• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğim♥️ Oksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi 🥰 Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle 😍🥰🥰
Maşallah canm hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah 😌🥰

Daha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı

Çoook sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin ❤️🤲🏻
Ohhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?

Kızlar hepinizi tek tek alıntılıyamadım hepinizden Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel bi duyguymuş o kalp atışı ulturason elhamdülillah bin şükür 🤲🏻♥️ bu arada ben heyecandan ne kadarlık olduğunu bile sormayı unuttum ultrason fotoğrafında nerde yazıyor kaç haftalık olduğu 🤔
Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim de kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊

Ohhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?
Canım hemen kadın doğumcumu aradım acil gel bekleme dedi. Serum iğne ve ağızdan progestan verdi. Tüm gece yine serum iğne hap verdi öyle durdurdu bence bekleme hemen gidin müdahale etsinler riske atma canım

Kızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğim♥️ Oksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi 🥰 Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle 😍🥰🥰
Çok şükür hayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesin 🌸

Canım hemen kadın doğumcumu aradım acil gel bekleme dedi. Serum iğne ve ağızdan progestan verdi. Tüm gece yine serum iğne hap verdi öyle durdurdu bence bekleme hemen gidin müdahale etsinler riske atma canım
Olduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birde

Çok sevindim adına canım maşallah seninle haftamız ve günümüz aynıymış bende 7+3teyim 😊

Ahh cok sevindin cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inş 🤲😇❤️ evet kisiye gore degisir belirtiler kimisinde hic olmaz kimisini ise hastanelik eder . Mesala arkadasim doguma girecek sedyeyle almaya geldiler bir dk dedi kusup oyle girdi sezeryane ne zmaan doğurdu o zaman bitti hicbir ilaç ise yaramadi ... Ama baska bir arkadaşim gene fink fink dolandi kimse anlamadi hamile olduğu karni cikana kadar... Neyse cok guzel haberler var bugün 🤗🤗🤗 anı yasamak lazim kuzum Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin sağlıkla

Olduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birde
Gunlerdir devam ediyor sanki cnm tabiki doktorun daha iyi bilir ama galiba ilave ilaca ihtiyacin var , acile gitsen kendi doktorunun talimatiyla serum falan takamazlar mi acaba

Back
X