- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Maşallah güzel haberler alalım inşallah5,6 ve 7.günde yaptığım testler kızlar. Bugün 7.günüm, inşallah kanda da yanıltmaz beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah güzel haberler alalım inşallah5,6 ve 7.günde yaptığım testler kızlar. Bugün 7.günüm, inşallah kanda da yanıltmaz beni![]()
canım hayırlı haberler bekliyoruz inşallah her şey yolundadırBenim de bugün randevum var . Kanama sonrası kontrol . Umuyorum kese bozulmamistir![]()
Ah umarım ya dua edin banacanım hayırlı haberler bekliyoruz inşallah her şey yolundadır![]()
Amin inşallah canımMaşallah güzel haberler alalım inşallah![]()
Benim sabah yine akinti gelmis ama bu kez fitille falan karışmış baya kırmızı değildi şükür![]()
Sıkıntı yağıp strese sokma kendini kuzum bence de yerleşmedir o her şey yolunda gidecek inşallahBenim sabah yine akinti gelmis ama bu kez fitille falan karışmış baya kırmızı değildi şükür![]()
her zaman duacıyız iyi olacak inşallahAh umarım ya dua edin bana![]()
Hiç korkma benim belim kopacak gibi ağrıyordu. Dr um ile konuştum çok normal dedi dayanamadığın yerde parol içebilirsin dedi. Benim kanama hiç gelmedi. Ama bana çok fazla kanaman olmadığı sürece leke leke kan gelmesi normal korkma dediGünaydın kızlar
Sabah kasik agrım la uyandım gece ilaç koymuştum peçete koyuyorum ben ilaç geri çıkıyor biliyosunuz açık kahve renginde akintim olmuş iki üç damla kadar aynı herkezin yazdığı gibi mutlu mu olmalıyım panik mi yapmalıyım bilemedim birde ekstradan belimde agriyor doktoruma yazsam mi
Benim de salı günü randevum var dr um muayene edecek bir de transfer günü bebek için yararlı serum vermişlerdi o serumu hamilelikten sonra da veriyorlarmış iyi geliyormuş onu da alacağım bakalım sonuçlarım nasıl olacak. İki gün önce 443 ile hamileliğimi öğrendim şuan bebişim ne durumda bilmiyorumKızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim dahapozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa
![]()
Sabah gelen gece koyduğum fitilleydi , simdide sabah koydugum fitille gelmişti rengi de pembe desem degil kahve desem degil fitille karisinca bir garip olmusMenengiç bende var ama tadını sevmiyorum bu kafeinsizi keşfedince bıraktımbende de aynı makineden var seni iyi anlıyorum presslerken o kokuuuu şimdi sabah uyanınca da bayılırdım ama neyse neyse
Günaydın canım korkma hiç inşallah bir şey değil. Ben kaç gündür kendimi takip ettim sadece fitil atılırken geliyor Yani rahim duvarından düşenler bile olabilir. İğne veriyor hepsi doğru yani
Çok şükür canim benimKızlar hastaneden çıktım şimdi çok şükür karından ultrasonla kalp atışını da duyduk, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Doguma kadar hep bebisimizi merak edeceğiz özleyeceğizBenim de salı günü randevum var dr um muayene edecek bir de transfer günü bebek için yararlı serum vermişlerdi o serumu hamilelikten sonra da veriyorlarmış iyi geliyormuş onu da alacağım bakalım sonuçlarım nasıl olacak. İki gün önce 443 ile hamileliğimi öğrendim şuan bebişim ne durumda bilmiyorum
Kesinlikle ben zaten bizimkilere hep şey diyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım herhalde hala bana rüya gibi geliyorDoguma kadar hep bebisimizi merak edeceğiz özleyeceğiz![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruz rubbycimKızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim dahapozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa
![]()
Çıktığında bize güzel haberler vereceğinden hic endisem yokBenim de bugün randevum var . Kanama sonrası kontrol . Umuyorum kese bozulmamistir![]()
Canim benim noldu neye takildi kafanKendimi
Rahat bırakamıyorum doktor gerek görmediği için eşimde götürmio hastaneye kan vermeye kızıo sacma sapan herşeyi okuyorum kafama takıyorum sonra hayırlısıyla keseyi bi görsel ya Rabbim
Bu sonuclarla yaniltmaz maşallah5,6 ve 7.günde yaptığım testler kızlar. Bugün 7.günüm, inşallah kanda da yanıltmaz beni![]()
Ayy umarım öyle olur . Bizi bizden daha iyi kim anlayabilir kiÇıktığında bize güzel haberler vereceğinden hic endisem yokresmen mujdelerimizi sevincimizi endisemizi herseyi ayni anda birlikte yaşadık
![]()
İyice yerleşiyo annesine minik kuş
Çok şükür