2022 Eylül Anneleri

Hoşbuldum canım 😇 benmde kanıyo her fırçaladıgımda tel var dişlermde mormaldede kanıyodu ama şimdi her seferinde normalmiş doktor öyle dddi
Kanama yok bnde fırçalarım özellikle bakarım dişlerime yani ama işte bu dönemde aynn normalmiş şükür ki belirtilerimiz var napalim katlanacz 🥰

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
Aynı sorun bndede var maalesef ynls yerden mi yapıyorum bilmiyorum her yaptığımda ya ağrı oluyor ya kanıyor yada morariyo

Canim benimde mosmordu karnim bu hafta iyilesmeye basladi.90 c aciyla vuruyor esim once buz tutuyorum.hatta minik beze oldu bir yerde.yapmadan önce parmagimla kontrol edip acimayan bir yer bulup oraya yaptiriyorum.

Kizlar merhaba Allah kismet ederse 17 eylul diyor dogumu.benim mide bulantim biraz azaldi bugün hic kusmadim bu zamana kadar.sabah aksam gece farketmiyor bulanti ac tokta farketmiyor ama az.sizde durum nedir korkuyorum.baska hic belirtim yok 10.haftadayim.

Kizlar merhaba Allah kismet ederse 17 eylul diyor dogumu.benim mide bulantim biraz azaldi bugün hic kusmadim bu zamana kadar.sabah aksam gece farketmiyor bulanti ac tokta farketmiyor ama az.sizde durum nedir korkuyorum.baska hic belirtim yok 10.haftadayim.
13 biticek hala devam nasıl geçiyo bu bulantılar artık dayanamıyorum

Benim bulanti aksamlari aziyor ac kalinca bide ama az az.bende fazla bulanmadigi icin tam tersi korkuyorum
Herkeste aynı olmaz akrabalarımda hiç bulantı yaşamayanlar var hafifse şükredin ben bebeğe besin gidemicek bu bulantılardan yiyemiyorum diye ağlıyorum sürekli psikolojim çok etkilendi yılbaşından beri böyleyim

Kizlar 2 hafta sonra 12 haftalikken doktor ense kalinkigina bakmam lazim üstten göremiyorum alttan bakmam lazim dedi baktiran var mi?görememesinin de büyuk sebebi rahmimin ters olusu

Back
X