- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
-
- #2.021
Ohh ne güzel hediye vermişsin kendine, güzel haberlerle gel babyGözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece
Yaa büyümüş minikhiç bir sorun çıkmaz inşallah canım
Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptım
Bu arada birazdan ben de kontrole gideceğim, kendime sevgililer günü torpili yaptıminşallah bebeğim iyidir bi kalbini dinlesem rahat edicem
Gözün aydın, minnoşun büyümüş annesi.Kızlar merhaba ancak yazabildimDetaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım
Ben bugünde işe gitmedim test sonucum geldi öyle başlıycam canım benimde burnum düzelmedi hala tıkanıyor ilk baştaki gibi değil ama yinede var iştahsızlık var yorgunlukta kaldı üzerimde ama buna da şükür iyi olmana sevindim inşallah bi daha gelmez sağsalim doğum yaparızGözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece
Yaa büyümüş minikhiç bir sorun çıkmaz inşallah canım
Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptım
Bu arada birazdan ben de kontrole gideceğim, kendime sevgililer günü torpili yaptıminşallah bebeğim iyidir bi kalbini dinlesem rahat edicem
Canımm çok şükürKızlar merhaba ancak yazabildimDetaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım
Ay gelmesin bir daha gerçekten hem fiziken hem ruhen yoruldun bu süreçte. Gördümm küçük sevgilimi yaaa ağzını açıp kapattıBen bugünde işe gitmedim test sonucum geldi öyle başlıycam canım benimde burnum düzelmedi hala tıkanıyor ilk baştaki gibi değil ama yinede var iştahsızlık var yorgunlukta kaldı üzerimde ama buna da şükür iyi olmana sevindim inşallah bi daha gelmez sağsalim doğum yaparız
Gördün mü bebişini pozlar da verdimi
Ayy alttaki bebiş baş aşağı dönmüş güncelleme gelmiş sizeGözün aydın, minnoşun büyümüş annesi.
Şeker yüklemesinden benim doktorum hiç bahsetmedi henüz? Çoğu kişi yaptırmıyor sanırım. Haftası var mı acaba.
Çok tatlıydı ağzını açıp kapıyordu balık gibi. Gözlerimden kalpler fışkırarak dolaşıyorum şu anOhh ne güzel hediye vermişsin kendine, güzel haberlerle gel baby
Amanın annesi yesin onun minnacık ağzınıAy gelmesin bir daha gerçekten hem fiziken hem ruhen yoruldun bu süreçte. Gördümm küçük sevgilimi yaaa ağzını açıp kapattı
Çok öksürdüm, içim hiç rahat değil dedim. Ona hiç bir şey olmaz, seni yormuştur hastalık dedi dr. Haftaya senin de güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canımAmanın annesi yesin onun minnacık ağzını
Bebişlerimiz iyi olsunda anneler bi şekilde atlatıyor benimde haftaya bir sürü kontrolüm var zaman hemen geçsin
Sağol canımmGözün aydın, minnoşun büyümüş annesi.
Şeker yüklemesinden benim doktorum hiç bahsetmedi henüz? Çoğu kişi yaptırmıyor sanırım. Haftası var mı acaba.
Canımm çok sağolCanımm çok şükürşeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
Aa evet, sen söyleyince farkettimAyy alttaki bebiş baş aşağı dönmüş güncelleme gelmiş size
Şeker yüklemesinin belli bir haftası mı var acaba
Yaaa, su mu içiyordu acabaÇok tatlıydı ağzını açıp kapıyordu balık gibi. Gözlerimden kalpler fışkırarak dolaşıyorum şu an
480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldıYaaa, su mu içiyordu acababenim uygulamada bebeğin tam bir çiş makinası yazıyordu
Kilosu, boyu nasılmış yarım kiloyu geçtimi artık minnoş.
sağol kuzum, ben de ona göre planlama yaparım o zamanCanımm çok sağol
24 ila 28. Haftalar arasında yapılıyor canım. 24 hafta 4 günlük oluyorum ben o randevum olan tarihte.
Ooo maşallah, artık yarım kilo diyelim biz480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldıgaliba su içiyor, ilk defa bu kadar net ağız hareketini gördüm, demek çiş makinesi ahahahah bol bol su içmemiz gerekiyormuş çişlerini temizlemek için
Gözün aydın canım çok şükürKızlar merhaba ancak yazabildimDetaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım
ohh çok şükürİyileştim canım çok teşekkür ederim en son bir gribe döndü sonra bitti sayılır yarın daha da iyi olurum inşallah
Ben çıktım
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi
400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu♀
Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları
Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten
Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda
Benden bu kadar darısı gideceklerin başına
Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuşdetaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?