Aynen kazık yemek istiyorsanız gidebilirsiniz ben onun yerine giderim başka merkezde 2 defa denerim o fiyata2022 Yeni fiyatları
bizim de aynen öyle oldu ekimde gittik ilk görüşmeye sonra kasım sonu müsait olduk bir gittik artık 2022 fiyatları geçerli dediler şok olduk aradaki farka. ordan çıkıp soranüse gittik orada başlamaya karar verdik.Bizde vitamin kullanıyorduk 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorduk ama fiyat çok yükselmiş başka merkezlerde araştırmaya basliycaz
merhaba soranüse baktınız mı bende bahçecide başlayacaktım 2022 fiyatlarını görünce vazgeçtik soranüse karar verdikAynen kazık yemek istiyorsanız gidebilirsiniz ben onun yerine giderim başka merkezde 2 defa denerim o fiyata
Oraya başlıyorum canim bende bu ay karar verirdik serbulent bey ile devam edicezmerhaba soranüse baktınız mı bende bahçecide başlayacaktım 2022 fiyatlarını görünce vazgeçtik soranüse karar verdik
hayırlı olsun ben de ali rıza beye gidiyorum güzel sonuçlar alalım inşallahOraya başlıyorum canim bende bu ay karar verirdik serbulent bey ile devam edicez
Insallah canim ne zamn basliyorsun ben pazartesi gidicem bugün adetim.oldu basliycam ignelerehayırlı olsun ben de ali rıza beye gidiyorum güzel sonuçlar alalım inşallah
bende adeti bekliyorum başlamak için 1 haftaya başlarız herhaldeInsallah canim ne zamn basliyorsun ben pazartesi gidicem bugün adetim.oldu basliycam ignelere
Yuh derken neye dediniZGerçekten yuh
Pahalı olmasına dedim. Biz ilk denemeyi bu yıl 10500 tlye yaptık. Ki muayene de dahildi, sadece ilaçlar dahil degildiYuh derken neye dediniZ
Bahceci resmen kazık özellikle bu bursada mi bilmiyorum bir hesap çıkardılar.. dediği gibi tahlil ilaç o bu derken 1700 bin ilaçsız fiyat çıkartıyor 17 bin ben gider başka merkezde yaptiririmPahalı olmasına dedim. Biz ilk denemeyi bu yıl 10500 tlye yaptık. Ki muayene de dahildi, sadece ilaçlar dahil degildi
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah fiyat çok yükselmiş kolay değil Rabbım emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasınbizim de aynen öyle oldu ekimde gittik ilk görüşmeye sonra kasım sonu müsait olduk bir gittik artık 2022 fiyatları geçerli dediler şok olduk aradaki farka. ordan çıkıp soranüse gittik orada başlamaya karar verdik.
Tedaviyi yarım biraktim canim orda benmerhaba soranüse baktınız mı bende bahçecide başlayacaktım 2022 fiyatlarını görünce vazgeçtik soranüse karar verdik
neden ki kötü bir şey mi yaşadınızTedaviyi yarım biraktim canim orda ben
katılıyorum hiç samimi değiller. dokturun neyini o kadar övüyorlar gidip görünce anlam veremedim. tam bir ticarethane gibi. kordinatör falan da öyle.fiyat olarak evet baya bir artış olmuş bn görüşmek için gittiğimde hiç elektrik alamadım doktr hanımdan randevu saatimizde gittiğimiz halde geç kaldınız dedi.zar zor iki laf edip geri gönderdi bizi.agzindan lafı cımbızla çektik birdaha önünden bile geçmedim paramla rezil olamam
evet kesinlikle bn öyle düşünüyorum ve doktrin ilk gorusmedeki tavrı çok önemli ki bn tedaviye başlamak için gitmiştim . ama insanlar bizi para olarak görüyor sanırımkatılıyorum hiç samimi değiller. dokturun neyini o kadar övüyorlar gidip görünce anlam veremedim. tam bir ticarethane gibi. kordinatör falan da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?