2022 Eylül Anneleri

Selam ayyuzlu nefes darlığı yaşıyorum demişsin,hamileliginden berimi yasiyosun bunu.benimde hamileligimi ogrendigimden beri çene ağrım War..çenede ağrı we uyuşukluk...umarım hamilelikle ilgilidir diyorum...

Benimde 1 2 gündür nefes darlıgım kalp çarpıntım var sanırım bunlarda belirtileri

Benim son adet 27kasim.hayırla gelsin bebisler...bu ikinci hamileligim ins...bı kızım War 5yasinda

Hepinize hayırlı olsun arkadaslar hoşgeldiniz :) asıl topic acildi linkini vereyim oraya gelin :)

Kizlar ben yeni sayfayı kullanmayı bilmiyorum nereden kayıt olacak eklenecem yardımcı olsanız sewinirim

Ben 7haftalik hamileyim geçen hafta yani 6da kalp atışını duyduk şükür darısı bekleyenlere...belirtilerinizi merak ediyorum neler yasiyosunuz

Yok canim beta takibi yaptim gecen hafta dr ile gorustum bugun cagirdi aslinda kese icin ama gitmedim biraz daha beklemek istiyorum
5 gün önce gittim 1 hafta sonra gel dedi çarsamba gidecegim beta 3 ocakta 104
5 ocakta 243
7 ocakta 637 cıktı sondaki artış sence normalmi son testimi saglık ocagında yaptırmıstım acaba fark ediyomudur

5 gün önce gittim 1 hafta sonra gel dedi çarsamba gidecegim beta 3 ocakta 104
5 ocakta 243
7 ocakta 637 cıktı sondaki artış sence normalmi son testimi saglık ocagında yaptırmıstım acaba fark ediyomudur
Her zaman ayni yerde yaptrmaya calis canim bence daha dogru sonuc alirsin
Bende 3 ocak 253
5 ocak 841 cikti dr um tekrar yaptirma haftaya gel demisti

Her zaman ayni yerde yaptrmaya calis canim bence daha dogru sonuc alirsin
Bende 3 ocak 253
5 ocak 841 cikti dr um tekrar yaptirma haftaya gel demisti
Doktor bana gebelik için kan testi yaptırıyolar ya bazı degerlere bakmak için saglık ocagında onun için kagıt vermişti arada beta hcgyede bakmıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…