• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla sorma bugün Boyner’den bebek kıyafetlerine baktım içim gitti çok tuhaf oldum 🥲 insan duygulanıyor o minicik parmaklıları bu kıyafetlerin içinde göreceğimiz için 🥰 hadi inşallah sağlıkla huzurla gelsin o günler 😍

Amin canım gelecekte insallah 😍😍

Bu arada kızlar benim bebiş yine 4 gün önde çıktı 4,84 cm olmuş renkli görüntülerinide çekti her şeyini tek tek gösterdi kol bacak çene burun kordonuna kadar elini selam veriyormuş gibi yaptı ama en önemlisi ense kalınlığıydı benim için burun kemiği ooo dedi 0,9 çok iyi deyince böyle o anda oh dedim bende yüzde şukadar kız diyorum demedi direk dediki ben bu haftalarda tahmin ediyorum kız dedi hatta ben çin takvimi erkek diyor dedim aaa ilk defa çin takviminden ters bir şey söylüyorum dedi😂 ama o çin takvminde saatte dikkat ettin mi dedi anlamadım bakıcam şimdi😂

Yaa böyle şeyler okudukca üzülüyorumm 🥺🥺 tedavi oldugum doktorda kese ve kalp atısı dinlediim. Adam resmen keseye bakarken 3 boyutlu olarak baktı kalp atısında 3 boyutlu gösterdi. Ve cihazıda çok iyiydi. Şimdiki doktorumda bide yansıma yapmıs duvara bebeği zor seçmiştim 😂 doktorumun bırakmasında en en üzüldüğüm olay budur 😅😅
Kıyamam ya bebeğin büyümesini bekleyeceksin artık o zaman anca anlaşılır🥲😅 duvara yansıtmak ne alaka 😀

Evet 👍 bir de olabildiğince konservelerden uzak durmak gerek, neticede katkı maddesi içeriyor, taze balık alıp tüketmek en sagliklisi.
balik icinde Ender Sarac , ciftlik baligi yemeyin diyor . Onlar belli bir boyuttan sonra buyumesine izin verilmiyormus , istenilen yag orani olmayabilirmis gibi aciklamalar yapti .

Bu arada kızlar benim bebiş yine 4 gün önde çıktı 4,84 cm olmuş renkli görüntülerinide çekti her şeyini tek tek gösterdi kol bacak çene burun kordonuna kadar elini selam veriyormuş gibi yaptı ama en önemlisi ense kalınlığıydı benim için burun kemiği ooo dedi 0,9 çok iyi deyince böyle o anda oh dedim bende yüzde şukadar kız diyorum demedi direk dediki ben bu haftalarda tahmin ediyorum kız dedi hatta ben çin takvimi erkek diyor dedim aaa ilk defa çin takviminden ters bir şey söylüyorum dedi😂 ama o çin takvminde saatte dikkat ettin mi dedi anlamadım bakıcam şimdi😂
oh masallah masallah 🧿🧿🥰
boyle saglikla devam etsin hersey 🐣

İmrenmiyor değilim ya, bebeğim için sağlıklı olacak şeyleri tüketebilmeyi çok isterdim. Ceviz bile yiyemiyorum. Çok üzgünüm.🥺
Kuzum hiçç üzülme ilk 3 ay çocuğa gitmiyormus onlar hatta anneye gidiyormuş bende boşuna mı yiyorum yemesem mı hergün diyorum 😂

Allah razı olsun canım, gerçekten çoğu doktor pek detaylı bilgi vermiyor ya da tam ilgilenmiyor maalesef. Yorumları da şans eseri 1 ay olmuştur ilk okuyalı o zaman okumuştum. Direk tabi benzer şey olunca da insanın aklına o geliyor. Bazen diyorum bisey bilmemek gercekten güzel. Bildikce daha çok düşünüyorsun, bi yandan da bisey olsa önlemimizi erkenden alırız diyorum kafalar çok karışık:)
Evet su içiyorum çok ama dünden beri reflu şikayetlerim başladı böyle devam ederse bende çok içemem gibi 😐 mide bulantilarim daha yeni başladı yani bu yüzden 🤦🏻‍♀️
Bakalım yarın sabah olsun herseyi sorucam insallah bu sefer de heyecandan herseye hi hı diyip gelmem 🤦🏻‍♀️
Allah senden de razı olsun canım benim ne demek. Sende ben ne zaman birşey sorsam hemen cevaplıyosun çok yardımın dokundu bana. İnanır mısın benim de ilk haftalarda hafif hafiff mide bulantılarım oluyordu sonra geçti. Ama şu bir haftadır acayip midem bulanıyo. Bizde süreç tersine mi işliyo ne ☺️☺️ İnşallah git de için rahatlasın.
Ben de unutuyorum ya not defteri alıcam en sonunda 😂😂
Güzel haberlerle gel inşallah. Bize de yaz hemencik emi 🥰

Kızlar ben çok bulantılı olan anne . Bugün bir şok yaşadım doktorda kontrolüm vardı bebeğin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik o yüzden bu kadar fazla bulantım ve halsizliğim varmış 😅 bebeğimiz 8 haftada tek gözüküyordu 12. Haftada ikiz oldukları anlaşıldı 😅
Benimde çok bulantım var hep anneme dedimki bir gidiyormuşum tek yumurta ikiziymiş ama değil😂 hayalimi yaşıyorsun yaaaaa çok mutlu oldum ne güzelll ay 1 di 2 oldular Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar ben çok bulantılı olan anne . Bugün bir şok yaşadım doktorda kontrolüm vardı bebeğin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik o yüzden bu kadar fazla bulantım ve halsizliğim varmış 😅 bebeğimiz 8 haftada tek gözüküyordu 12. Haftada ikiz oldukları anlaşıldı 😅
Ayy öğrencilerimde inşallah ikizdir diyor bende gördüm tek çocuğum diyorum bir ihtimal daha varmış 😂😂 hayırlı olsun bu arada 🥰

Aaa çok enteresan gerçekten. Güzel bir şok olmuş gerçekten. Ama bu zamana kadar iyi saklanmış annesi 😂😂 maşallah minnoşlara hayırlı uğurlu olsun tekrardan ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah

Ay ekleme yapıcam bu ayrıntı herkesin işine yarayabilir benim arkadaşlar akşam yemekten sonra mide bulantım coşuyor akşama kadar çok bulantım yok doktora söyledim prilam beni mahvetti 2 içinde uyuşuk oluyorum dedim metpamid veriyim dedi sakın dedim o bana çok uyku yapan bir şey otobüs yolculuğunda içerim onu hep neyse bana dediki ben senin midenden şüpheleniyorum dedi benim bildiğim sabah başlat bulantılar akşam yemeğinden sonra başlıyor boğazına doğru yanma oluyorsa rennie gibi bir şurup verdi bunu dene dedi başladım bu akşam hafifledi mide bulantım sadece akşam coşan mide bulantınız varsa doktorunuza söyleyin

Çok sevindim minnaklarınıza sağlıkla kavuşmanızı dilerim fakat o iş bulantıyla olsaydı benimki üçüz olurdu.😂

balik icinde Ender Sarac , ciftlik baligi yemeyin diyor . Onlar belli bir boyuttan sonra buyumesine izin verilmiyormus , istenilen yag orani olmayabilirmis gibi aciklamalar yapti .
Evet doğru, bir de onlar yemle besleniyor, denizde doğal büyüyenleri en sagliklisi bence de, hilesiz doğal bir balık kaldı zaten hayatımızda, diğer hersey yapay ve hormonlu.

Öyleymiş yavrum, istemsiz vicdan yapıyorum bazen. Sen kuş kadarsın bir şey olmaz ye rahat rahat.😂
Hemde ne zzaten geriden geliyo beslenmem lazım sürekli tıkınıyorum inşallah gününü yakalar gittiğimde😥 oyy hepimizde başka sıkıntı inşallah atlatırız sorunlarıda güzelce alırız şu bebisleri kucağımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ay ekleme yapıcam bu ayrıntı herkesin işine yarayabilir benim arkadaşlar akşam yemekten sonra mide bulantım coşuyor akşama kadar çok bulantım yok doktora söyledim prilam beni mahvetti 2 içinde uyuşuk oluyorum dedim metpamid veriyim dedi sakın dedim o bana çok uyku yapan bir şey otobüs yolculuğunda içerim onu hep neyse bana dediki ben senin midenden şüpheleniyorum dedi benim bildiğim sabah başlat bulantılar akşam yemeğinden sonra başlıyor boğazına doğru yanma oluyorsa rennie gibi bir şurup verdi bunu dene dedi başladım bu akşam hafifledi mide bulantım sadece akşam coşan mide bulantınız varsa doktorunuza söyleyin
Ne güzel doktorun ilgileniyor. Benimde mide bulantilarim başladı diyordum mide yanmamda başladı 2 gündür evde rennie vardı içtim rahatladim

Ayy maşallah ya 🧿 bayılıyorum ben tek yumurta ikizlerine 🥰

Back
X