- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 103
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.861
Öğrendinizmi ikiz miKızlar merhaba tüp bebek tedavisi yaptırdım 11. Günüm 845 13. 2391 sizce ikiz olma ihtimali var mı 4 kat artmadı ama
Tek gebelik canım öğrendimÖğrendinizmi ikiz mi
Aminnn canim benim aminnn tesekkur ederimMerhaba canım, inşallah 30 lu haftalara bir çırpıda çıkar, sağlıkla dünyaya gelirler. Maşallah zaten şu an için bile kritik dönemi atlattın sayılır. Allahım bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eminim her şey güzel olucak
Sagol canim benim allah razi olsunInşallah canım biraz daha sıkın dişinizi bebişlerle kalbim duam sizinle
Sagol canim benim alla razi olsun tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut Rabbim yardım eder. Dualarım seninle. Doğru zamanda sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine
Gecmis olsun canim cok sukur adinada cok sevindim ins ilaclar daha da sifani verir tekrarlarmaz hayirlisyla hamileligini tamamlarsin insKızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun kaşıntımda azalma var.Başka bir dermatolojiye gittim kortizon iğnesi verdi 3 günlük, ayrıca hap ve krem verdi. Kortizon iğnesini tabiki kendi doktoruma sordum onayını aldım öyle kullandım. Şükürler olsun hafifledi biraz geceleri daha rahatım artık. Umarım tamamen geçer. Yaraların kabarıklığıda biraz söndü çok şükür. Allah'ım hiç kimseye yaşatmasın çok kötü bişey gerçekten.
gecmis olsun canim benim de kasilmam oluyor ama 15 dk ara ile değil cok duzensiz. doktoruma kac kasilmaya kadar normal diye sordum kasilmalaei Saymiyoruz biz rahim agzi uzunlugu yeterli dediKizlar ben 28 haftaligim 20 haftadan beri kasilmalarim var ama artik iyice cogaldi ve zorluyor hergun maksimum 15dk ara ile oluyor ve o anda nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor ve kalbim tekliyor bugun bile kalp doktoeundaydim kendi doktorumada kasilmalari soyluyorum agri kesici serum takmak istiyor oda anlik bisey nst girmem gerekmiyir mu yok mu aranizda benim gibi olan
Sagol canim benim allah razi olsunsonuna kadar sıkacagiz ins hayirlisiylada olur olmazsada nasip kismet yeterki sag saglim saglikli dogsunlar ins
Kizlar ben 28 haftaligim 20 haftadan beri kasilmalarim var ama artik iyice cogaldi ve zorluyor hergun maksimum 15dk ara ile oluyor ve o anda nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor ve kalbim tekliyor bugun bile kalp doktoeundaydim kendi doktorumada kasilmalari soyluyorum agri kesici serum takmak istiyor oda anlik bisey nst girmem gerekmiyir mu yok mu aranizda benim gibi olan
Benim de kasılmalar oluyor hatta bir buçuk aydır falan oluyor ama ilk zamanlar kasılma olduğunu anlamıyordum. Benim doktorum her hafta kontrole geleceksin her hafta nst ye baglanacaksın dedi. Dün bugun biraz artti gibi benim de salı kontrolüm var bakalım ne çıkacak.Kizlar ben 28 haftaligim 20 haftadan beri kasilmalarim var ama artik iyice cogaldi ve zorluyor hergun maksimum 15dk ara ile oluyor ve o anda nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor ve kalbim tekliyor bugun bile kalp doktoeundaydim kendi doktorumada kasilmalari soyluyorum agri kesici serum takmak istiyor oda anlik bisey nst girmem gerekmiyir mu yok mu aranizda benim gibi olan
Ben lansinoh kullanıcam canım. Çok anladığımdan değil de ablam ve kuzenim kullanmıştı bir şikayetleri yoktu. İki ayrı tekli şeklinde çünkü biri yeni hediye geldi birini de ablam verdi. Normalde ikili olanları da varmış sadece ikisini aynı anda çalıştırınca güç düşüyor gibi bir şey okudum. Bilmiyorum ne kadar doğruKızlar süt pompası ne aldınız ya da alacaksınız? Hiç bir fikrim yok benim
Canm kasılma nasıl oluyo ben hala anlamıyorum kasıklarıma bazen batma oluyo acıyo baya baskı oluyo bide sertleşme oluyo göbeğimde bunlar kasılma mı oluyo beni hala nts ye sokmadı doktor sancı varmi onuda anlamiyorum bnm bu yaşadıklarım Seninki gibimi beni bi aydinlatirmisingecmis olsun canim benim de kasilmam oluyor ama 15 dk ara ile değil cok duzensiz. doktoruma kac kasilmaya kadar normal diye sordum kasilmalaei Saymiyoruz biz rahim agzi uzunlugu yeterli dediher biri farkli düşünüyor herhalde burda gördüğüm kadarıyla nstye bakılıyor hemen
Teşekkür ederim canım ikisine de bakıcamBen lansinoh kullanıcam canım. Çok anladığımdan değil de ablam ve kuzenim kullanmıştı bir şikayetleri yoktu. İki ayrı tekli şeklinde çünkü biri yeni hediye geldi birini de ablam verdi. Normalde ikili olanları da varmış sadece ikisini aynı anda çalıştırınca güç düşüyor gibi bir şey okudum. Bilmiyorum ne kadar doğruBir de o mochi lerden aldım vakumla kendi kendine doluyormuş kullananlar memnun. İnşallah bol bol sütümüz olur bebişlerimiz de emer de sorunsuz kullanırız
Canım bende araştırıyorum. Ya lansinoh alacağım ya mamajoo fakat tekli mi çiftli mi karar vermedim. Tekli olanlar güç anlamında daha iyi diyorlarKızlar süt pompası ne aldınız ya da alacaksınız? Hiç bir fikrim yok benim
İki kız anneleri çoğalıyorGunaydin kizlar,
Dun recep hocaya muayeneye gittim. 13 haftalik oldum artık. Doktor cinsiyetleri de soyledi. Ikisi de kizmis.
22. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Kuzum nstye girmen lazım ya doktoruna rica et ya da doktorunu değiştir. Benim oluyordu ben kasılma olduğunu bilmiyordum sonra dr nstye bağladığında öğrendim ama 32de. Sonra 5 dk arayla 3 tane nidilat verildi sonra serum takıldı. Yatmadan önce de adalat yazdı çok olursa o gün iki tane al dendi. Senin gibi yaşayan bi arkadaş var o da bana günde 5 litre su iç çok rahatlatıyor dediKizlar ben 28 haftaligim 20 haftadan beri kasilmalarim var ama artik iyice cogaldi ve zorluyor hergun maksimum 15dk ara ile oluyor ve o anda nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor ve kalbim tekliyor bugun bile kalp doktoeundaydim kendi doktorumada kasilmalari soyluyorum agri kesici serum takmak istiyor oda anlik bisey nst girmem gerekmiyir mu yok mu aranizda benim gibi olan
2021ikiz anneleri forumunda kiwiden memnun kalan da çok vardı bana civilde çalışan da lansinoh ve tekli al çiftlide vakım gücü azalıyor demişti. Bana arkadaşım verecek philips aventin o masraftan yırttımTeşekkür ederim canım ikisine de bakıcamkeşke hiç ihtiyaç olmasa ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?