• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim daha😬 pozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa🥳🙈✌️

Günaydın kızlar

Sabah kasik agrım la uyandım gece ilaç koymuştum peçete koyuyorum ben ilaç geri çıkıyor biliyosunuz açık kahve renginde akintim olmuş iki üç damla kadar aynı herkezin yazdığı gibi mutlu mu olmalıyım panik mi yapmalıyım bilemedim birde ekstradan belimde agriyor doktoruma yazsam mi
Hiç korkma benim belim kopacak gibi ağrıyordu. Dr um ile konuştum çok normal dedi dayanamadığın yerde parol içebilirsin dedi. Benim kanama hiç gelmedi. Ama bana çok fazla kanaman olmadığı sürece leke leke kan gelmesi normal korkma dedi 🌸

Kızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim daha😬 pozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa🥳🙈✌️
Benim de salı günü randevum var dr um muayene edecek bir de transfer günü bebek için yararlı serum vermişlerdi o serumu hamilelikten sonra da veriyorlarmış iyi geliyormuş onu da alacağım bakalım sonuçlarım nasıl olacak. İki gün önce 443 ile hamileliğimi öğrendim şuan bebişim ne durumda bilmiyorum

Menengiç bende var ama tadını sevmiyorum bu kafeinsizi keşfedince bıraktım😄 bende de aynı makineden var seni iyi anlıyorum presslerken o kokuuuu şimdi sabah uyanınca da bayılırdım ama neyse neyse 😏😄

Günaydın canım korkma hiç inşallah bir şey değil. Ben kaç gündür kendimi takip ettim sadece fitil atılırken geliyor Yani rahim duvarından düşenler bile olabilir. İğne veriyor hepsi doğru yani
Sabah gelen gece koyduğum fitilleydi , simdide sabah koydugum fitille gelmişti rengi de pembe desem degil kahve desem degil fitille karisinca bir garip olmus

Benim de salı günü randevum var dr um muayene edecek bir de transfer günü bebek için yararlı serum vermişlerdi o serumu hamilelikten sonra da veriyorlarmış iyi geliyormuş onu da alacağım bakalım sonuçlarım nasıl olacak. İki gün önce 443 ile hamileliğimi öğrendim şuan bebişim ne durumda bilmiyorum
Doguma kadar hep bebisimizi merak edeceğiz özleyeceğiz 🥰

Back
X