• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim cikellam 🥰 bu sabah daha iyiyim kanama lekelenmeye dönmüş belki gun icinde iyice biter zaten pruloton igne olucam bugun o da fayda eder inşallah 🤲🤲😇 sen nasilsin cikellam ne var ne yok

Ah çok şükür inşallah bitiyordur 🤩
Eder mutlaka fayda eder🤩🤩
Benim bulantılarım başladı istifra etmiyorum ama midem dönüyo baya 🙄 İnşallah istifra etmeden böyle böyle geçer gider🤲🏼

Kızlar hastaneden çıktım şimdi çok şükür karından ultrasonla kalp atışını da duyduk, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🌸🤲
Kizzzz nasil güzel haber Allah tamamına erdirsin saglikla inş 🤲🤲😇❤️ son bir özet gecsene kuzu embriyo transfer unuttum ben gene kimin neydi 🤭🤭

Benim testlere bişi diyin sanki canım sıkıldı😕
Delirme kiz başka işin gücün yok mu senin test yapıp durma kendini strese sokma cnmm, ben bir marka ile yaptim kopkoyuydu diger markayla ise göstermedi bile nerdeyse cok çok silikdi takilma yani

Delirme kiz başka işin gücün yok mu senin test yapıp durma kendini strese sokma cnmm, ben bir marka ile yaptim kopkoyuydu diger markayla ise göstermedi bile nerdeyse cok çok silikdi takilma yani
Valla delirdim iinanli kan vermdm ya evdkni yapim dedim ikisi aynı marka diğerine göre yine koyu cıktı ama sanki daha mı koyu olmalıydı bu düşünceler bana hiç rahat vermio hep bi dıs gebelik korkusu ağrı takip etmece napsam ki ya

Kendimi
Rahat bırakamıyorum doktor gerek görmediği için eşimde götürmio hastaneye kan vermeye kızıo sacma sapan herşeyi okuyorum kafama takıyorum sonra hayırlısıyla keseyi bi görsel ya Rabbim

Valla delirdim iinanli kan vermdm ya evdkni yapim dedim ikisi aynı marka diğerine göre yine koyu cıktı ama sanki daha mı koyu olmalıydı bu düşünceler bana hiç rahat vermio hep bi dıs gebelik korkusu ağrı takip etmece napsam ki ya
Bi sal ruhunu 🙇🙇🙇 anın tadını çıkar lavinyammm

canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizee🤩❤️🤲🏻
Amiin canım şimdi sıra sizde inşallah 🌸
Canımm ❤️
Benim de bugün randevum var . Kanama sonrası kontrol . Umuyorum kese bozulmamistir 🤲
İnşallah güzel haberler alırsın canım
moonandstar moonandstar maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah aminnn🌸🌸🌸🌸

S sunsea güzel haberlerle gel inşallah 🙏

Mucizeyokmu Mucizeyokmu S_lidya S_lidya nasıl oldunuz güzel anneler☺️🌸
Amin inşallah canım 🌸
Kizzzz nasil güzel haber Allah tamamına erdirsin saglikla inş 🤲🤲😇❤️ son bir özet gecsene kuzu embriyo transfer unuttum ben gene kimin neydi 🤭🤭
Çok sağ ol canım 2 Haziran transfer 24 Haziran'da kese ve kalp atışını gördük ultrasonda, bugün de kalp atışını duyduk

Kendimi
Rahat bırakamıyorum doktor gerek görmediği için eşimde götürmio hastaneye kan vermeye kızıo sacma sapan herşeyi okuyorum kafama takıyorum sonra hayırlısıyla keseyi bi görsel ya Rabbim
Canım rahat ol biraz farklı şeylerle ilgilen stres daha kötü inşallah herşey yolundadır dua et bebişinle konuş

Canım rahat ol biraz farklı şeylerle ilgilen stres daha kötü inşallah herşey yolundadır dua et bebişinle konuş
Ay valla normaldede takıntılı bi insanımdır yani iyice paranoyak oldm ya ben daha önce hiç kese göremedim ya hepsi kese görmeden gitti onun stresimidir nedir nilemedim hep ağlayasım var

5,6 ve 7.günde yaptığım testler kızlar. Bugün 7.günüm, inşallah kanda da yanıltmaz beni 😊

Eklentiler

• IMG_20220702_114012.webp
    IMG_20220702_114012.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 71
Back
X