• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Biz yurtdışında da olduğumuz için saklamak kolay oldu. Çünkü sürekli sorulması beni çok daraltırdı söylemediğimize de çok memnunum hatta Duyururken de tüp bebek olduğunu bile söylemeyi düşünmüyorum kimsenin bilmesi gereken birşey değil hangi yolla sahip olduğumuz bana çok özel ve mahrem de geliyor ayrıca 😅 normal yolla hamile kalanlara nasıl yaptıklarını açıklamalarını beklemiyor kimse sonuçta, ben niye yumurtalarımı eşimin spermini herşeyi paylaşayım 😂 tabii bu benim düşüncem kim nasıl daha iyi hissederse onu yapar. Bir de çok saçma belki ama ilerde bilen bilmeyen dengesiz bi akraba da çocuğuma sen tüp bebeksin falan der psikolojisini etkiler diye de korkuyorum.
En mantıklı düşünce bence. Siz istemediğiniz sürece kimse neyin nasıl olduğunu bilmek zorunda değil.

Kisa bir hatirlatma olsun kendi surecimden
10 haziran 5. Gun embriyosu tek transfer oldum.
İlkk gunden beri hergun progestan dex oksapar igne duphaston estrofem coraspin folik asit kullaniyorum. Gebeligi ilk evde test ile 5. Günümde öğrendim.ilk iki gun kasık agrisi ve ilk gunden itibaren bel ağrısı dışında hic bir belirtim yoktu.10. günümde kan verdim 355 cikti 12. Gün 911 çıktı. 6 temmuzda kese ve kalp atışı görmeye gidecegiz. B12 ilaci kullanmaya basladim bu hafta. dunden beride pembe akıntı yaşıyorum ve mide bulantisi kusma basladi.
insallah butun isteyen arkadaslarima Allah'ım nasip etsin saglikla bebsine kavusmayi🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20220702_114012.webp
    IMG_20220702_114012.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 35
İlkk gunden beri hergun progestan dex oksapar igne duphaston estrofem coraspin folik asit kullaniyorum. Gebeligi ilk evde test ile 5. Günümde öğrendim.ilk iki gun kasık agrisi ve ilk gunden itibaren bel ağrısı dışında hic bir belirtim yoktu.10. günümde kan verdim 355 cikti 12. Gün 911 çıktı. 6 temmuzda kese ve kalp atışı görmeye gidecegiz. B12 ilaci kullanmaya basladim bu hafta. dunden beride pembe akıntı yaşıyorum ve mide bulantisi kusma basladi.
insallah butun isteyen arkadaslarima Allah'ım nasip etsin saglikla bebsine kavusmayi🙏🙏🙏
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Bende Allah kısmet ederse 13 temmuzda göreceğim.Size bir sorum olacakti değerlerimiz birbirine çok benziyor.10.gun 390 12.gun 1015 di değerlerim.Cift embriyo transferiydi betadan ikiz olup olmadığı belli olur mu

Oo maşallah baya güzel cıkms senin sonuclrın lidyacım

Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Bende Allah kısmet ederse 13 temmuzda göreceğim.Size bir sorum olacakti değerlerimiz birbirine çok benziyor.10.gun 390 12.gun 1015 di değerlerim.Cift embriyo transferiydi betadan ikiz olup olmadığı belli olur mu
Benimde cok merak edip arastirdigim bir konu aslinda ikiz betalariyla cok ayni ama yinede betadan anlasilmazmis diye okudum heryer de 🤔🤔

Buradan haberleselim keselerden sonra çok merak ediyorum 🙈🙈🙈🙈
Tabikii de 🥰🥰🥰🙏🙏😍😍 ilk haber bendem gelecek🙈🙈
Benim aklima hep şeyde takılıyor cok erken öğrendim idrar testinde betam muhtemelen çok hızlı artıyordu o nedenle ikiz olasılığı daha cokmus gbi geldi hep ama bu bana gore tabo bilimsel hic bir yazi bulamadim🤭

Ya benim canım cok istiyor valla dısardada yedim bir iki kere bide canım hep ekşi şeyler istiyo limon yiyesm var resmen normalde cok erken tabi ama değişik bişey oldum

Back
X