2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de kızım 33 aylık zaten ilgilenmekte zorlanıyor insan üzülüyorum bebek doğunca nasıl olacak felan diye geriliyorum. Allah yardımcımız olsun
aa benimki de 33 aylık. aralık 2019 annesi misiniz
bende de aynı kaygılar var. onlar yalnız kalmasın diye girdik bu yola ama ilgilenme kısmında insan kendisini suçluyor. bi de tahammülün azalması bar maalesef

-Sunshine -Sunshine Güneş kızdan tam takip yapamazsın seen bu şekilde toplu alıntılayayımda müsait vaktinde tabloyu güncellerken yardımcı olur sana. Tabloda görmek benimde hosuma gidiyoor böyle aylardır bir paylaşım halindeyiiz herkesin mutlu güzel haberini almak arada tabloya bakınca görmek hoşuma gidiyor 😍
Ay suan yine bakabildim ama sonrakileri kaçırıcam muhtemelen 😂 doğumların başını çekenlerden olunca erkenden emekliye ayrıldık🤪

Hayırlısı olsun sağ salim kucağına al da doğum şekli önemli değil 🙏🏻🥰🥰
Öyle tabi kuzum sadece psikolojik olarak hazırlanmak istiyorum bir şeye 🤭
Ay suan yine bakabildim ama sonrakileri kaçırıcam muhtemelen 😂 doğumların başını çekenlerden olunca erkenden emekliye ayrıldık🤪
Ben senii etiketleriim topluca merak etme arada girdiğinde topluca görünce doğurana kadar buralardayım 😂😂

Merhaba ben geldim 🥲 yavru kuş büyümüş teyzeleri 41cm olmuş, 1420gram. Bu hafta boyda atağa geçti minik kuş.
Kanguru bakımı da oldu, hemşire benden alınca hemşire başladı 🤭😂 küveze yerine koyduktan sonra gene gözlerini dikti bana 🥲
Bu çocuk benim içimi eritiyor.
Şükürler olsunn minnoşumm.🧿 Günümüz güzelleşti.❤️

Sadece annesinin mii, böyle duydukça teyzoşlarının de içi eriyor. 🤩🥲

Ya bence ilkinde o kadar ağrı beklemediğinden insana daha zor geliyor olabilir teknik anlamda orası iyileşmiş oluyor fitness bile yapmıştım ben geçen senelerde bi ağrı sızı yoktu en fazla ilki kadar acır diyorum bakalım yaşayıp görcez..
Anesteziyi de perşembe konuşacağım genel istiyorum da yeni doktor ne der bilmiyorum
Psikolojik anlamda da geride çocuk bırakıp girmek konusu bu sefer daha zoruma gidiyor
Bende o piskolojideyim oglum 4 yasinda ve kiskanclik yapiyor bebek gelecek diye nasil birakip doguma giricem bklm allah buyuk bunuda atlaticaz bir sekilde sonu güzel olsun yeterki

Eveeeeeeet kizlar kontrolden geldim cok sukur 🥰 kizim gayet iyi haftasiyla uyumlu suyu plasentasi guzel basimiz kanaldaydi ama benim kız gelmekten vazgeçmiş olacakki popoyu asagya cevirmis basi kaburgamin altinda 🥰🧿 kilosu 2 836gm🧿boyumuzu bilmiyorum 🤷‍♂️ haftaya baska bir doktora gidicem sezaryan icin anlasmaya allah kerim artik nekadar durarsa bebek okadar iyi dedi doktorum galiba 39 haftayi bekliycez 😏hakkimizda hayirlisi bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir az kaldi kizlar az daha sabir hepimiz saglikla vaktiyle kavusalim evlatlarimiza insallah 🙏 ❤️

-Sunshine -Sunshine cim kizimin ismini yağmur olarak deistirebilirsin son kararimiz 😁

Eveeeeeeet kizlar kontrolden geldim cok sukur 🥰 kizim gayet iyi haftasiyla uyumlu suyu plasentasi guzel basimiz kanaldaydi ama benim kız gelmekten vazgeçmiş olacakki popoyu asagya cevirmis basi kaburgamin altinda 🥰🧿 kilosu 2 836gm🧿boyumuzu bilmiyorum 🤷‍♂️ haftaya baska bir doktora gidicem sezaryan icin anlasmaya allah kerim artik nekadar durarsa bebek okadar iyi dedi doktorum galiba 39 haftayi bekliycez 😏hakkimizda hayirlisi bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir az kaldi kizlar az daha sabir hepimiz saglikla vaktiyle kavusalim evlatlarimiza insallah 🙏 ❤️

-Sunshine -Sunshine cim kizimin ismini yağmur olarak deistirebilirsin son kararimiz 😁
🙏🙏🧿 Güzel haberler şikayet leri sordun mu canım ve akıntıyı ne dedi ben cmrtsi veya pztsi gidicem 🙄😊

🙏🙏🧿 Güzel haberler şikayet leri sordun mu canım ve akıntıyı ne dedi ben cmrtsi veya pztsi gidicem 🙄😊
Sordum canim kanaldan cikmaya calistigi icin zorlamis hanimefendi emeline ulasti popoyu dondu asari ama iyi mi oldu kotu mu bilemiyorum asayi cok piss tekmeliyor ayaklari cikacak gibi vajinamdan 😁ama aldirmiyorum artik mevlam nasil yazdiysa oyle olsun gelecekse gelsin duracaksa katlanicam cokta bi seceneyim yok zaten şükür diyorum oturuyorum aşağıya

Sordum canim kanaldan cikmaya calistigi icin zorlamis hanimefendi emeline ulasti popoyu dondu asari ama iyi mi oldu kotu mu bilemiyorum asayi cok piss tekmeliyor ayaklari cikacak gibi vajinamdan 😁ama aldirmiyorum artik mevlam nasil yazdiysa oyle olsun gelecekse gelsin duracaksa katlanicam cokta bi seceneyim yok zaten şükür diyorum oturuyorum aşağıya
Aynen öyle bu gün de geçti modu😊hamd olsun 🤲🤲

Şükürler olsunn minnoşumm.🧿 Günümüz güzelleşti.❤️

Sadece annesinin mii, böyle duydukça teyzoşlarının de içi eriyor. 🤩🥲
Yanlış yazmışım başağım benden alınca hemşire başladı ağlamaya 🥲 hemşire diyor annenden ayrılmak istemiyorsun demek diyor. Çipil göz ya. Teyzeleri sizi seviyoruz ♥️

Merhaba ben geldim 🥲 yavru kuş büyümüş teyzeleri 41cm olmuş, 1420gram. Bu hafta boyda atağa geçti minik kuş.
Kanguru bakımı da oldu, hemşire benden alınca hemşire başladı 🤭😂 küveze yerine koyduktan sonra gene gözlerini dikti bana 🥲
Bu çocuk benim içimi eritiyor.
Çok şükür 🙏 aferin dorukcuma ❤️❤️

kızlar selam, anlayan varsa bir bakabilir misiniz bu nst de bebek hareketleri iyi mi?

Eklentiler

• F8CC5D2E-232E-4D1D-96E3-9B17810E1254.webp
    F8CC5D2E-232E-4D1D-96E3-9B17810E1254.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 101
Back
X