2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde çıkmadı burdaki arkadaşları görünce benim göbeğim yokmuş annem diyor sen kilo çok almıcan belli oldu ben senin zamanında hamile elbisesi giyiyordum diyor
Genetik de değil sanırım annemin ablamın hemen çıkarmış. Bakalım bizim ne zmaan çıkacak 😍

Kız yok temizlik ihtiyacı daha çok oluyor, döküyor saçıyor bebeler, temizliyorsun tabiki 🤪 onların kendi pasakliliğından o 😀 ama daha temiz içerikli deterjanlar tercih etmek gerekiyor fakat tuvalet banyo çamaşır suyu ve kireç sökücü olmadan olmuyor tabiki malesef 🤦‍♀️
Çocuğa nasıl öğretsen öyle davranır o da. elini yıkasa her yemekten sonra o da kirli elle bi yerlere dokunmaz bence😂
Ben bugün bi markanın katkısız mı doğal mı öyle bi çamaşır suyunu buldum ondan mı alsam kokuları da az oluyor onların. Deterjansız temizlik olmuyor maalesef.

Göbek 5. Ayda çıkmaya başlıyor, çatlak da son 2-3 hafta oluyor ama inşallah olmaz, çünkü çatlak önleyici jeller çok pahalanmis 😀
Ben aldım o pahalı jelden😂 sürüyorum her gün bakalım ne kadar yetecek. Sadece göbeğe sürüyorum ama bazen kalçaya

Ayyy cok amin canim benim insallah vakti saatinde tam vakitinde gelir yavrum bu kez butun anne adaylarinada dugam olsun insallah butun hamile kadinlar vakitli kolay dogumlarla evlatlarini kucagina alsin anne olmayi tatsin🤰🧿🙏🥰❤️ bayrami atlatiriz diye umuyorum simdilik insallah soguk olur o gunu de kalin giyinmek mecburi olur kimse anlamaz ne diyim sonrasi allah kerim evde durucam oyle dogurana kadar 😅
Kilo aldım de geç😂

Benim öyle de değil kuzum ya bu aralar özellikle geceden sabaha kadar çok ağrım oluyor🥺 arada alt kısımdaki ağrıları saymıyorum..
Nasıl ağrılar canım? Çok eğilmeli şeyler yapıyor musun ? Hareket durumun hareket sıklığı vs nasıl ? Ben sadece cuma günü yoğun iş yapmak zorunda kaldım 3 gündür çekiyorum belim koptu rahmim aralıksız ağrıdı. Yatınca bile geçmedi 2 gün bugün baya dinlendim cok iyi geldi ama sıfırlanmış değil.
Bugün takviyenin hemen ardından tost yedim, hakikaten bastırdı çok rahatım şu an, sen benim kahramanımsın aşkım bebeğim bir tanem.:KK60::KK74: -Sunshine -Sunshine
YA ARKADAŞLAR BENİ DİNLEYİN BEN BUNU İLK KEZ DEMEDİM 🤣
Az az sık sık beslencez bi de. Önceden bi tane kivi rahatsız etmezdi simdi ufak parça parça yutuyorum o bile mide bulandırıyor ilkinde 😅
Oh oh şükür kuzumm ne çektin inşallah hep böyle devam etsin ya keyfimiz yerine gelsin azz😍
O değilde kız yoksa regenesis de mi benim midemi bulandiran
Kuzu üzerine hemen ufak lokma da olsa tost yiyorsun bastırıyorsun 🤩 sıvılı bi şey yeme tostla domates yesem kötü oluyorum yine.
Yakın olsaydık sırayla dinlerdik işte! 😂
Eşim her gün dürtüklüyor hadi dinleyelim diye ama olabildiğince tutuyorum kendimi.
Benim ağrılarımda öyle yavrum, her bir evresi sancılı geçecek belli ki.🥺

Merak etme gayet keyfi yerindedir onun, zaten o yüzden ağrılarımız artıyor, yer yapıyor kendine.😍😂
Kuzu benim doktor dinlemenin hiç zararı yok sadece strese girme dedi 😅
Hah işte o zıkkım regenesis beni bitirdi.😂 Sen de hemen üstüne tost ye bakalım bulantı kesilecek mi? Bir de gündüz içme bütün gününü mahveder.
Multivitaminleri Gündüz için diyolla kahvaltı sonrası 🤩
Sorana direk gereksiz bilgi veriyorum ben 12+ şu kadar vs gibisinden 😂😂 hani ne gerek vaar gününe diyorlardır içlerinden 😂
Ben de dayanamıyorum öyle söylüyorum napim🤣

Nasıl ağrılar canım? Çok eğilmeli şeyler yapıyor musun ? Hareket durumun hareket sıklığı vs nasıl ? Ben sadece cuma günü yoğun iş yapmak zorunda kaldım 3 gündür çekiyorum belim koptu rahmim aralıksız ağrıdı. Yatınca bile geçmedi 2 gün bugün baya dinlendim cok iyi geldi ama sıfırlanmış değil.

Az az sık sık beslencez bi de. Önceden bi tane kivi rahatsız etmezdi simdi ufak parça parça yutuyorum o bile mide bulandırıyor ilkinde 😅

Kuzu üzerine hemen ufak lokma da olsa tost yiyorsun bastırıyorsun 🤩 sıvılı bi şey yeme tostla domates yesem kötü oluyorum yine.

Canım bi gaz sancısı gibi geliyor bi kasılma gibi bi adet sancısı gibi sanki hepsi birbirine karışmış ayırt edemiyorum
Bu aralar öyle biseyde yapmadım ama yürümek dışında o da çok değil yani az bi yol

Merhaba kizlar ikili testin ultrasonu için gittim 11+6 haftaligim. Doktora cinsiyet tahminini sordum daha çok erken ama erkek olabilir kesin değil dedi. Sizce bunu dedikten sonra kız çıkma ihtimali var mı?

Çocuğa nasıl öğretsen öyle davranır o da. elini yıkasa her yemekten sonra o da kirli elle bi yerlere dokunmaz bence😂
Ben bugün bi markanın katkısız mı doğal mı öyle bi çamaşır suyunu buldum ondan mı alsam kokuları da az oluyor onların. Deterjansız temizlik olmuyor maalesef.
Ah ah demeyin demeyin maalesef hiç öyle olmuyor istersen her gün her yemekten sonra yıka yıkat onlar bir yolunu buluyor kirletmek ve dağıtmak için, bi yerden sonra önemli olan çocuğumla güzel zaman geçirmek deyip bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor yoksa çocuk dört gözle temizlik bitse de benle oynasa diye bekliyor ya da yaptırmıyor zaten 😅 hele çalışıyorsa anne, tabi bunlar benim yaşadıklarım inş siz öğretebilirsiniz ama ben her büyük konuşmamı yapmam dediğimi itinayla yaptım kolik ve alerjik bebeğimle

Canım bi gaz sancısı gibi geliyor bi kasılma gibi bi adet sancısı gibi sanki hepsi birbirine karışmış ayırt edemiyorum
Bu aralar öyle biseyde yapmadım ama yürümek dışında o da çok değil yani az bi yol
Dediğinin hepsinden bende de var hareket cok etkiledi beni artı olarak.
Bebişler yukarı çıkıyor ya işte ondan herhalde biraz da🥲 büyüyo yavrular 💛
Merhaba kizlar ikili testin ultrasonu için gittim 11+6 haftaligim. Doktora cinsiyet tahminini sordum daha çok erken ama erkek olabilir kesin değil dedi. Sizce bunu dedikten sonra kız çıkma ihtimali var mı?
Değişebilir canım o ihtimal var bu haftalarda, henüz cinsiyete göre alışveriş yapma. Diloşun değişti mesela. Benim 2 dir dr kız dedi ama yine de bekliyorum ne olur ne olmaz.

-Sunshine -Sunshine bizim de cinsiyetimiz geçen hafta belli oldu erkek, bir ismimiz yok daha hiç bir isme ısınamıyorum ne zormuş isim bulmak, içimden hep kız geçiyordu kız ismi hazırdı

Dediğinin hepsinden bende de var hareket cok etkiledi beni artı olarak.
Bebişler yukarı çıkıyor ya işte ondan herhalde biraz da🥲 büyüyo yavrular 💛

Değişebilir canım o ihtimal var bu haftalarda, henüz cinsiyete göre alışveriş yapma. Diloşun değişti mesela. Benim 2 dir dr kız dedi ama yine de bekliyorum ne olur ne olmaz.
İnşallah normaldir kuzum tam bi cevap alamadım bu zamana kadar doktorlardan. Bir iki kere çok şiddetli olmuştu o zaman. Şimdi kaç gündür rahatsız ediyor. Haftaya gidicem bakalım inşallah normaldir🙏🏻

-Sunshine -Sunshine bizim de cinsiyetimiz geçen hafta belli oldu erkek, bir ismimiz yok daha hiç bir isme ısınamıyorum ne zormuş isim bulmak, içimden hep kız geçiyordu kız ismi hazırdı
Ekliyorum canım 💛 sağlıcakla gelsin oğluşunuz. Bulursunuz vaktiniz bol 😅 erkek isimlerine karar vermek hep cok zor sanırım bizde de durum aynıydı 🥲
İnşallah normaldir kuzum tam bi cevap alamadım bu zamana kadar doktorlardan. Bir iki kere çok şiddetli olmuştu o zaman. Şimdi kaç gündür rahatsız ediyor. Haftaya gidicem bakalım inşallah normaldir🙏🏻
Normaldir normaldir. Karın kasları zayıf olması bile etkiliyormuş kişiden kişiye ağrı şiddetinin farklı olması bu yüzden biraz da. Ben iki aydır ciddi yattığım için evde az bi eğilip doğruldum ölüyorum sandım gerçekten. Eşim tarafından yeniden yasaklar başladı 😅
Sen de bu arada ekstra kötü şeyler okuma durduk yere üzüntü yaşama canım benim bence

Ahaha hemen geleyim dinleyelim beraber 😍😅
Arada bi dinlersin kuzum, için daraldiginda endiselendiginde falan.
Ben anlayamadım ağrıları da bulantilari da. Ağrılar az az olup geçiyordu şu bi kaç gündür gerçekten şiddetli. Bi gaz sancısı gibi geliyor bi adet sancısı gibi bi kasık gibi çok değişik sıkıntı mı var demeye başladım
Hapı da yemekten sonra içiyordum kuzum ama deneyeyim bi bakalım belki arada olan bulantilar ondandır, hayır tiksinme de başladı kokulardan vs.
Bu işte bir terslik var, sizde olmayan belirtiler bir anda başladı, bende hafiflemesi gereken zamanda arttı. Zamanlama çok tuhaf.

Ne zaman gideceksin kontrole bebeğim görünce rahatlarsın, gerçi orda başka bir doktora görünecektiin.

Ah ah demeyin demeyin maalesef hiç öyle olmuyor istersen her gün her yemekten sonra yıka yıkat onlar bir yolunu buluyor kirletmek ve dağıtmak için, bi yerden sonra önemli olan çocuğumla güzel zaman geçirmek deyip bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor yoksa çocuk dört gözle temizlik bitse de benle oynasa diye bekliyor ya da yaptırmıyor zaten 😅 hele çalışıyorsa anne, tabi bunlar benim yaşadıklarım inş siz öğretebilirsiniz ama ben her büyük konuşmamı yapmam dediğimi itinayla yaptım kolik ve alerjik bebeğimle
Dağınıklığa pek bişey diyemem oyuncak vs olabilir ama kirli olmasın ya. Bebeler yatınca sadece uykuyu düşünen insanları anlamıyorum biraz kendinize bakım evinize çeki düzen verin yani. Tabii büyük konuşmamak lazım insanın dermanı kalmayabilir bilemicem yaşamadım daha. Çalışmıyorum ben çalışanların işi daha zordur tabii ki

Ya minnoşum ben sık sık yiyemiyorum ki, içim almıyor, ama tost bu akşam beni kurtardı.😍 O zaman takviyelerin saatini değiştirip kahvaltıdan sonra alayım, demir ilacını da yine bu saatlerde içmeye devam edeyim.

Bak öyle söylersen ben günde üç öğün dinlemeye kalkarım duyamayınca elimde değil keyfim kaçıyor.😂

Back
X