• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum aslında bakalım 🤷
Canım nie dayanıosn ki soncta vicudndaki enfrksiyonun ilactan daha zararı var bebeğe bnce hemen baslamalısn benim cevremde cok var gebelikte antibiyotik kullanan zatn bende kullanıyorum suan idrar yokları için

Kızlar bi bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum adetime 2 gün var kan testim de cuma günü. Bugün sabahtan beri damla şeklinde çok açık pembe lekelenmem var bunu sizce özür mü saymalıyım? Namaz kılabilir miyim kılamaz mıyım kafam karıştı. Bu arada idrar testim pozitif.
Bende aynı şekilde çok ikilemde kaldım kan vereceğim gün ikindi namazında lekelenmem oldu ertesi günde adet günümdü ama günaha girerim adet lekenmesi diye kılamadım akşam sonuç pozitif çıkınca kılmaya başladım tekrar özür e giriyormuş her vakit abdest alıp öyle kılıyorum

Canım nie dayanıosn ki soncta vicudndaki enfrksiyonun ilactan daha zararı var bebeğe bnce hemen baslamalısn benim cevremde cok var gebelikte antibiyotik kullanan zatn bende kullanıyorum suan idrar yokları için
Yazdım doktora bakalım yonlendirir beni birazdan . Boğazım dışında çok kötü değilim neyse ki ✌️Bir de normalde hiç hasta olan biri değilim serum taktırmak için hastaneye gitmiştik belki oradan kapmisizdir.

Boğaz enfeksiyonu geçiyorum 🤷 Evdeyim yatak istirahati yatıyorum öle malum bitki çayı falan da yok . Geçmesini bekliyorum dünden beri . İlerlerse doktoru aricam ne yapabilirim diye yönlendirsin . Perşembe günü randevum var . İğneye de gitmiyorum . Hemşire geliyor . Şimdilik kanamam kesildi ... Durumlar böyle kızlar
çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın 🤲🏻
Benim daha erkendi geç transfer oldum doktorum satı 16 kabul edeceğiz dedi ☺️🥰 aynıymışız kuzum
bakalım doğumda tutacak mı🙈
Aramizda 1 gün var benim de 15 Mayıs canım 🙂
oh oh maşallahh🤩
Kızlar kullandığınız bir gebelik uygulaması varmı ? 🧐
ben hamilelik+ ve happy mom kullanıyorum şuan

Kızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım

Eklentiler

• 0EE0872D-BCA5-4973-9091-15EA0C767523.webp
    0EE0872D-BCA5-4973-9091-15EA0C767523.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
Eşime sürpriz yapmak istiyorum kızlar biz çok zor zamanlar geçirdik onunda güzel şeylere ihtiyacı var diye sabah sağlık ocağına gittim pruluton için.dönerken aldım aslında yapmıcam ama alayım falan dedim.4 yılın sonunda Allahım çok büyüksün
Yaaa kahvaltı yapıyordum boğazım düğüm düğüm oldu rabbim herkese yaşatsın maşallah hayırlı olsun canm benim bende 4 yıllık evliyim darısı bana ve tüm isteyenlere 🤲🏻🤲🏻😘

Eşime sürpriz yapmak istiyorum kızlar biz çok zor zamanlar geçirdik onunda güzel şeylere ihtiyacı var diye sabah sağlık ocağına gittim pruluton için.dönerken aldım aslında yapmıcam ama alayım falan dedim.4 yılın sonunda Allahım çok büyüksün
Bizde 4. Yılı bitirdik haziranda bizde 4. Yıl süprizi olsun diye çok dua ediyoruz . bizde 4 yılda çok uğraş verdik çok yorulduk . umarım aynı mucize bizede olur kuzum

Back
X