• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Tabikii de 🥰🥰🥰🙏🙏😍😍 ilk haber bendem gelecek🙈🙈
Benim aklima hep şeyde takılıyor cok erken öğrendim idrar testinde betam muhtemelen çok hızlı artıyordu o nedenle ikiz olasılığı daha cokmus gbi geldi hep ama bu bana gore tabo bilimsel hic bir yazi bulamadim🤭
Yani bence betalarimiz yüksek seyretmiş ikiz olma ihtimali yüksek gibi geliyor.Ama bazen böyle yüksek değerler çıkıp tek bebekte olabiliyormus keseye kadar bekleyip göreceğiz mecbur.Buradan takipçinim😂

Yemesin ya limon kan sulandırır kan sulandırıcı hap içiyorsa doktora sormadan yemesin bilemedim
Kız yok😀😀 yiyemem zaten kamasırım ama öyle bi his var yani vöyle nar ekşisi tursu gibi seyler isito canm kan sulandırıcı hem hap hem oksapar kullanıyorm ben pıhtılaşma yatkınlığm var muhtemelen doğuma kdar kullancam

Kız yok😀😀 yiyemem zaten kamasırım ama öyle bi his var yani vöyle nar ekşisi tursu gibi seyler isito canm kan sulandırıcı hem hap hem oksapar kullanıyorm ben pıhtılaşma yatkınlığm var muhtemelen doğuma kdar kullancam
Hee öyleyse sen doktora sor limon işini yine de 😄🤷 ne kadarına izin varmış . Öğrenmekten zarar olmaz .

Kızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından

Yani bugün 8. Gün oluyor . Erken değil mi ? Kızlar daha iyi bilirler ama bence umutsuzluğa kapılmak için çok erken .
3. Gün geç çıkıyor canım . Normaldir çıkmaması
Geç tutunma olabilir lütfen umutsuz olup strese sokma kendini bak okuyorsun stres ne kadar etkili. Son ana kadar inançlı ve pozitif ol inşallah hayırlı haber alırsın🤲🏻❤️
Hepiniz sagolun buraya yazmak gerçekten cok etkili oluyor. Moralim biraz yerine geldi.

Back
X