• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben t+6 da yaptım çook silik çıktı 🙈 ama kendimi hep daha çok erken eğer negatif çıkarsa üzülmicem diye hazırlayarak yaptım ☺️
Ben t+6 da yaptım çook silik çıktı 🙈 ama kendimi hep daha çok erken eğer negatif çıkarsa üzülmicem diye hazırlayarak yaptım ☺️
çatlatma iğnesi kullandınız mı? Ben kullandım diye erken yapmayı düşünmüyorum

Ha yok ben sadece progestan fitil kullanıyorum ondan zaten erken yapmıştım çatlatma iğneleri pozitif çıkarabiliyormuş o zaman siz yapmasanız daha iyi tabi

Benim fikrim, yapmamalisin. Test erken olduğu için Allah korusun yanlış bir negatif moralini çok bozar çok üzer. Ya da değer düşük gelirse yükselecek mi stresi yaşayacaksın. İki gün kalmış zaten. 7 gün dayanan iki gün de dayanabilir.
Tabi yine de sen bilirsin😇🥰
Doğru valla. 9. Gün test günü verdiler aslında 8. Gün yapmak istiyorum en azından

Bence kötü etkilemez. Tüp Bebek değil de şuan plansiz haberinizin olmadığı bir gebelik olsaydı bilmeden yine onunla ilgilenmeye devam edecektiniz 😇🥰
Evet doktorumda böyle dedi normal yolla gebe kalsan öğrenene kadar herşeyi yapacaktın şimdi tek fark içinde olduğunu bilmen dedi ☺

Evet doktorumda böyle dedi normal yolla gebe kalsan öğrenene kadar herşeyi yapacaktın şimdi tek fark içinde olduğunu bilmen dedi ☺
Annem, asıl gebeligi öğrendikten sonraki hareketlerin sakıncalı olduğunu söylüyor. 4 çocuk büyütmüş 60 yaşında kadın bir bildiği var herhalde diyorum ben de 😀

İyi cesaret ben 4 aralık test günüm olumsuzsa ya diye korkudan o gün bile vermeyebilirim ahahahaha

Ay kızlar benim t+2 dün göğüslerim çok sızlıyordu bugün gitti progestandan diye düşünmüştüm dün bugün niye gitti😂

Bu da t+7 de bugün yaptığım testim kan tahlili 30 unda vermem gerekiyor ikiz olabilir mi acaba? Bide kızlar kese ne zaman görünür hiç bilmiyorum onun için de çok bekliyor muyuz ?

Eklentiler

• IMG_3464.webp
    IMG_3464.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu da t+7 de bugün yaptığım testim kan tahlili 30 unda vermem gerekiyor ikiz olabilir mi acaba? Bide kızlar kese ne zaman görünür hiç bilmiyorum onun için de çok bekliyor muyuz ?
2 kere kan veriliyor diye biliyorum değer artıcak mı diye bakılıyormuş kese daha sonraki haftalarda görünür bence ayın kaçında transfer oldunuz acaba bende 30 u gibi kan vereceğim belirtileriniz var mı

Ayyyyy bencede ikiz olabilir çok sevdim adına bizede dua et artık hamiş duası ediyorsun

Annem, asıl gebeligi öğrendikten sonraki hareketlerin sakıncalı olduğunu söylüyor. 4 çocuk büyütmüş 60 yaşında kadın bir bildiği var herhalde diyorum ben de 😀
Muhakkak 😊 umarım sıkı sıkı tutunmuştur bebişlerimiz ☺

Belirtilerin var mıyeı ne zaman başladı kaçıncı denemen niye tüp bebek yaptırıyorsun ay çok soru sordum ahahaha

Hayırlı olsun inşaAllah ikizdir🌸

Ayın 19 unda transfer oldum aslında 5. Güne kadar daha belirtilerim vardı karın ağrım oluyordu şiddetli olmasa da ama bugün sadece göğüslerimde dolgunluk hafif de ağrı var o kadar

Ayyyyy bencede ikiz olabilir çok sevdim adına bizede dua et artık hamiş duası ediyorsun
Ayyy 🥹 etmez miyim Allah biliyor sürekli beni güldürdün bekleyen herkesi güldür diyorum. Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🥰

Back
X