- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 40
Gozunaydin cnmmm Allah tamamına erdirsin saglikla inşKızlar kan sonucum 86.99 çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozunaydin cnmmm Allah tamamına erdirsin saglikla inşKızlar kan sonucum 86.99 çıktı![]()
Özelden yaz konusalimHangi doktor acaba? Ben de doktor arıyorum. İstanbul ve Ankara ya gitmek gelmek çok zor geliyor.
Gümbür gümbür duyacaksın Allah’ın izniyleYarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuumpozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
![]()
Gözün aydın canımKızlar kan sonucum 86.99 çıktı![]()
Ay canım benim tabiki duyarsın hiç öyle kötü şeyler düşünme . Şimdi buradaki herkes sana sinerji oluşturacak![]()
Evet maalesef zor bulunan bir ilaç inşallah size de bıraktırırlar
Oo büyük gün geldi desenebol bol dua et canım rahat olmaya çalış inşallah herşey yolundadır. Bu arada gitmeden su iç idrara sıkışık olursan karından daha net görünüyor
Rabbim hayırlısıyla görmek duymak nasip etsin, eminim Allah'ın izniyle burdan havalara ucucaz verecegin guzel haberle cnm Rubbycim![]()
Gümbür gümbür duyacaksın Allah’ın izniyle![]()
Hayırlı olsuuun sağlıkla artsın inşallahKızlar kan sonucum 86.99 çıktı![]()
İnşallah canım Allahım bütün güzel duyguları tattırsın bebişinin sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin inşallahYarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuumpozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
![]()
Sağlıklı bi şekilde artsın inşallahKızlar kan sonucum 86.99 çıktı![]()
Vajinal hiç duymadanım estrofem mi endometrin mi vajinal alıyorsunuz? Yani içtiğiniz ilacın aynısını bir de vajinal olarak mı koyuyorsunuzEvet canım 4 ağızdan 4 te vajinal olarak kullanıyorum
Ben de başından beri sıfır belirti nerdeyse kulalndığım ilaçlar da olmasa unutucam4 kişi olduk ne güzelbelirtiniz var mı nasıl gidiyor beklemek
![]()
Gözün aydın allah kucağına almayı nasip inşallah biz sonuç bekleyenler de güzel haber alirizKızlar kan sonucum 86.99 çıktı![]()
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahhİnşallah canım Allahım bütün güzel duyguları tattırsın bebişinin sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin inşallah![]()
Ben alttan muayene olacak diye biliyorum ama yine de biraz sıkışık gidicem boş olması gerekiyor derse lavaboya giderim diye düşündümKizlar kalp atışı için su içip mi gitmek gerekiyor yani idrar boş mu olması gerekiyor dolumu daha önceki kontrollerde doktor hep boş istiyordu WC ye girip öyle öyle ultrasyona alıyordu şimdi bir yakınım çok su iç çikolata öyle git dedi
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahh
Ben alttan muayene olacak diye biliyorum ama yine de biraz sıkışık gidicem boş olması gerekiyor derse lavaboya giderim diye düşündüm
seni hatırladım nicki gördüm yazmak istedimRandevun kaçta canım
Canımm çok sağ olseni hatırladım nicki gördüm yazmak istedim
hayırlı olsun cnm
AminGozunaydin cnmmm Allah tamamına erdirsin saglikla inş![]()
13:00 kuzumRandevun kaçta canım