• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim daha😬 pozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa🥳🙈✌️
Bende öyle catlicam meraktan ama benimle oldugunu hissediyorum 🙈🙈🙈 iyi yapmissin kaldi ozman 2 gün kavusmaniza 😍

Kesinlikle ben zaten bizimkilere hep şey diyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım herhalde hala bana rüya gibi geliyor 😍
Bana da öyle geliyor ya ama şu da var bu hafta cidden bedenim farkli reaksiyonlar veriyordu. Hamile olduğumu bilmesem kendimi hasta oldum diye düşünürdüm açıkçası

Canim benim noldu neye takildi kafan 😐
İştr sacma sapan seyler doktorum baska kn vermene gerek yok sonuc güzl dedi bnde sabah idrar yaptm tekrar gecen yaptgmdan daha koyu cıktı ama ben dahada koyu olması gerekmzmydi die düşünüyorum dıs gebelikten cok korkuyorum sağ tarafmda ara ara gel agrı oluı özellikle gece daha keskin ondn da cok endişe ediyorum işte kafamda kuruyorum manyak manyak🙈

Bana da öyle geliyor ya ama şu da var bu hafta cidden bedenim farkli reaksiyonlar veriyordu. Hamile olduğumu bilmesem kendimi hasta oldum diye düşünürdüm açıkçası
Benim tek fark acayip iştahım arttı ayaklarım üşüyor sürekli yazın ortasında çorap giyiyorum arada rahmimi kedi tırmalıyor gibi Ağrı ve çok ayakta durduğum zaman belim ağrıyor. Göğüslerim inanılmaz hassas ve sanki damarlanmış. Bir de şöyle birşey rahmim sanki şişti

İştr sacma sapan seyler doktorum baska kn vermene gerek yok sonuc güzl dedi bnde sabah idrar yaptm tekrar gecen yaptgmdan daha koyu cıktı ama ben dahada koyu olması gerekmzmydi die düşünüyorum dıs gebelikten cok korkuyorum sağ tarafmda ara ara gel agrı oluı özellikle gece daha keskin ondn da cok endişe ediyorum işte kafamda kuruyorum manyak manyak🙈
Ay delisin valla 🙈 kurma kafanda ben kan verdikten sonra kendime şöyle bi soz vermistim endise etmicem normal bir hamiş olsam testte pozitifi gördükten sonra nasil insanlar kendilerini hamile diye görüp oyle hareket ediyorlarsa oyle yapacagim demistim 😆 valla yaptimda bi dün lekelenme görünce endiselendim yalan değil ama boyle kafanda kurarsan hem herşeyi kendine cekersin hem zaman gecmez 😨

Benim tek fark acayip iştahım arttı ayaklarım üşüyor sürekli yazın ortasında çorap giyiyorum arada rahmimi kedi tırmalıyor gibi Ağrı ve çok ayakta durduğum zaman belim ağrıyor. Göğüslerim inanılmaz hassas ve sanki damarlanmış. Bir de şöyle birşey rahmim sanki şişti
Benim agzimin tadi cok berbat ya asla gecmiyor🥺 istahim kötü çünkü midem bulaniyor😔

😇😇😇😇 Çok şükür mide bulantimizda var 😂😂😂 normal hamilelerin hamileliklerini ogrendileri haftalardayizz mide bulantilari lekelenmeler yorgunluk. Meger biz cidden cok erken ogrenmisiz

Aynen kesinlikle benim öyle çok yok ama ara sıra dönüyo midem bi garip oluyorum🫢🫢

Benim de salı günü randevum var dr um muayene edecek bir de transfer günü bebek için yararlı serum vermişlerdi o serumu hamilelikten sonra da veriyorlarmış iyi geliyormuş onu da alacağım bakalım sonuçlarım nasıl olacak. İki gün önce 443 ile hamileliğimi öğrendim şuan bebişim ne durumda bilmiyorum
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızz❤️🤲🏻
Sabah gelen gece koyduğum fitilleydi , simdide sabah koydugum fitille gelmişti rengi de pembe desem degil kahve desem degil fitille karisinca bir garip olmus
kuzucum benimle aynı durumdasın kafana takma ara ara geliyor ama fitili atarken oluyor sorun yok onda inşallah🤲🏻
Hayırlı haberlerini bekliyoruz rubbycim❤️🤲🏻
İnşallah canımcım inşallah❤️🤲🏻
Bende öyle catlicam meraktan ama benimle oldugunu hissediyorum 🙈🙈🙈 iyi yapmissin kaldi ozman 2 gün kavusmaniza 😍
valla inşallah sesini duyabilirim daha kese de görmedim hepsini aynı anda görürsem rahatlarım anca😍😍

Kızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim daha😬 pozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa🥳🙈✌️

Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım ben tam transferden 1 ay sonra duydum sesini ama daha erken gitsem de duyabilirdim sanırım

Back
X