2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İkili test yaptırmak istemiyorum ayrıca kızlar detaylıya girerim diye düşündüm boşuna stres çünkü bakalim yarın doktor ne dicek benim kaç arakadasim ikilide down dediler stres yaşadı sonra birşey çıkmadı ondan dolayı öyle düşündüm ikilide birşey çıksa bile stres yapmayın yanlış olabiliyor
Aynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercekten

Aay iyi bari normal demek ki şükürler olsun🤭🤭🙏🏻
Teşekkür ederim cevabın için 🙏🏻
Rica ederim canım benim 🥰🥰
Merhaba kızlar bugün ikili testim vardı ulturasonda ense kalınlığı 2.5- 2.6 çıktı ne riskli ne risksiz dedi nft ye gitmeyi önerdi perinatalog onu aradık oda risksiz gözüküyor anne 23 yasında daha dedi önermedi ben şimdi ikili testi onayladım morelim bozuk ne yapıcamı bilemedim cinsiyetinide %85kız dedi bu arada
Canım hiç moral bozma bu testler tanı testi değil 🧡 bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın hiç üzülme değer de o kadar büyük değil sıkma canını uzman doktor da risksiz demiş

canım bende dün yaptırdım ikili test+ ayrıntılı ultrason, kan sonuçları 1 hafta 10 günde çıkar dediler, özelde yaptırdım ben belki süreler fark ediyordur.
Bakalım ne zamana çıkar ya devlette ne kadar ilgisizler ne yaptığını bilmiyorum. Benim 13 haftalık oldu zaten belkide geç kalınmıştır ikili test icin

Kızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
ıgm ise 0.65 negatif çıkmış.
Sevinçten ağlıyorum. Aviditeyi istanbula yollayacaklarmış, oda salı çıkacak ama ıgm negatif çıktıya şükürler olsun 🤲🤲🤲
Canm bnmkide pozitifmis doktor tekrar kan aldı araştırmaya gönderdi 15 gün sonra çıkacak kokulacak birşey mi bu acaba

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-01-16-40-53-97_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2022-06-01-16-40-53-97_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 64
Aynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercekten
Stres yapmayın inşallah sonuçlarınız da çok iyi gelecek böyle olumlu düşünün. Siz de Antalya'dasınız herhalde hangi doktora gidiyorsunuz

Günaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım. C vitamini, tereyağlı pekmez ısıtıp ılılken kaşıkla. İyi gelir ❤️
Ben 3 haftanın ardından yarın gideceğim ama hem büyük bir heyecan içindeyim hem de acaba bebeğim iyi mi yoksa kötü bir haber alır mıyım diye endişe başladı bugün kötüyü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil biraz da korkuyorum en son 8. Haftada görmüştüm🙈
Yaaa hadi güzel haberler getir. Ben en son 6+5 de gittim kalp atışını duydum. 1 ay sonra gel dedi. Pazartesi gideceğim. Hem heyecanlı hem stresliyim. Umarım herşey yolundadır ❤️

Back
X