- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 63
Bulantı tek olsa ben de yine razıyım belki ama tansiyonum yerlerde benimAman sağlıkla ilerlesünde razıyım bulantıyaara ara oluo bnde kuru öğrüntü gibi anlık gecio sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı tek olsa ben de yine razıyım belki ama tansiyonum yerlerde benimAman sağlıkla ilerlesünde razıyım bulantıyaara ara oluo bnde kuru öğrüntü gibi anlık gecio sonra
Aynen canım benim de kesilen hiç bi ilacım yok iğne ilaçlar fitil son gaz devamBenim Çarşamba kontrolüm daha pozitif oldugundan beri hic muayene olmadim. Ben ignelere de devam ediyorum.
Demek her doktor farklı bir yol izliyor ilaçları bırakmayı iple çekiyorum estrofemim 7+6 da bitiyor bir günden bir şey olmaz dedim almayacağım ama 10 hafta diyince bir kaldım aradaYok 10. Haftaya girmiş olucak canısı
Evt tansiyon düşünce cok zor Allah ım yardım etsin inşallah benmde canm hüç yemek yemek istemio krnm acıkıo ama yiyemiom aZck yiyorm midem bulanıo sanki iştahım hiç yok cok sevrdm halbuki yemek yemeğiBulantı tek olsa ben de yine razıyım belki ama tansiyonum yerlerde benimtansiyonum düştükçe mide bulantım artıyor midemde hep bi kramp bilmiyorum çok zor geçiyor şu aralar
İlk pozitifi öğrendiğimde doktorumun hemşiresine haber verdim o o zaman dedi estrfofem dışında tüm iğne ilaç ve fitillere 12. Haftaya kadar devam diyeBenim Çarşamba kontrolüm daha pozitif oldugundan beri hic muayene olmadim. Ben ignelere de devam ediyorum.
Evet ikisine birden çağırdılar sanki iyi oldu ya keseyi görüp kalp atışına endise etcegime sabrettik ikisi bir arada çıkacakAynen canım benim de kesilen hiç bi ilacım yok iğne ilaçlar fitil son gaz devamzaten 10-12 haftaya kadar devam edecek ilaçlar arada kestikleri bir iki ilaç olabilir tabi kişiden kişiye değişir. Seni sanırım keseyi geçip direkt kalp atışına çağırmış
![]()
Yani çok şükür yapılan tahlil muayenelerde bi sorun sıkıntı yok bırakılabilir artık benceDemek her doktor farklı bir yol izliyor ilaçları bırakmayı iple çekiyorum estrofemim 7+6 da bitiyor bir günden bir şey olmaz dedim almayacağım ama 10 hafta diyince bir kaldım arada![]()
Baya da var zaman 12. Haftaya neyse morluklarim da geçti Allah'tanİlk pozitifi öğrendiğimde doktorumun hemşiresine haber verdim o o zaman dedi estrfofem dışında tüm iğne ilaç ve fitillere 12. Haftaya kadar devam diye
Midem benim de çok fena Allah yardımcımız olsun ben bi de çalışıyorum heyet falan bişeyler alıcam sanırım kafam kalkmıyor vücudum kalkmıyor çünkü dediğin gibi yumurcak buradayım ı dibine kadar hissettiriyor canına yandığımEvet ikisine birden çağırdılar sanki iyi oldu ya keseyi görüp kalp atışına endise etcegime sabrettik ikisi bir arada çıkacakben o kadar kötüyüm ki midem berbat hamileligin baslangicini dibine kadar yaşıyorum şuan oyuzden endise bile edemiyorum ben buradayim diyor
Benim göbeğimde bir morluklar var inanamazsınz acayip iki taradta nosmor cok acıo bugün vurdgm yerBaya da var zaman 12. Haftaya neyse morluklarim da geçti Allah'tan![]()
Yaa bende oyleyim.bu hafta iki gün yarim calisicam idare etme lazim bayramda da yillik izin almistim aradaki iki gune. Bayram sonuna boylr devam edersem heyet düşünüyorum bende bir yandan şükür diyorum iyi olsunda biz cekeriz beeeMidem benim de çok fena Allah yardımcımız olsun ben bi de çalışıyorum heyet falan bişeyler alıcam sanırım kafam kalkmıyor vücudum kalkmıyor çünkü dediğin gibi yumurcak buradayım ı dibine kadar hissettiriyor canına yandığım![]()
Ben iki igneyi ayni yerden yapiyordum megerse oyle yapinca morartiyormus birini sag birini soldan yapmaya basladim etimi iyice sıkıştırarak cok yavas yapiyorum igneyi çekince iyice bastiriyorum butun morluklar gecti, boyleydi kalmadiBenim göbeğimde bir morluklar var inanamazsınz acayip iki taradta nosmor cok acıo bugün vurdgm yer
Sık sık az az yemek lazımmış mideyi hiç boş bırakmayın diyorlar bunu uygulamaya çalışıyorum sen de böyle yapmaya çalış. Benim mide boş olunca yediğimi çıkarıyorum afedersin. Valla anlamadım nasıl atlatacaz bu durumuEvt tansiyon düşünce cok zor Allah ım yardım etsin inşallah benmde canm hüç yemek yemek istemio krnm acıkıo ama yiyemiom aZck yiyorm midem bulanıo sanki iştahım hiç yok cok sevrdm halbuki yemek yemeği
Benm oksapar bi gün sağ bigün sol yapıyorum iki tarafmda mosmor olduBen iki igneyi ayni yerden yapiyordum megerse oyle yapinca morartiyormus birini sag birini soldan yapmaya basladim etimi iyice sıkıştırarak cok yavas yapiyorum igneyi çekince iyice bastiriyorum butun morluklar gecti, boyleydi kalmadi
İsin kotu yani midem bulanıyor diye canim biseyde istemiyorSık sık az az yemek lazımmış mideyi hiç boş bırakmayın diyorlar bunu uygulamaya çalışıyorum sen de böyle yapmaya çalış. Benim mide boş olunca yediğimi çıkarıyorum afedersin. Valla anlamadım nasıl atlatacaz bu durumuhayır yiyemediğim için yeterli vitamin gitmiyor gibi hissediyorum daha çok üzülüyorum hayırlısıyla kazasız belasız atlatırız bu günleri de
![]()
Bir igne mi var oksapari çok yavss yapıyorum ben yakmasjn diyr dik açıylaBenm oksapar bi gün sağ bigün sol yapıyorum iki tarafmda mosmor oldu
Doktorum öyle uygun gördü canımHimmm çok degil mi ya bende bütün ilaçlar sandim
Tabi canım çekeriz dibine kadar ben her halde 40 kiloya düşecemYaa bende oyleyim.bu hafta iki gün yarim calisicam idare etme lazim bayramda da yillik izin almistim aradaki iki gune. Bayram sonuna boylr devam edersem heyet düşünüyorum bende bir yandan şükür diyorum iyi olsunda biz cekeriz beee![]()
Evwt tek oksapar kullanıyorum suan sen baska ne kullamıyosun baksana su morluklaraİsin kotu yani midem bulanıyor diye canim biseyde istemiyor
Bir igne mi var oksapari çok yavss yapıyorum ben yakmasjn diyr dik açıyla
Amin inşallah ceviz kuruyemiş meyve felan hep yanımda var ama cok yiyemiyorm işteSık sık az az yemek lazımmış mideyi hiç boş bırakmayın diyorlar bunu uygulamaya çalışıyorum sen de böyle yapmaya çalış. Benim mide boş olunca yediğimi çıkarıyorum afedersin. Valla anlamadım nasıl atlatacaz bu durumuhayır yiyemediğim için yeterli vitamin gitmiyor gibi hissediyorum daha çok üzülüyorum hayırlısıyla kazasız belasız atlatırız bu günleri de
![]()
Ya bende oyle ne kadar dikkat edicem desemde gecen hafta cok yoruldum hele cuma günü o pembe akintiyi gorunce okdr korktum ki ne bok vardi is cok mu onemliydi kendimi yordum diye kendime kizdimTabi canım çekeriz dibine kadar ben her halde 40 kiloya düşecemkıyamam yavrulara ya analarıyla neler çekiyorlar
böyle kötü olunca ben bu hafta 5 gün izin yazdırdım bayram izni de var sonrasında da kontrolüm var zaten o zaman da heyet alırsam tamamdır
yormak istemiyorum kendimi çünkü iş yerinde olunca evdeki gibi bakamıyorum kendime bu durum da canımı sıkıyor
![]()