çocuğun rahatladi resmen
Sen mamada veriyordun mi canım olmadı götürüp bir gösterirsin doktor belki normal der ya da mamayı değiştirir4 oldu
Yenidoğan aparatı yoksa 2. Aydan sonra kullan dedi bana doktorBen de kanguru aldım. Kaçıncı ayda kullanılıyo acaba
Canım göğüs ucunda çatlaknmı var acaba
Ben emdiği kadar veriyorum. Fazla gelirse çıkarırBenim kız emerken gaz geliyor kaldırıp gazını çıkartıyorum bakıyorum peynir kesiği gibi kusmus, şimdi bu doymuş mu oluyor sizce, sonra ağladığı için tekrar veriyorum emiyor yine ama az sonra onu da çıkardığı oluyor
Geçmiş olsun mastit olmuşsun sadece onu emzir diğerini sağ ama mutlaka devam ederse süt iltihaba dönüşüyor ve ateş yapıyor. O yüzden ilerlemesine izin verme hemen boşalt o memeyiKızlar sol göğsümde sanki cam kırığı varmış gibi bebek de onu çekiyormuş gibi hissediyorum her emzirdiğimde canım yanıyor bunu yaşayan var mı acaba sadece sol göğsümde sağda hiçbir şey yok
Geçmiş olsun mastit olmuşsun sadece onu emzir diğerini sağ ama mutlaka devam ederse süt iltihaba dönüşüyor ve ateş yapıyor. O yüzden ilerlemesine izin verme hemen boşalt o memeyi
Benimki bu canımHangi marka sling ben de almak istiyorum evde eller serbest moduna geçmem lazım artık
Yok canım. Dolaptan 2. El almıştım ergobaby nin ama yenidoğan aparatı yok. Ben de çok istiyorum içine koyup gezmek de daha çok küçük ya 2 ay beklicez mecburYenidoğan aparatı yoksa 2. Aydan sonra kullan dedi bana doktor
Ya ben de istiyorum bebeklerin omurgaları vs için uygun mu bu canım içinde rahat ediyor muBenimki bu canım
Benimkinin de yenidoğan aparatı yok zaten kışın dışarı çıkaramam diye almamıştım. Kendimi de tam toparlayamadım hala biraz fazla yürüyünce dikişlerim sızlıyor. 2 ay beklicem bendeYok canım. Dolaptan 2. El almıştım ergobaby nin ama yenidoğan aparatı yok. Ben de çok istiyorum içine koyup gezmek de daha çok küçük ya 2 ay beklicez mecbur
Ya ben de istiyorum bebeklerin omurgaları vs için uygun mu bu canım içinde rahat ediyor mu
İlk bebem asla durmazdı, uyanıksa ağlardı her daim. Ama şükür bu bebem duruyor birazcıkKızlar 10 günlük bebek mesela ağlamadan uyanık durur mu? Duruyorsa ne yapıyorsunuz? Yoksa sadece emer, alt değiştirilir ve uyur mu? Sizin bebekleriniz nasıl? Uyanık durduğu her an ağlıyor mu?
Yenidopan aparatları ayrı satılıyor ona bakabilirsinYok canım. Dolaptan 2. El almıştım ergobaby nin ama yenidoğan aparatı yok. Ben de çok istiyorum içine koyup gezmek de daha çok küçük ya 2 ay beklicez mecbur
Ya ben de istiyorum bebeklerin omurgaları vs için uygun mu bu canım içinde rahat ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?