2022 Eylül Anneleri

ZeynepBetulll

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
610
950
103
35
Merhaba hanımlar. Forumu kullanmayı çat pat biliyorum o yüzden nasıl olur bilemedim. Muhtemel doğum yapacağım tarih 1 Eylül 2022 görünüyor ama 2022 Eylül ayı annelerinin bir paylaşım alanı henüz yok :) Benim gibi Eylül ayı tahmini olan anneler varsa , forum kullanma konusunda daha bilgiliyse, güzel bir konu açsak da toplaşsak biz de tarihlerimizi yazsak konuşsak dertleşsek :)

Merhaba, bende 5+4 haftalık hamileyim. Yeni yıl hediyesi oldu bize. Benim doğum tarihim 31.12.2022 veya Eylül 1 2 3 en geç görünüyor. Bakalım Ağustos'ta mi Eylül'de mi gelmek isteyecek. Allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba ben de 4+5 teyim yeni öğrendim sürecimizi burda beraber ilerletelim İnş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

Merhaba kizlar hepiniz bebisi saglikla gelsin bende bugun ogrendim 12 eylul tahmini dogum tarihim

Merhaba kızlar hepinizi tebrik ederim. Geçen ki hcg değerim 132 çıktı tekrar ölçüm yaptiramadim henüz. Erken randevu bulamadim. Rabbim nasip ederse 8 Eylül benim bebeğimin dünyaya gelmesi olacak

Merhaba kızlar benim regl günü verdiğim test sonucu 1535 çıktı, henüz keseyi görmedik, ilk USG randevum iki hafta sonra

Kızlar ben nefes alamıyorum. Nefes darlığı yaşıyorum. 1 kat merdiven çıkınca kalbim ağzımda atıyor sanki. Hamilelikten mi sizce bu durum. Gogus hastalıklarina da gittim ama sonuç gösteremedim. Hamileliktense daha simdiden boyleysem 9 ay napicam böyle. Hamilelikten değilse daha kötü. İçim icimi yiyor. Sizinde var mi boyle nefes darlığı kalp carpintisi

Selamlar kizlar.bende yeni katıldım aranıza ..bende Eylül annesiyim ins..sat 27kasim...hepimize hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…