Valla çok olumlu olmaya calisiyorumOlumlu düşünelim güzel olsun çisem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok olumlu olmaya calisiyorumOlumlu düşünelim güzel olsun çisem![]()
hiç kimse bilmiyo ben eşim ve kaynım biliyo sadece oda bizde kalıyo düğünü var 2 aya mecbur bizde kaldığı için biliyo 1 tanede arkadsm biliyo iyiki söylemdm bu sefer cok rahat gecirdim stressiz sıkıntısız negatifte olsa sölemicem demiştim cok sükür ki pozitif oldu inş kesesni ve kalbnide duyarızda ozaman bagıra bagıra söylerm herkeseKızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz![]()
Canım cok gecmiş olsun benim arkadsmnda öyle parçalı kanaması oldu hep ama maşallah kucagna aldı bebeğini korkma kesesi duruyomus Allah in izniyle bişeycik olmaz düşse şimdiye kdar coktan düşerdiKızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
Kızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
Kızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
Amin inşallahSonuçu güzel oldukta sonra çekerim valla ağrılar sorun değil ama stresli ya tuttu? mu diye bekliyorsun sonrasında kimyasal mi? sonra kese gözulcekmi? bos gebelik mi? diş gebelik mi? sonrasında kalp sesini bekle, ilk 3 ay düşüp riski valla çok gergin geçiyor bu süreç görüyorum okuyorum çok zor yazarken bile valla yoruldum :) ama hepimiz allahın izni ile mutlu sona ulaşacağız
Ay canım benim o kadar korktum ki anlatamam ama çok şükür evetCanım cok gecmiş olsun benim arkadsmnda öyle parçalı kanaması oldu hep ama maşallah kucagna aldı bebeğini korkma kesesi duruyomus Allah in izniyle bişeycik olmaz düşse şimdiye kdar coktan düşerdi
Bende sabrediyorum bi yandan dediğiniz gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum bu benim 2.denemem ilkinde ben hemen olacak sanmıştımValla çok olumlu olmaya calisiyorum
Ağrım yok canım benim normalde regl ağrım da olmaz zaten . İki gün önce pruluton vuruldugumda çok kötü olmuştum çünkü üç gün önce de vurulmustum . Sanırım arka arkaya fena yapmıştı . Şu an iyiyim kanamam devam ediyor zaten kanama alanın var dedi .Simdi nasılsın ağrın var mi
Cook tşk ederim ,umarım sağlıkla ilerler ... Doktor bey beni çok stresli buldu zaten . Psikoloji herşeydir dedi . Beni fazlaca üzgün görünce sanırımCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sıkıntısız ilerler
Ben 24unde transfer oldum canım bende de sıfır belirti dün idrar testinde gördüm pozitifi şükürKızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yokaklıma gelmese transfer olduğumu unutucam
içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
Benim iştahım çok arttı bir de 2 gündür çok halsizlik var sürekli bir uyku hali :/Bende de var aynısı bide popo ağrısı prolutondan dolayı![]()
3 günde bir popodan yapılıyor Kanamayı önlüyor sanırımBana bu iğneden vermediler nedir bu?![]()
Allah’ım sana bağışlasın bebeğini stres olma iyi düşün kendini rahatlat lütfenAy canım benim o kadar korktum ki anlatamam ama çok şükür evet![]()
Canım benim ailem bilmiyor bu 4. Deneme öncekileri de söylememiştik. Eşimin tarafından da kayınvalidem biliyor ama detayları bilmiyor ona söyleme sebebimizde biraz borç almıştık ne için olduğunu bilsin diye.Sağolsun o da öyle sıkboğaz edip sürekli soru sormuyor. Amerikadaki hiç bir Türk arkadaşım bilmiyor sadece Türkiyeden bir arkadaşım biliyor. Hatta biz herşey yolunda giderse bebeğin cinsiyetiyle duyurmayı istiyoruz. Daha önce düşük falan da yaşadığımdan erkenden etrafa haber vermeyi düşünmüyorum.Kızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz![]()
Benimde eşim bi kaç arkadaşım o kadar aynı senin gibi çok geriden gelerek süreci anlatıyorum daha ilk transferimi önümüzdeki hafta olacak sanıyorlarKızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz![]()
Canım benim bence baya savaşçı bir bebek doğuracaksınKızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
Düşüğü önleyici iğne. Sana vermediyse doktorun gerek duymamıştır canımBana bu iğneden vermediler nedir bu?![]()
Cook tşk ederim bundan sonra öyle yapmaya çalışacağımAllah’ım sana bağışlasın bebeğini stres olma iyi düşün kendini rahatlat lütfen
Cook tatlısın çok güldüm . Babasına benzerse zaten savaşçı olur evetBenimde eşim bi kaç arkadaşım o kadar aynı senin gibi çok geriden gelerek süreci anlatıyorum daha ilk transferimi önümüzdeki hafta olacak sanıyorlar
Canım benim bence baya savaşçı bir bebek doğuracaksıninşallah biran önce normale döner kendini dinleme stres çok çok önemli bu süreçte