• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim
Kızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz 😊
hiç kimse bilmiyo ben eşim ve kaynım biliyo sadece oda bizde kalıyo düğünü var 2 aya mecbur bizde kaldığı için biliyo 1 tanede arkadsm biliyo iyiki söylemdm bu sefer cok rahat gecirdim stressiz sıkıntısız negatifte olsa sölemicem demiştim cok sükür ki pozitif oldu inş kesesni ve kalbnide duyarızda ozaman bagıra bagıra söylerm herkese

Kızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
Canım cok gecmiş olsun benim arkadsmnda öyle parçalı kanaması oldu hep ama maşallah kucagna aldı bebeğini korkma kesesi duruyomus Allah in izniyle bişeycik olmaz düşse şimdiye kdar coktan düşerdi

Kızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
🥺🥺🥺🥺Simdi nasılsın ağrın var mi

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sıkıntısız ilerler

Sonuçu güzel oldukta sonra çekerim valla ağrılar sorun değil ama stresli ya tuttu? mu diye bekliyorsun sonrasında kimyasal mi? sonra kese gözulcekmi? bos gebelik mi? diş gebelik mi? sonrasında kalp sesini bekle, ilk 3 ay düşüp riski valla çok gergin geçiyor bu süreç görüyorum okuyorum çok zor yazarken bile valla yoruldum :) ama hepimiz allahın izni ile mutlu sona ulaşacağız
Amin inşallah 🤲🏻 Kucagıma alayımda ben bütün acılara razıyım 😍

🥺🥺🥺🥺Simdi nasılsın ağrın var mi
Ağrım yok canım benim normalde regl ağrım da olmaz zaten . İki gün önce pruluton vuruldugumda çok kötü olmuştum çünkü üç gün önce de vurulmustum . Sanırım arka arkaya fena yapmıştı . Şu an iyiyim kanamam devam ediyor zaten kanama alanın var dedi .

Kızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yok 😂 aklıma gelmese transfer olduğumu unutucam 🥲içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
Ben 24unde transfer oldum canım bende de sıfır belirti dün idrar testinde gördüm pozitifi şükür

Kızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz 😊
Canım benim ailem bilmiyor bu 4. Deneme öncekileri de söylememiştik. Eşimin tarafından da kayınvalidem biliyor ama detayları bilmiyor ona söyleme sebebimizde biraz borç almıştık ne için olduğunu bilsin diye.Sağolsun o da öyle sıkboğaz edip sürekli soru sormuyor. Amerikadaki hiç bir Türk arkadaşım bilmiyor sadece Türkiyeden bir arkadaşım biliyor. Hatta biz herşey yolunda giderse bebeğin cinsiyetiyle duyurmayı istiyoruz. Daha önce düşük falan da yaşadığımdan erkenden etrafa haber vermeyi düşünmüyorum.

Benimde eşim bi kaç arkadaşım o kadar aynı senin gibi çok geriden gelerek süreci anlatıyorum daha ilk transferimi önümüzdeki hafta olacak sanıyorlar 😅
Canım benim bence baya savaşçı bir bebek doğuracaksın 🦾 inşallah biran önce normale döner kendini dinleme stres çok çok önemli bu süreçte

Benimde eşim bi kaç arkadaşım o kadar aynı senin gibi çok geriden gelerek süreci anlatıyorum daha ilk transferimi önümüzdeki hafta olacak sanıyorlar 😅

Canım benim bence baya savaşçı bir bebek doğuracaksın 🦾 inşallah biran önce normale döner kendini dinleme stres çok çok önemli bu süreçte
Cook tatlısın çok güldüm . Babasına benzerse zaten savaşçı olur evet 😃🤷 Bana benzemese iyi olur 😂Daha az stres olmaya çalışacağım inşallah 🤲

Back
X