Benim is yerimde dahil butun ailem cevrem biliyorbutun detaylara kadar bide herkes merakli merak ediyorlar artik embriyonun olusumuna kadar anlatmisimdir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim is yerimde dahil butun ailem cevrem biliyorbutun detaylara kadar bide herkes merakli merak ediyorlar artik embriyonun olusumuna kadar anlatmisimdir
![]()
Biz daha ailelere söylemedik, yarım yamalak biliyolar sadeceBende sadece kasık ağrısı vardı arada başka bişey yoktu evde test yaptım sonra kan tahlili yaptım merkeze bildirdim ona göre beni çağırdılar
Ben annemlere geçen hafta söyledim kayınvalidem gile de bugün. Öğretmen olduğum için tatildeyim iş yerindekiler bilmiyor
En iyisi böyle söylememekmiş. Kafa rahat oluyor, stres olmuyorBende kimseye söylemedim eşim ben birde ablam biliyor. Olmazsa diye kimsenin ah vahını kaldıramam
Biz pozitif olursa heralde kese kalp beklemeden bayramda söyleriz. Ayyy ben herkese hemen diyemem heraldeBenim
hiç kimse bilmiyo ben eşim ve kaynım biliyo sadece oda bizde kalıyo düğünü var 2 aya mecbur bizde kaldığı için biliyo 1 tanede arkadsm biliyo iyiki söylemdm bu sefer cok rahat gecirdim stressiz sıkıntısız negatifte olsa sölemicem demiştim cok sükür ki pozitif oldu inş kesesni ve kalbnide duyarızda ozaman bagıra bagıra söylerm herkese
Benim de herkes biliyor maalesef . Annem zaten bende kalıyor yardım için . Kayınvalidem de hergun ariyor ama kanamaları soylemedim üzülmesin die. Onun dışında soran herkese söyledik . Söylenmemesi daha mantikliymis aslında .En iyisi böyle söylememekmiş. Kafa rahat oluyor, stres olmuyor
Vaaaaaar gözün aydın inşallahKızlar az önce test yaptım bugün 8. Günüm var dimi
Biz de sadece transferi söylemedik onun dışında tüm süreçleri aileler biliyorduCanım benim ailem bilmiyor bu 4. Deneme öncekileri de söylememiştik. Eşimin tarafından da kayınvalidem biliyor ama detayları bilmiyor ona söyleme sebebimizde biraz borç almıştık ne için olduğunu bilsin diye.Sağolsun o da öyle sıkboğaz edip sürekli soru sormuyor. Amerikadaki hiç bir Türk arkadaşım bilmiyor sadece Türkiyeden bir arkadaşım biliyor. Hatta biz herşey yolunda giderse bebeğin cinsiyetiyle duyurmayı istiyoruz. Daha önce düşük falan da yaşadığımdan erkenden etrafa haber vermeyi düşünmüyorum.
Allah razı olsun sevinçten ağlıyorumVaaaaaar gözün aydın inşallah![]()
Benimde annem daha aramadılar mı diye sorup duruyorBenimde eşim bi kaç arkadaşım o kadar aynı senin gibi çok geriden gelerek süreci anlatıyorum daha ilk transferimi önümüzdeki hafta olacak sanıyorlar
Canım benim bence baya savaşçı bir bebek doğuracaksıninşallah biran önce normale döner kendini dinleme stres çok çok önemli bu süreçte
Benim ilk denememde herkese söylemiştim aileler arkdalar akrabalar kayınvalidem bnde kaldı 10 gün ama sonuc negatif oldu herkes test günü aradı ben ağlamktn kimseye cevap vermdm aileler ayrı üzüldü cok saha büyük stres oldm kendme yük hissettim bidaha yemin ettm söylemicm yaptırısam die hemde kümseye söylemdm her süreci eşimle ikimz gecirdk suan söylememk için kendmi zor tutuyorm ama tutucam keseyi görene kadar en azndan aöylemicrm resmini gösteririm iilk inşallaaahBenim de herkes biliyor maalesef . Annem zaten bende kalıyor yardım için . Kayınvalidem de hergun ariyor ama kanamaları soylemedim üzülmesin die. Onun dışında soran herkese söyledik . Söylenmemesi daha mantikliymis aslında .
Cok iyi anlıyorum bende cok ağldm elim ayağm titredi hep sevinç göz yasları inşalalhAllah razı olsun sevinçten ağlıyorum![]()
Benim ailem bilseydi bu süreçte annemlerde kalacaktım e rahat edemicektim kendi evin daha rahat sonuçta. Biz kimseye demedikBenim de herkes biliyor maalesef . Annem zaten bende kalıyor yardım için . Kayınvalidem de hergun ariyor ama kanamaları soylemedim üzülmesin die. Onun dışında soran herkese söyledik . Söylenmemesi daha mantikliymis aslında .
3 günde bir popodan
Benim 4.Bende sabrediyorum bi yandan dediğiniz gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum bu benim 2.denemem ilkinde ben hemen olacak sanmıştımşimdi fazla bi beklentim yok açıkçası
Kendime gelemiyorum ya inanamıyorum hala
Ay Allahım ne güzelBen 24unde transfer oldum canım bende de sıfır belirti dün idrar testinde gördüm pozitifi şükür
Hayırlı olsun canım. İnşallah kanda görmekte nasip olur, bu arada benimde 7.günümKızlar az önce test yaptım bugün 8. Günüm var dimi
Nasıl bir yuk seni çok iyi anlıyorum . Herşey güzel güzel ilerlesin öyle söylersin .Evlendikten üç ay sonra düşük yaşamıştım bende . Üzülmekten kimse ile konuşamadım herkes aramıştı dediğin gbiBenim ilk denememde herkese söylemiştim aileler arkdalar akrabalar kayınvalidem bnde kaldı 10 gün ama sonuc negatif oldu herkes test günü aradı ben ağlamktn kimseye cevap vermdm aileler ayrı üzüldü cok saha büyük stres oldm kendme yük hissettim bidaha yemin ettm söylemicm yaptırısam die hemde kümseye söylemdm her süreci eşimle ikimz gecirdk suan söylememk için kendmi zor tutuyorm ama tutucam keseyi görene kadar en azndan aöylemicrm resmini gösteririm iilk inşallaaah![]()
Evey bende şimdilik yokDüşüğü önleyici iğne. Sana vermediyse doktorun gerek duymamıştır canım