2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalım😂 gece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi🙈
Aynen geceleri 10 dakikada 1 tuvalete giden bir ben değilim di mi 😂 çıldırıcam valla 2 damla için git ıkın, yatağa daha yatmadan tekrar geliyor şaka gibi 😂

Gün yaklaştıkça nerden sinirimi çıkaracağımı şaşırdım sanırım :KK43: yaklaştıkça hem stres hem hormonlar delirmek üzereyim herşeye sinirleniyorum sonra oturup hüngür hüngür ağlıyorum ili gündür 😔
Tek değilsin kuzum günün belli bide iyice strese girmen çok normal. Düşününce ne garip geliyor içinde bir canlıyla 9 aydır yaşıyorsun ve onun ordaki vakti dolup dünyaya gelecek ve gene senin bedenin üzerine işlem yapıp almaları gerekecek kadın olmak gerçekten güçlülük valla. Ağla rahatla kendini zaman ver komedi filmi izle açık havada müzşk eşliğinde yürüyüş yap vs rahatlat kendini
Çocuğumu içimden alacaklar diye iki gündür böğüre böğüre ağlıyorum, nerde doktoru sezaryene erken allsın diye ikna etmeye çalışan ben? 😂
Ya ahaha senden beklediğim performans 😂😂

Aynen geceleri 10 dakikada 1 tuvalete giden bir ben değilim di mi 😂 çıldırıcam valla 2 damla için git ıkın, yatağa daha yatmadan tekrar geliyor şaka gibi 😂
o benim de çok zoruma gidiyor. sanki yatağa işeyecekmişsin gibi koştur koştur sıkışarak git ve pıt pıt 2 damla. bu nasıl hayal kırıklığıdır🙄

Ah ya, bebeden önce ben başlarım ağlamaya biliyorum.🥺

Dur daha bu 4 güne neler neler sığdıracağım.😂😂
Annen geldii mii 😂
Evet sonunda girdik ekime benimkide ekimi bekliyordu heralde son 7 gün hala gelmedi beklemedeyim 🥴😭🥺🥺🥺 geçmiyor günlerrr
Gelir kuzum geliir benim arkadaslarım beklerken hep diyordum içinde kalanı görmedim sakin ol çıkar diye 😂😂 sende kız orda istesende tutamazsın daha fazla bekledikce bence erteliyor bu sıpalar gelişlerini 😂

Kizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus🌸❤️🥰
Hayırlı olsun canım ♥️
Doğum yapan arkadaşlarım, yarın son eksiklerimi alacağım. Göğüs kalkanı, mochi süt toplama zımbırtısı, şırınga, biberon alayım mı?
Sezaryen olan arkadaşlar dependi kilot şeklinde mi kullandınız yoksa ped gibi olanlardan mı? Bir de bebeğin kalın battaniyesi yok alayım mı? Hepsi ince.
Bebeğe uzun kollu zıbın üstüne hastane çıkışı mı giydiriyorlar yoksa kısa kollu zıbın üzerine mi?Ben hep kısa almışım, gidip uzun kollu yenidoğan da alsam mı?
Ben de dayanamayıp gümüş kalkan aldım ama göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar çatlaklar İçin filan. Ki benim oluştu 🤔 keşke onu alsaymışım 😢
CE2B122C-7FBA-4CE0-BD24-0BD750E56C41.webp

Günaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalım😂 gece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi🙈
Gerçek ekim annelerindensin 🤪 az kaldı vuslata inşallah ❤️
Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az 🥺🥺🥺. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor 😢😢😢.
Sıcak kompres canım ve de masaj sonrası emmiyorsa sağımı deneyeceksin.
Henüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın 🌸🤭
Bu espriyi ilk ben yazacaktım benden önce davrandın dünür 🤭
Ağustos anneleri? 😂
Selamlar buyurun biziz🥲☺️

10lu hastane cikisi
Anne pedi
Alt degistirme bezi
Bebek bezi
Islak mendil
Pamuj
Rulo kagit
Cop poşeti
Pisik onleyici krem
Atlet,camasir, sutyen
Agiz mendili
Muslin bez
Yedek takim
Tulum
Gecelik
Pijama takimi
Tulbent
Corap
Hirka
Terlik

Kizlar cantada bunlar yeterli olur demi . Tekrar kontrol ettim ve ustlerine de yazdim hurcta ne var diye

10lu hastane cikisi
Anne pedi
Alt degistirme bezi
Bebek bezi
Islak mendil
Pamuj
Rulo kagit
Cop poşeti
Pisik onleyici krem
Atlet,camasir, sutyen
Agiz mendili
Muslin bez
Yedek takim
Tulum
Gecelik
Pijama takimi
Tulbent
Corap
Hirka
Terlik

Kizlar cantada bunlar yeterli olur demi . Tekrar kontrol ettim ve ustlerine de yazdim hurcta ne var diye
Canım hastane çıkışına yedek zıbın koydun mu? Uzun kollu mu?

Hayırlı olsun canım ♥️

Ben de dayanamayıp gümüş kalkan aldım ama göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar çatlaklar İçin filan. Ki benim oluştu 🤔 keşke onu alsaymışım 😢Eki Görüntüle 3138348

Gerçek ekim annelerindensin 🤪 az kaldı vuslata inşallah ❤️

Sıcak kompres canım ve de masaj sonrası emmiyorsa sağımı deneyeceksin.

Bu espriyi ilk ben yazacaktım benden önce davrandın dünür 🤭

Selamlar buyurun biziz🥲☺️
Gögüs kalkanı hava aldırdıgı için çok tavsiye ediliyormus ya
Ay inşallah pazartesi gelecek, şimdilik telefondan teselli etmeye çalışıyor ‘kızım ağlama o da artık çıkmak istiyordur.’ diye.😂
Bencede kuzumm çocugu artık karnında kreşe yazdırmayı düşünmüyorsan gelsin artık minik kuş 😂😂
Kızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak 😢
Annem odada yanımda duracak devlet hastanesi olacağı için eşimle kalamıyorum. Eşimde ama o gün hastanede duracak eve gitmeyecek bir şeye ihtiyacım olduğunda yanıma gelebilecek

Kızlar yanınızda anneniz mi kalacak eşiniz mi? Annem çantayı yapmış ama eşim nolcak 😢
Esim kalir Annem evde daha ihtiyac diye dusunuyorum. Esim cantada bir sey gerek yok diyor. Ne de olsa eve gider gelir. Ustunu degistirir. 10 dakikalik bir mesafe zaten.ama yine bir ust koyulur onun iç

Back
X