• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İnan yok denecek kadar az belirtim oldu regli ağrısı gibi ara ara kasık batması o kadar. Son zamanlarda da açlık hissim çok arttı canım. Acıktığımda sanki daha önce hiç yemek yememişim gibi karnım kazınıyor

Amiiin inşallah her zaman duamdasınız canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün🤲🏻

Bazen istemeyebiliyor ama bu sende stres yapıyorsa git ver kan canım çünkü çok moral veriyor. Ben 3. Den sonra psikolojik olarak rahatlayıp keyif almaya başladım
Aslnda yapıyor artısın normal oldgnu görsem cok rahatlarım ama eşi. Hiç bi şekilde verdirmiyor gerek görse doktor isterdi kendi kafana göremiş yapmıcksn bu sefer dio daha önce 2 günde bir beta veriyordm oda cok stresliysi bu sefer öyle olmicak dio bnde bişi diyemiyorum haklı adam

Çalıştığım yerde bazen çaya bakmam gerekiyorda az önce biraz doldurup mecbur kaldırdım artık
Bişey olmaz inşallah benim bildiğim çok ağır kaldırmak 10 kg üstü ya da 5 kg üstü bişeyi uzun süre taşımak sıkıntı olabilir bir de bişeylere uzanmak yasak diye biliyorum. Boyumda kısa tedbiren uzanarak alabilecek de olsam ya tabure kullanıyorum ya eşimden istiyorum.

Ben 3 gündür yemek yiyemiyorum artık kusma mide bulantisi mahvetti beni halsiz düştüm baya bi ya 😐😔
İnşallah çabucak geçer yahu
Bendede tüm bunların fazlası var eksiği yok umarım bende pozitifi görürüm 😌😌
İnşallahh❤️🤲🏻
Aslnda yapıyor artısın normal oldgnu görsem cok rahatlarım ama eşi. Hiç bi şekilde verdirmiyor gerek görse doktor isterdi kendi kafana göremiş yapmıcksn bu sefer dio daha önce 2 günde bir beta veriyordm oda cok stresliysi bu sefer öyle olmicak dio bnde bişi diyemiyorum haklı adam
Valla eşin daha iyi bilir canım aile meselesine karışmam 🤐😊

Kızlar benimde ağdaya gitmem lazım ama korkuyorum bişey olur diye ya aranzde giden var mı vajinal bakar die temiz olmam lazm en son 20 gün önce tedavi başlamdn gittim biraz cıktı haliyle
Ben gittim hatta gittiğim abla da tüp bebek tedavisi görüp çocuk sahibi olmuştu. O telkin etti bir şey olmaz diye ona güvenerek gidiyorum valla

İnşallah çabucak geçer yahu

İnşallahh❤️🤲🏻

Valla eşin daha iyi bilir canım aile meselesine karışmam 🤐😊
Kızıo bana nasıl at kafandn sacma dapan düşüncelri nie hep kötü düşünüosn bilmem ne bissürü saydırıyo😀😀 hele kasık ağrm olunca felan yiyorm onu dırdırdan ama naparsan yap götürmicem git kendn dio🙈🙈 doktor herşeye normal dio senin kafan normal değil dio bana rezalet😀😀😀

Bişey olmaz inşallah benim bildiğim çok ağır kaldırmak 10 kg üstü ya da 5 kg üstü bişeyi uzun süre taşımak sıkıntı olabilir bir de bişeylere uzanmak yasak diye biliyorum. Boyumda kısa tedbiren uzanarak alabilecek de olsam ya tabure kullanıyorum ya eşimden istiyorum.
Bende aynı şekilde canım ama bugünüm rahat geçti şükür

Back
X