- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 30
- Konu Sahibi ZeynepBetulll
Hoş geldin canım benimde 13 Eylül gösteriyorKızlar meraba Eylül anneler benimde 10 Eylül gösteriyor bakalım nasipnasıl gidiyo şikayetleriniz var mı umarım herkes iyidir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım benimde 13 Eylül gösteriyorKızlar meraba Eylül anneler benimde 10 Eylül gösteriyor bakalım nasipnasıl gidiyo şikayetleriniz var mı umarım herkes iyidir
![]()
Hoşbuldum canımHoş geldin canım benimde 13 Eylül gösteriyordiş eti sorunları var bende bu hafta
![]()
Şişme var mı diş etlerinde?Hoş geldin canım benimde 13 Eylül gösteriyordiş eti sorunları var bende bu hafta
![]()
Aynn canım 20 Lik dişim bu biraz şiş bu yüzden tuzlu suyla gargara yapıyorum hafifliyo şükür ağrım yokŞişme var mı diş etlerinde?
Kanama yok bnde fırçalarım özellikle bakarım dişlerime yani ama işte bu dönemde aynn normalmiş şükür ki belirtilerimiz var napalim katlanaczHoşbuldum canımbenmde kanıyo her fırçaladıgımda tel var dişlermde mormaldede kanıyodu ama şimdi her seferinde normalmiş doktor öyle dddi
Evet o kötü oluyo benmde çeklckti ama kaldı garagra iyi gelir şükür bu halimizedeAynn canım 20 Lik dişim bu biraz şiş bu yüzden tuzlu suyla gargara yapıyorum hafifliyo şükür ağrım yok
Aynı sorun bndede var maalesef ynls yerden mi yapıyorum bilmiyorum her yaptığımda ya ağrı oluyor ya kanıyor yada morariyoMerhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
Bugün bir eczacı 45 derecelik açı ile vurmuyorsundur dedi sağlıkçı da değilizki açısını bilelimAynı sorun bndede var maalesef ynls yerden mi yapıyorum bilmiyorum her yaptığımda ya ağrı oluyor ya kanıyor yada morariyo
Canim benimde mosmordu karnim bu hafta iyilesmeye basladi.90 c aciyla vuruyor esim once buz tutuyorum.hatta minik beze oldu bir yerde.yapmadan önce parmagimla kontrol edip acimayan bir yer bulup oraya yaptiriyorum.Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
13 biticek hala devam nasıl geçiyo bu bulantılar artık dayanamıyorumKizlar merhaba Allah kismet ederse 17 eylul diyor dogumu.benim mide bulantim biraz azaldi bugün hic kusmadim bu zamana kadar.sabah aksam gece farketmiyor bulanti ac tokta farketmiyor ama az.sizde durum nedir korkuyorum.baska hic belirtim yok 10.haftadayim.
Benim bulanti aksamlari aziyor ac kalinca bide ama az az.bende fazla bulanmadigi icin tam tersi korkuyorum13 biticek hala devam nasıl geçiyo bu bulantılar artık dayanamıyorum
Herkeste aynı olmaz akrabalarımda hiç bulantı yaşamayanlar var hafifse şükredin ben bebeğe besin gidemicek bu bulantılardan yiyemiyorum diye ağlıyorum sürekli psikolojim çok etkilendi yılbaşından beri böyleyimBenim bulanti aksamlari aziyor ac kalinca bide ama az az.bende fazla bulanmadigi icin tam tersi korkuyorum
Biz onu nasıl bilek Allah AllahBugün bir eczacı 45 derecelik açı ile vurmuyorsundur dedi sağlıkçı da değilizki açısını bilelim![]()
Benimde artti biraz bu hafta butun gun ne yesem fayda etmiyor çalisiyorumda neyseki kusmuyorum.bu hafta bende tiksinme basladi et kokisundan yemek yiyemedim sebze yedim13 biticek hala devam nasıl geçiyo bu bulantılar artık dayanamıyorum
Gobek deliginin 1cm etrafina üst haric çunku yag az benim orda her yere vurduruyorum.90c aciyla vuruyor esim.Biz onu nasıl bilek Allah Allahsadece göbek deliğinden 4-5 parmk yana olduğunu biliyorum bn
90 c nasıl ayarlayacm ki anlamadım onuGobek deliginin 1cm etrafina üst haric çunku yag az benim orda her yere vurduruyorum.90c aciyla vuruyor esim.