2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim dışımda normal doğumu düşünen yok galiba ya, herkes sezeryandan bahsediyor :110: Valla o doğum korkusu denen durumu henüz hissetmedim inşallah ne kadar geç hissedersem o kadar iyi. :KK67: Zaten takıntılı bir insanım, bir de onu şimdiden düşünmeyeyim. :işsiz:
Canım ben mecbur normal dogum yapmak zorundayım. Hollanda da anne ve bebekte komplikasyon ölüm riski olmadıkça 42. Haftaya kadar bekleniyor dogum başlamasa bebek terste olsa normal dogum yaptırılıyor 🤷🏻‍♀️ Bence cok zorlandıgında sezeryan isteme şansının olması çok güzel, sizlere bu açıdan imreniyorum 🤗 🥰

Kızlar ben de bugün ense ölçümüne gittim. Birkaç kere ölçtü ortalama 2 mm dedi doktor. Üst sınıra yakın dedi. Burun kemiğini de göremedi ama belki çok hareketli olduğundandır dedi. Emin olamadık biz de nipt testi için kan verdik. İçimiz tamamen rahat etsin diye. 12+4 çıktı, iki gün ileride, bir de boyu 6 cm olmuş. Cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi ama sonuç gelince kesinleşir artık.

Kızlar ben de bugün ense ölçümüne gittim. Birkaç kere ölçtü ortalama 2 mm dedi doktor. Üst sınıra yakın dedi. Burun kemiğini de göremedi ama belki çok hareketli olduğundandır dedi. Emin olamadık biz de nipt testi için kan verdik. İçimiz tamamen rahat etsin diye. 12+4 çıktı, iki gün ileride, bir de boyu 6 cm olmuş. Cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi ama sonuç gelince kesinleşir artık.
Canım benimde enseyi ölçtügünde ilk 1.5 mm sonra 2 ye yanaşıyor 1.7 mm demişti 11. Hafta ölçümünde.
O haftalarda 2.4 mm en üst sınır kabul ederiz demişti. Nipt de temiz cıktı bizim. Bence yaptırmakla iyi yapmışsın için rahat olur 🤗

Ben doğum paketi olarak 15 bin gibi bir fiyat aldım.

:KK43: Oy oy... Hani balayıydı hani rahatlıktı :KK43:

Sevgili Nehir büyükşehirde doğdum büyüdüm, hatta İstanbul'un göbeği denilecek yerlerde yaşamama rağmen küçük bir yere yerleşme hevesim o kadar çok ki. Çok şanslısın, hayalim küçük şehirde beldesinde bahçeli bir evde yaşamak, ekip biçmek, kendi mahsulümü yemek, tavuk beslemek.

İnşallah bundan sonra bütün sıkıntılar sıfırlanacak tatlım. İnanıyorum bu kadar sıkıntının sonu aydınlık.

:) Sıkıntılı haberlere son diloşum. Başkasına üzülmemeye çalış, yoksa beyin bunu içselleştirip sana bilinçaltı oyunu yaşatabiliyor gelecekte.

Sanki mesajı ben yazmışım. :) Ben de yüzük falından, rüyalardan, insanların telkinlerinden hep kızım olacak sanıyordum. Adını da hazırlamıştım :) Sonra erkek olabilme ihtimalini duyunca önce afallayıp sonrasında benimsedim tabii.

Çok cesaretlisin Rad :) Ben başka çocuk istediğimi zannetmiyorum ya. Allah minnoşuma ömür versin, 36 yaşında anne olacağım zaten, onu büyütüp beraber gezme hayalim var. :)

Ne güzel :KK200: MAŞALLAH! :nazar:

Sen paket almadın dimi canım doğum için?
Biz odaları gezdik dün hastanede hiç fena değil, bu 2-3 hafta içinde paket işini çözüp bitirmeyi planlıyoruz.
Ben 2de değil 3-4 istiyorum sanırım fazla cesaretliyim ama bakalım 1.den sonra fikrim de değişebilir 😂
Bende 29da anne olacam. 38-40a kadar yolu var bence annem beni 38de kardeşimi 40ında doğurmuş😂
Kardeşi olmasın mı hayyal ya bi tane daha yaparsın sen😍

Canım benimde enseyi ölçtügünde ilk 1.5 mm sonra 2 ye yanaşıyor 1.7 mm demişti 11. Hafta ölçümünde.
O haftalarda 2.4 mm en üst sınır kabul ederiz demişti. Nipt de temiz cıktı bizim. Bence yaptırmakla iyi yapmışsın için rahat olur 🤗
Cok endişeli degilim ama tabii hic belli olmaz. Ben zaten bastan beri yaptırmak istiyordum. Yaşım da 32, o da biraz riskli çıkacaktı zaten, yaptırdım iyi oldu. İnsallah bi an önce gelir sonuç.

Ben 2de değil 3-4 istiyorum sanırım fazla cesaretliyim ama bakalım 1.den sonra fikrim de değişebilir 😂
Bende 29da anne olacam. 38-40a kadar yolu var bence annem beni 38de kardeşimi 40ında doğurmuş😂
Kardeşi olmasın mı hayyal ya bi tane daha yaparsın sen😍
Senin yaşlarda olmuş olsaydım olabilirdi canım ya, benim baya çetrefilli bir gebelik hazırlık sürecim oldu, dondurulmuş embriyom da yok artık. Kendiliğinden olacağına da pek inanmıyorum açıkçası. O yüzden üzgünüm oğluşum tek çocuk olacaksın :işsiz: Annene koca bir maşallah. Eski kadınların azmi nerde bizim nesilde :)

Ne güzel valla memnun kalmana çok sevindim, benim doktorun elinde sürekli telefon hasta çağırırken falan. Bu kadar aktifken bi evet veya hayır yazmak için 3 gün sonra cevap vermesi sinir bozucu.
Son zamanda sık sık gittim tamam o konuda muayene zamanının kisalmasi normal tabi ona bisey diyemem ama bilgilendirme az ben sorucam da anca bi doğru düzgün cevap verirse işte
Bilgilendirme yapması lazım ya hatta sormadan söylemesi lazım. Çünkü bazen heyecanlı oluyoruz aklımızda birden fazla şey oluyor unutabiliyoruz o yüzden sonra da sorabilmemiz telefonla ulaşabilmemiz çok önemli

Kuzum boşver yattı şimdilik muayene 😅😅 geçmiş mesajlarda sinir harbi var 🤣🤣🤣🤣

Sat kalsın günü ileri bile olsa 40 haftayı bekleyebilir bebişko

Tüp mide bi de ağustosta histeroskopi laparoskopi esnasında göbek deliğinden de girildiğinde yapışıklık olduğu için rahmin üstünden de ikinci bi kesi yapmıştı doktor. Rahmin etrafını yumurtalıkları daha rahat görüntüleyebilmek için. O da taze diye herhalde riske atmıyorlar. Dokularda yırtılma riski olabiliyor sanırım

Ay sağlık olsun artık başka doktora gitcen mi

Canım ben mecbur normal dogum yapmak zorundayım. Hollanda da anne ve bebekte komplikasyon ölüm riski olmadıkça 42. Haftaya kadar bekleniyor dogum başlamasa bebek terste olsa normal dogum yaptırılıyor 🤷🏻‍♀️ Bence cok zorlandıgında sezeryan isteme şansının olması çok güzel, sizlere bu açıdan imreniyorum 🤗 🥰
:( Hollanda'nın bu sistemi kötü, fakat inşallah herşey yolunda gider sizin için.

Senin yaşlarda olmuş olsaydım olabilirdi canım ya, benim baya çetrefilli bir gebelik hazırlık sürecim oldu, dondurulmuş embriyom da yok artık. Kendiliğinden olacağına da pek inanmıyorum açıkçası. O yüzden üzgünüm oğluşum tek çocuk olacaksın :işsiz: Annene koca bir maşallah. Eski kadınların azmi nerde bizim nesilde :)
Benim de biraz uğraştırdı aslında o yüzden hemen istiyorum ikinciyi tabii olursa. 1.5 sene olmadı bizimde aşılama rahim filmi hormon bozuklukları vs derken aşılamadan sonraki ay hamile kaldım çok şükür.
Bizim bi akraba vardı 42 yaşında tüp bebekle hamile kaldı 2 sene sonra kendiliğinden bi çocuğu daha oldu kısmet tamamen istiyorsan Allah nasip eder inşallah çocuk işi nasip tamamen😍

Ay sağlık olsun artık başka doktora gitcen mi
Başka doktor bakıyordum da resmen açlık oyunlarında muayene kovalar gibi doktorumun randevu saatlerini kovalıyordum. Bu cumartesi biri iptal etmiş 9.30 a randevu aldım hemen kendi doktorumdan😅😅

Benim de biraz uğraştırdı aslında o yüzden hemen istiyorum ikinciyi tabii olursa. 1.5 sene olmadı bizimde aşılama rahim filmi hormon bozuklukları vs derken aşılamadan sonraki ay hamile kaldım çok şükür.
Bizim bi akraba vardı 42 yaşında tüp bebekle hamile kaldı 2 sene sonra kendiliğinden bi çocuğu daha oldu kısmet tamamen istiyorsan Allah nasip eder inşallah çocuk işi nasip tamamen😍
Çok bekletmeden gelmiş ne güzel ya. :nazar: İnşallah kucağın bol bol bebeklerle dolsun. Allah nasip etsin bir an önce inşallah.
Benim kendiliğinden 1 kere hamileliğim oldu, minnoşuma tedaviyle hamile kalmadan önce, kendiliğinden hamile kaldım 5 senede ilk kez ama bu sefer de kimyasal gebelik ile düştü. Ondan pek inanmıyorum. Kısmet tabii ama pek istemiyorum da. Allah isteyene versin inşallah.

Başka doktor bakıyordum da resmen açlık oyunlarında muayene kovalar gibi doktorumun randevu saatlerini kovalıyordum. Bu cumartesi biri iptal etmiş 9.30 a randevu aldım hemen kendi doktorumdan😅😅

Ay hadi çok şükür bulabilmişsin yakın tarihe 😅😅 telefonla soru sorma olayı yok mu? Ben sekterini arıyorum soruyorum o not alıyor geri bana dönüş yapıyor sekreter doktor cevapladıgı zaman

Back
X