• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, darısı başına inşallah canım. Belirti sayılır bilmem ama ilk günden beri bir üşüyodum bir terliyordum birde ayaklarım çok üşüyordu. Birkaç gündür de karnımda gaz ağrısı gibi ağrı vardı birde bel ağrısı vardı
Amin canım inşallah darısı bizlere 🤲🏻🤲🏻 Senin adına çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde artışınıda görürsün🤲🏻🤲🏻 Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🌸

Kızlar 2023 Şubat- Mart anneleri diye konu açalım mı???? 😍😍 Hamilelik ve doğum sonrası boyunca bilgi paylaşımlarımız için yararlı olur. Hem kopmamış oluruz 🌸

Canim bekleyelim daha kese kontrolü olacaklar var haftaya , bayramdan sonra kesinlesir herkesin

Kızlar bence bayram öncesi keseler görülsün bayramda yoğun oluruz bayramı atlatalım. bir yazıda kaç kişiyiz bir tespit edip tarihleri belirler kopmadan diğer topiğe geçeriz.🤩❤️ ama maşallah bu ay çok güzel geçiyor çoğunlukla güzel haberler aldık ama üzücü haberlerinde hayırlı haberleri geldiğinde bizi yine burdan bilgilendirsinler❤️🤲🏻

Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, darısı başına inşallah canım. Belirti sayılır bilmem ama ilk günden beri bir üşüyodum bir terliyordum birde ayaklarım çok üşüyordu. Birkaç gündür de karnımda gaz ağrısı gibi ağrı vardı birde bel ağrısı vardı
Bugün her yerim yanarken Ayağım buz gibi bacağım çok agrıyo progesteron iğneden diye düşünüyodum ama . çok çok hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin . canım .

Bende kendmi iyi hissetmiyorm bugün yorgnluk bitkinlik var sanki halim yok bişey yapmak istemiyorum yüne hafiften sağ kasık ağrım var bu beni rahatsız ediyo bugün modum düşük yatıyorum hep😕

Bende kendmi iyi hissetmiyorm bugün yorgnluk bitkinlik var sanki halim yok bişey yapmak istemiyorum yüne hafiften sağ kasık ağrım var bu beni rahatsız ediyo bugün modum düşük yatıyorum hep😕
Aynı bende öyleyim halsizlik ayak üşümesi kasık ağrısı. Sevinelim yinede bebeklerden dolayı 😍😁

Aaaaaa cisem dellenme yahu hisselere göre olsaydi çoğumuz burda hamile degildik ama Allah nasip ederse belirtisiz olsa da olduğunu ve mecburiyetten dinlenmeyen calusanlarin da olduğunu gördük yani pozitif haberini aldik... Durduk yere sabahın köründe nerden gelmis bu his sana vesvesedir bunlar aldanma Allah'a daya sırtını zamanini bekle elbette gelecektir vakti baharinin...
Biraz daha iyiyim yarın test alicam ama denicem

Evet Kuzum arife günü kan ver dedi bakalım . Kuzum burda sordum da kimse cvp vermedi ganopeply iğne çatlama iğnesi ama içinde HCG içermiyor demi internete baktım anladığım kadarıyla içer miyo ama .
Bende arefe günü kan vericem bakalım hayırlısı olsun inşallah bizler için🤲🏻🥰

Vakit geçmiyor gibi hissedip enerjini düşürüyorsun Kesinlikle karamsarlığa kapılma-kapılmayalım Rabbimin hazinesi tükenmez bizlere de en hayırlı evlatları nasip edecektir
Inşallah ya 4. Denemem bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden iki çocuk kaybettim ikici evliliğim de cocuk sahibi olamiyorum biraz mutsuzum bu gun ya

Aynı bende öyleyim halsizlik ayak üşümesi kasık ağrısı. Sevinelim yinede bebeklerden dolayı 😍
Sevincle tedirginlik arasndaym hep korku daha baskn bende daha önce gecirdiğim 2 dıs gebelik aonrası ama onlarda öyle ağrım olmamstı hiç netten cok arastırdm hekes normal demiş bi copnda tek taraflı ağrı olmus doktorumda normal dedi ama ben salamıyorum kendmi bi türlü transferde doktor embriyoları sağ tarafa bıraktı ondan mı acaba diyorum resmen yumurtlama ağrısı gibi duyduğum ağrı

Evet Kuzum arife günü kan ver dedi bakalım . Kuzum burda sordum da kimse cvp vermedi ganopeply iğne çatlama iğnesi ama içinde HCG içermiyor demi internete baktım anladığım kadarıyla içer miyo ama .
Benim bildigim ovitrelle catlatma ama diğerini bilmiyorum

Kızlar benim ilk 4 gün kasık ağrılarım vardı ama 2 gündür çok iyiyim sadece çok fazla akıntım oluyor normal mi bu ya ben fitile bağlıyorum böyle olmasını ama bilemiyorum böyle olan var mı

Kızlar benim ilk 4 gün kasık ağrılarım vardı ama 2 gündür çok iyiyim sadece çok fazla akıntım oluyor normal mi bu ya ben fitile bağlıyorum böyle olmasını ama bilemiyorum böyle olan var mı
Akıntı oluyor canım fitil çok etkili bence ped veya günlük olmadan kesinlikle dolaşamıyorum hele günün bazı saatleri tam anlamıyla su gibi akıntı oluyor

Back
X