2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben walla bgn gittim kendıme s ve m beden kıslık kıyafetler aldım denemeden etmeden gecende ayakkabı stoğu yaptm yaz için suan normal ayakkabılarıma başparmak ancak giriyor. doğumdan snr hemn vermen lazım yoksa hiç olacak🤣ilk hamileliğimde 65ile başlamıstm 75le doğuma gitmiştm fakat doğumdan snr iştah patlaması yaşayıp 90a cıkmıştm şuan o kıyafetlere girmem için frenlenmem lazım😁

Ben evlenmeden saçma gelirdi bana kışa da kışın yenilecek şeyler var diye 🤭 ama öyle olmuyormuş insan elinin altında yaz-kış değişik tatlar istiyormuş 😅
bende sevmezdm 😀 cunku mahallece topanilir bir hafta boyunca her eve yapilirdi. halbuki herkes kendisine yapsa bir gunde bitecek is 😀😀
ben walla bgn gittim kendıme s ve m beden kıslık kıyafetler aldım denemeden etmeden gecende ayakkabı stoğu yaptm yaz için suan normal ayakkabılarıma başparmak ancak giriyor. doğumdan snr hemn vermen lazım yoksa hiç olacak🤣ilk hamileliğimde 65ile başlamıstm 75le doğuma gitmiştm fakat doğumdan snr iştah patlaması yaşayıp 90a cıkmıştm şuan o kıyafetlere girmem için frenlenmem lazım😁
ya arkadaslarim zaten diyor ki emzirme efsane aciktiriyormus. orada ipin ucunu kacirirsak toparlayamazmisiz 🙈

Onlu hastane çıkışı, iki takım da normal alt üst takım, üç tane zıbın, ağız mendili, iki adet muslin battaniye, bitane de kalın battaniye, bez,ıslak mendil, pişik kremi,biberon,emzik,göğüs pompası,göğüs ucu kremi,hasta bezi,depent,iki takım gecelik, bir takım pijama,terlik,dış fırçası macunu,el havlusu, havlu peçete aklıma gelenler bunlar canım mutlaka unuttuklarim vardir
Pompaya gerek varmı ki hastane vermiyor mu onu??

ahha aynen yaa😂 aslinda zaten boyle uzun kalmicaklardi. 3-4 ay kalip sonra gidip, benim
iznim bitince geri gerilecekelrdi. bir 6 ay oyle kalicaklardi cocugu krese verene kadsr ama is durumu degisti. ise erken donmem gerekicek. yasina girmemis bebegimide yuvaya vermek istemiyorum. kimse annem gibi bakamaz. vicdanen bana yuk olur . Bizimkiler de biz kaliriz ne yuvasi fln deyince icim rahatladi.

ee tabi isin eve yardimci olma kismida var 🙈 anneme on hazirlik bir suru domates fln kavanozladim kis icin 🙈

canim benimde erken dogum riskim var. doktorum demisti ki eger 34. haftayi gecersem bir ilac varmis. rahim agzini aciyormus. ondan veririz dedi hbir de suni sanci veriyorlarmis. bu sekilde normal yapabilirsin dedi. tabi eger acil sezeryanlik bir durum yoksa.

ben +2 kg dayim canm

canim ben cok bisi koymadim , evde hastane arasi 5 dk arabayla .

birde hastanelerin listeleri oluyor. hastanene bir sor istersen

bebek icin,
3 tane zibin ,
3 tane onu fermuarli zibin
2 sapka
eldiven
hastenden cikarken giysin die mont
emzik
corap
bebek bezi ve islak mendik ( hastane vericekmis ama ne marka oldugunu bilmiorm , ben prima almistim onu goturcem)
4 tane bez mendil
puset ortusu
1 tane muslin

kendime de
3 tane emzirme sudyeni
3 tane ic camasari
iki gecelik
bir alt ust onu dugmeli pijama
gogus ucu kremi ve gumus kapak
gogus pedi
pipetli su sisesi
10 tane ped
1 tane sabahlik
hastaneden cikarken giymek icin esofman takimi
Yaaa ne güzel hazirlamissin ♥️♥️ pedi normal ped mi aldın yoksa şu kalın olanlardan mi? Bide çamaşırı hamile kilodu mu almak lazım acaba göbek hemen inermi ki

bende sevmezdm 😀 cunku mahallece topanilir bir hafta boyunca her eve yapilirdi. halbuki herkes kendisine yapsa bir gunde bitecek is 😀😀

ya arkadaslarim zaten diyor ki emzirme efsane aciktiriyormus. orada ipin ucunu kacirirsak toparlayamazmisiz 🙈
aynen o var ya gece buzdolabında yatsam yatardım smdi hemen spora hemen diyete başlıcam yoksa 1yıldan önce veremıosn

Canım ben hamilelikten önce linkteki iç çamaşırının xl bedenini kullanıyordum hamilelikte de hala kullanıyorum oldukça büyük. xl den büyük bedenleri de varmış ben mağazada denk gelmedim hiç. Bence mağazaya git orda gözünle gör al tavsiye ederim çok rahat. Doğum sonrası yüksek bel mi rahat olur düşük mü bende bilmiyorum. Bu ürünün yüksek belide var ama öyle çokta yüksek değil göbeğe kadar çıkmıyor.
Cover Slip Külot 3'Lü Paket - Siyah - Penti
Çok teşekkür ederim canım, mağazada 3xl yi bir görüp alayım, esnekse olur diye tahmin ediyorum. Suwen in 2xl ı olmamıştı. Umarım bu olur 🥰

Yaaa ne güzel hazirlamissin ♥️♥️ pedi normal ped mi aldın yoksa şu kalın olanlardan mi? Bide çamaşırı hamile kilodu mu almak lazım acaba göbek hemen inermi ki
ya ben normal pedim vardi onu koydum ama hastane kalin ped veriyormus . bir ona bakip oyle alicam kalindan. benim ic camasirlarim yuksek belli zaten ama ben gobek altina indirerek kullaniyorum aylardir😂😂😂

Kızlar aranızda alerji ilacı kullanan varmı bende iki gündür bı alerji oluştu bütün vücudum kaşınıyor bugün cildiyeye gittim HİTRİZİN die alerji ilacı verdi ama kullanmakta kararsız kaldım kaşıntı çok fena uyutmuyor

Kızlar aranızda alerji ilacı kullanan varmı bende iki gündür bı alerji oluştu bütün vücudum kaşınıyor bugün cildiyeye gittim HİTRİZİN die alerji ilacı verdi ama kullanmakta kararsız kaldım kaşıntı çok fena uyutmuyor
genelik kolestazi olmasin canim . kadin dogumcuna bir soyleseydin

Canım sezeryan olacaksan hamile kulotu almanı tavsiye ederim, çünkü düşük bel kulodun lastikleri tam dikise denk geliyor rahatsız ediyor, hamile kulodu çok rahat oluyor.
Ben de düşük bel dikişleri acıtmaz sanıyordum, demek dikişler o kadar aşağıda 😬 o zaman hamile kilodu bakayım ben. Sağol canım 😬

Ah canım annemde eşimde var ikiside çok şükür okadar yardımcıki şimdi annem kalkıyor kız bu gece hiç emmedi beni bende çok yorgunum kendimi sabah sağıp vericem ana gibisi yok bende uyanıyorum ama 4 günlük hastane macerası yüzünden bugece bütün yükü o aldı
Kocamda yardımcı ama erkek işte yavrum napıcak Nil e halen dokunamıyor kucağına verdim kımıldamıyor bi yerine bir şey olcak diye 😂 bizim öyle lükslerimiz yok 😀

Canım benim doğum çok kolaydı suyum patladı ama hiç sancım olmadı ama sana tavsiyem stres yapma ben ameliyata çok saçma düşüncelerle girdim hep senaryo kafamda kötüydü doktor bizi çok korkuttun 18 tansiyon ne dediki benim hayatım boyunca 9/5 dir stres yapma demicem ama hep dua et ozaman rahatlıyorsun ben ayılınca Nil i görünce her şeye değmesini bırak hayatın o oluyormuş seninde bitecek sağsalim alcaksın bebeğini kucağına hep olumlu düşün
Amin canım inşallah 🙏🥰 moral oldu bana, ben de sanki hiç uyanmayacakmışım gibi geliyor. Sen genel anestezi mi oldun? Ondan ayrı, epiduralden ayrı korkuyorum.

E-lactancia.org diye bir site var oradan bakabiliyorsun canım emzirme ve hamilelik döneminde riskli mi değil mi diye eğer ismiyle çıkmazsa ilacın etken maddesini yazman gerekiyor 🤗 etken maddesi cetirizine imiş ilacın güvenli yazıyor baktım senin için

Eklentiler

• 1FEA7018-BCBA-47D9-B20C-64CA567D0D0C.webp
    1FEA7018-BCBA-47D9-B20C-64CA567D0D0C.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 6BDE65E1-C651-47BD-9957-A98DDC122D22.webp
    6BDE65E1-C651-47BD-9957-A98DDC122D22.webp
    32 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Amin canım inşallah 🙏🥰 moral oldu bana, ben de sanki hiç uyanmayacakmışım gibi geliyor. Sen genel anestezi mi oldun? Ondan ayrı, epiduralden ayrı korkuyorum.
Ben kürtajda genel anestezi oldum kuzum ama 10 dk bir işlemdi tabi doğumla aynı olmaz uyanınca çok rahattım hiç yaşanmamış gibi oldu epidural kuzenim oldu bebeği görmek çok güzel ama his var diyor diş çekimi gibi his var ama acı hissetmiyorsun dedi 🤷🏻‍♀️

Hamilelik mucizevi harika birşey çok şükür ama bı noktadan sonra doğumu 4 gözle beklemeye başladım
Gerçekten öyle her bir gün her bir gelişme harika 🥰
Ama sabırsızlık artık ciddi düzeyde 😂

dun hastende karni burnunda kadini, kocasi tekerlik sandalyede goturuyordu. bence artik seninde tekerlekli sandalye zamanin gelmis 🙈
Ya güzel gülüşlüm sen ben hastanelerden tekerlekli sandalyelerle çıkarılmadım mı sanıyorsun 😂 29. Haftada hastanede yatarken onu da yaşadık 😂 o zamanlar tabi direkt rahimde acı çekiyordum😅

Bu hiç 32 falan gibi değil ama bakalım ne çıkacak 😂😂😂
🥰Bundan sonra hızla büyümeye devam🧿
merhaba kızlar, havalar serinledi dikkat edin, çorabınızı eksik etmeyin ayağnızdan. iki gündür üşüttüm herhalde karnım ağrıyor :KK43:( soğuk su falan da içmiştim içim yanıyordu
Ben de dün bu şekil rahatsızlandım. Dedim artık dönüşü yok herhalde 😀
Hafif üşütmüşüm boş mideye soğuk meyve sonrası 16 saat filan acı çektim. Hala hasta gibiyim 😅
Bi acile git istersen. ben doğumhaneye yönlendirmesin diye kırk takla attım. sadece bulantı kusma filan dedim serum ve parol yaptırdım canım. İyi geldi biraz.
Herkes dikkat etsin cereyanda kalmayın 🙃

Kuzum geçmiş olsun. Kan değerlerine en son ne zaman baktırdın?

Gerçekten öyle her bir gün her bir gelişme harika 🥰
Ama sabırsızlık artık ciddi düzeyde 😂

Ya güzel gülüşlüm sen ben hastanelerden tekerlekli sandalyelerle çıkarılmadım mı sanıyorsun 😂 29. Haftada hastanede yatarken onu da yaşadık 😂 o zamanlar tabi direkt rahimde acı çekiyordum😅

🥰Bundan sonra hızla büyümeye devam🧿

Ben de dün bu şekil rahatsızlandım. Dedim artık dönüşü yok herhalde 😀
Hafif üşütmüşüm boş mideye soğuk meyve sonrası 16 saat filan acı çektim. Hala hasta gibiyim 😅
Bi acile git istersen. ben doğumhaneye yönlendirmesin diye kırk takla attım. sadece bulantı kusma filan dedim serum ve parol yaptırdım canım. İyi geldi biraz.
Herkes dikkat etsin cereyanda kalmayın 🙃

Kuzum geçmiş olsun. Kan değerlerine en son ne zaman baktırdın?
dün kadın doğum kontrolüm vardı nst iyi çıktı o yüzden bugün tekrar gitmedim canım. benim dr da 38den sonra alırız diyordu şimdi 37e çekti, 19u haftası olacak inşallah doğum :) sende durumlar nasıl bir dahaki kontrol ne zaman

Ediyo kuzum etmez mi 😂
Bir de Bugün kemikleri görmeye başladım mavişim, böyle mi oluyormuş artık 🥹🥹
Patlayacağım sanki 😂
Odadan odaya giderken bile yürütmeyen batmalar başladı kukumu tutup bekliyorum garip sancılar çatı ağrısı bu mu ola ki 😂

Orası kesin 🥹🥹🥰
Ahh kuzucum aynen çatı ağrısı oluyor onu bende fazlasıyla yaşıyorum azcik yuruyeyim egilip kalkayim hemen kulu sancilaniyor dediğin gibi garip bı sancı 😅 o yüzden evde yatmayı tercih ediyorum 🙈🙈kemikleri görmek derken nasıl yani 🙂
Mavişim son 6 gun yaziyor bakiyorum bakiyorum inanamiyorum kiz sen her an dogurabilirsin ya cok az kalmiş 🥳🎊🎉🧿🕗
Yaaaa canisi aynen öyle çok az kaldı ama kendi gelesi yok müdahale istiyor galiba her ihtimale karşı agdaya gittim bugün o işlerimi hallettim kafam rahat heran gelebilir artık izin verdim 😍😍
Pompaya gerek varmı ki hastane vermiyor mu onu??
Her hastane vermeyebilir canim ben aldım her ihtimale karşı 🥰

Back
X