Mr
Su an hazirlik asamasindayim. Northvital vitamin gunde 3 adet ve biosteron gunde 3 adet aliyorum. Adetime 1 hafta kala estrofem gunde 2 adet kullanmaya baslayacagim. Vitamin ve biosteron yumurta kalitesi icin, onu anladim ama estrofem ne icin? Okudugum kadariyla opudanya da transferden sonra kullaniliyor. Normalde ilac kullanimindan kacinan bir insanim, bagirsaklarim beton gibi oluyor cunku. Daha 3 gun oldu ama sikinti yasamaya basladim. Bir de prospektusleri okuyunca icime fenalik geliyor
1 adetten fazla icmeyin diyor mesela, doktorum 2ser 3er vermis. Tedaviden onceki ay estrofem neden kullaniliyor, onu bulamadim. Igneleri filan nasil yapicam hic bilmiyorum. Agri esigim cok dusuk. Kucuk yasta ameliyat oldugum icin tibbi islemler konusunda fobim var. Acaba bu yola girerek hata mi yaptim
2013 dogumlu dogal gebelik bir oglum var. Kardes icin ugrasiyoruz. Rabbim hepinizin surecinizi kolay kilsin ve guzel sonuclandirsin.
Mrb, butun sayfalari okudum. Konu size sans getirsin insallah. Haziran adetimle birlikte surece baslayacagim ben de. Ama simdiden cok korkuyorum. Zaman zaman geri vites yapiyorumMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.