Aynen canım öyle yaparım bende unutmazsamValla unutabilir canım sen elinde telefonla gir odaya girince eline tutuştur en garantisi
Sagolasin canım etmeye calisiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım öyle yaparım bende unutmazsamValla unutabilir canım sen elinde telefonla gir odaya girince eline tutuştur en garantisi
Sagolasin canım etmeye calisiyorum![]()
Zaten hep en yakınlardan en alakasız tepkiler görülür, kırılırsın. Boş, hepsi boş.Ben de öyleyim minnoş, kimseyle paylaşamıyorum malum.Ama ben gerçekten güvenmiyorum, ilkinde en yakınlarımdan gördüğüm yaklaşım tövbe ettirdi, en azından üçüncü ayı atlatana dek.
![]()
Ben de öğretmenim anlayabiliyorum sinirlenince kaslar kasilmis o agri ondandir birsey olmaz ama yine de sakin olmaya cakismak zorundayiz. Normalde okulda cok onemsedigim seyleri yapmiyorum yoksa hem cok hareketli olmam lazim hep bagirip cagirmam lazim oyle olunca da bünye sarsılıyor. Dedigim gibi anlik kasilmadan dolayi akinti gelmis normaldir bence. Ilik su ic derin nefes al öyle durumlarda❤KİZLAR BİR SORUM OLACAK ÖNEMLİ.. ÖĞRETMENİM BUGÜN ÇOCUKLAR COK ÜZDÜ VE SİNİRLENDİRDİ BAYA HEMDE BAĞIRDIM FALAN SONRA KASILDI KARNİM AGRİ GİRDİ VE AKINTI GELDİ. BAKTİM BEYAZ SARI ARASINDA Bİ RENK KORKTUM BENDE KASIKLARDA HAFİF SANCILAR VAR DOKTORU ARADİM KANAMA OLURSA GEL SUAN Bİ SEY DİYEMEM DEDİ YANİ İCİMİ HİC RAHATLATAMİYOR KADİN DA... SİZCE SIKINTI VAR MIDI R??
İyi oldu iyii, dost düşman ortaya çıktı bir güzel koyduk mesafemizi mis gibi.Zaten hep en yakınlardan en alakasız tepkiler görülür, kırılırsın. Boş, hepsi boş.
Kimseden bişey beklemiyorum kimse de benden bişey beklemesin. Uzak olsunlar selametle![]()
Gerçekten öyle biliyor musun? 12 haftayı bir gün geçince oh be diyorsun ama travmalar peşini bırakmıyor tabi orası ayrıYaaa senin burda ne işin var tatlıış.Kaç kaç gel, ben hiç çıkmıyorum burdan.
Evet bebeğim maalesef kötü tecrübeler doğuma kadar kıyı köşe bir yerlerde bizi rahatsız etmeye devam edecek, çok üzücü ama bak çok şükür 12.haftayı atlatmışsıınn.Artık risk azaldı rahat bir nefes alabilirsin, iki hafta sonra da ben alacağım.
Çok sağ ol canımın içi ben de çok sevindim senin adına, hepimiz adına. Üçüncü ayı atlatalım biz de yavaştan haberdar ederiz çevremizi, annemi zor tutuyorum söylemek istiyor herkese.
İnşallah sağlıklı, huzurlu devam eder kalan sürecimiz bebeğim inşallah.![]()
Ne mutlu ya masallah. Benim de persembe kontrolum var minnagim insallah büyümüştür..mutluluktan aglayalim ağlayacaksak insallahhhYa hepinizi korkuttum.Farkında olmadan nasıl feyk atmışım ama?
Evet şükürler olsun ki iyiler, iyi olsunlar, kocaman olsunlar, haftalardır içimde büyüyen endişeyi dışarı öyle bir attım ki ağlaya ağlaya.![]()
Ya ben unuttum siz unutmayın valla yaAynen canım öyle yaparım bende unutmazsam![]()
İkili testten bahsetti down sendromu riskli çıkar ve sonunda aldırmayı düşünmüyorsan yaptirmani tavsiye etmem dedi bende zaten istemedim. İstemedigime dair bir kağıt imzaladım.ooohhh güzel haberler geliyooor :) ikili testten falan bahsetmedi mi? yaptırdın mı ?
Aa kuzuşum 1 ay dedi de ben üç hafta sonra gittim, ense kalınlığı falan ölçeceği için iki hafta dedi yoksa yine 1 ay derdi.Gerçekten öyle biliyor musun? 12 haftayı bir gün geçince oh be diyorsun ama travmalar peşini bırakmıyor tabi orası ayrı
Çok şükür bugünümüze, 3 haftalık kontrol süresi çok fazla değil mi ama ? Ben doktorumla ilk kontrolde pazarlık yaptım her hafta gidiyorum, belki bu da çok iyi değil ama herkesin kendini iyi hissetme şekli farklı. Zaten bir şeye müdahale edeceğimizden değil de işte maksat görüp rahatlamak
Bundan sonraki kontrolün 2 hafta sonraymış sanırım ama sen kendini rahat hissetmezsen her hafta git söylemeye çalıştığım şey bu aslınsa biraz da. Kovacak hali yok ya yahu :)
9 haftalık olmuş, büyümüştür kollar bacaklar hareket ediyordur.Ne mutlu ya masallah. Benim de persembe kontrolum var minnagim insallah büyümüştür..mutluluktan aglayalim ağlayacaksak insallahhh![]()
Süpermiş yA trafik yoksa Avrasya tüneliyle 1-1.5 saatte gidiyorum ben de.yoksa 2 saatten başlıyor trafik de varsa üfYarım saat kadar mesafe, normal o da İstanbul şartlarında.
Cumartesiye yer bulamadım ilk bulduğuma aldım. Bu seferlik böyle olsun. Ben de uygulama üstünden aldım tatlım ya, belki iptal eden olursa arada bakayım değiştiririm. Ben de inşallah memnun kalırım da devam ederim.
Yaaa olsun att benimki de bulanıktı bak tabi sen istersen orası ayrı.
Sen şimdi 10. Haftadasin dimi kuzum bende 12. Haftada gitmiş olucam, sen yaptırmam diyordun bak benim gibi hı hı diyip çıkmışsın
Hareket ediyor muyduu![]()
Yaaa çiçeğim balım böceğiim, teşekkür ederim.Birbasak ya sen napıyosunnn kalbime iniyordu okurken
Gözün Aydın çiçeğim adım gibi emindim güzel haberlerle geleceğinden. Çok mutlu oldum. Rabbim daim etsin mutluluğunu. kocccamaaan bi maşallah diyorum bebişe
kocaman olmuş mu gördün mü kıpırdanmalarını![]()
Ay onlar kollar bacaklar miiiEki Görüntüle 3026602
4 kere çektim en iyisi bu oldu bebitom.
Ya ben de sana onu söyleyecektim, çikolata yedim ama mıh gibi durdu sıpa, hiç hoplayayım zıplayayım, el sallayayım yokk.![]()
Kraker kollar kraker bacaklar.Ay onlar kollar bacaklar miiimaşallah bebise
![]()
Ay maşallah bi de gününden önde mi çıkmış sıpaEki Görüntüle 3026602
4 kere çektim en iyisi bu oldu bebitom.
Ya ben de sana onu söyleyecektim, çikolata yedim ama mıh gibi durdu sıpa, hiç hoplayayım zıplayayım, el sallayayım yokk.![]()
Ya seni yerimYaaa çiçeğim balım böceğiim, teşekkür ederim.vallahi isteyerek korkutmadım ağlayarak yazdığımdan öyle oldu sanırsam.
Amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun minnoşumevet büyümüştü ama hiç kıpırdamadı.
![]()
2 gün önde çıktı bu seferr.Ay maşallah bi de gününden önde mi çıkmış sıpa
Ya seni yerimo zaman bu kıpırdanmamalar gelecekte sakin bir bebek olacağına çıksın diyip güzel bi niyetle bitiriyorum
Allah nazarlardan korusun yavrum yenidençiçek gibi bir hamilelik diliyorum hepimize
![]()
Of sorma ya..evde o kadar suratsızım ve moralim bozuk ki niye sürekli memnuniyetsiz bi ifade var yüzünde diyo bi de2 gün önde çıktı bu seferr.
Amin amin ne kadar amin desem az geliyor o kadar güzel niyet ve dilekler ki, minnoşum benim.
Enişte bey yüzünden biz yeğenimizi göremedik ama… neyse.![]()
Çok üzüldüm ağlamamı durduramıyorum eşimle kavga ettik ekstra ona ağlıyorum fitil verdi iğneyi tekrar verdi. Lekelenmeler ağrı eşliğinde mi oluyorOnun randevuları çok yoğun yaa. Ben de şans eseri cumartesiye bulabildim biri iptal etti. MedicalPark uygulaması üzerinden randevu oluşturdum, oradan müsaitlikleri görebilirsin canım.
İnşallah çok memnun kalacağını umuyorum, yakın mıydı size hastane?
Çok geçmiş olsun sadece istirahat etmeye çalış ve beslenmene dikkat et. Moralini yüksek tutmaya çalış ben 1 aydır aralıksız lekelenmeler yaşadım ve ara ara kanamalar. Bir çoğumuz benzer süreçten geçti. Stres üzüntü ekstra kendini ve rahmini kasmana neden olur sakin kal dua edelim hep birlikte birbirimiz için![]()
Sanki kötü bir giriş olmuş değil mi?Yavrum çok şükür çok şükür, iki hafta sonra bir daha çağırdı sonrasında biraz daha rahatlayacağım.
Sen ne durumdasın ne zaman gideceksiin?