Ohh ne güzel hediye vermişsin kendine, güzel haberlerle gel baby

Gözün aydın, minnoşun büyümüş annesi.

Şeker yüklemesinden benim doktorum hiç bahsetmedi henüz? Çoğu kişi yaptırmıyor sanırım. Haftası var mı acaba.

Ben bugünde işe gitmedim test sonucum geldi öyle başlıycam canım benimde burnum düzelmedi hala tıkanıyor ilk baştaki gibi değil ama yinede var iştahsızlık var yorgunlukta kaldı üzerimde ama buna da şükür iyi olmana sevindim inşallah bi daha gelmez sağsalim doğum yaparız
Gördün mü bebişini pozlar da verdimi

Canımm çok şükür şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?

Ay gelmesin bir daha gerçekten hem fiziken hem ruhen yoruldun bu süreçte. Gördümm küçük sevgilimi yaaa ağzını açıp kapattı

Şeker yüklemesinden benim doktorum hiç bahsetmedi henüz? Çoğu kişi yaptırmıyor sanırım. Haftası var mı acaba.
Ayy alttaki bebiş baş aşağı dönmüş güncelleme gelmiş size
Şeker yüklemesinin belli bir haftası mı var acaba

Ay gelmesin bir daha gerçekten hem fiziken hem ruhen yoruldun bu süreçte. Gördümm küçük sevgilimi yaaa ağzını açıp kapattı
Amanın annesi yesin onun minnacık ağzını
Bebişlerimiz iyi olsunda anneler bi şekilde atlatıyor benimde haftaya bir sürü kontrolüm var zaman hemen geçsin

Amanın annesi yesin onun minnacık ağzını
Bebişlerimiz iyi olsunda anneler bi şekilde atlatıyor benimde haftaya bir sürü kontrolüm var zaman hemen geçsin
Çok öksürdüm, içim hiç rahat değil dedim. Ona hiç bir şey olmaz, seni yormuştur hastalık dedi dr. Haftaya senin de güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım

Sağol canımm
24. Haftadan sonra yapılıyor. Evet yaptırmayanlar da yaptıranlar kadar çok. Çevremde herkes yaptırdı ters bi durum yaşanmadı o yüzden ben de yaptırmayı düşünüyorum

Canımm çok şükür şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
Canımm çok sağol
24 ila 28. Haftalar arasında yapılıyor canım. 24 hafta 4 günlük oluyorum ben o randevum olan tarihte.

Ayy alttaki bebiş baş aşağı dönmüş güncelleme gelmiş size
Şeker yüklemesinin belli bir haftası mı var acaba
Aa evet, sen söyleyince farkettim
Şeker yüklemesi için 24-28 haftalarmış sanırım. Ama yaptırmak gerekli mi emin değilim

Çok tatlıydı ağzını açıp kapıyordu balık gibi. Gözlerimden kalpler fışkırarak dolaşıyorum şu an
Yaaa, su mu içiyordu acababenim uygulamada bebeğin tam bir çiş makinası yazıyordu
Kilosu, boyu nasılmış yarım kiloyu geçtimi artık minnoş.

Yaaa, su mu içiyordu acababenim uygulamada bebeğin tam bir çiş makinası yazıyordu
Kilosu, boyu nasılmış yarım kiloyu geçtimi artık minnoş.
480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldı galiba su içiyor, ilk defa bu kadar net ağız hareketini gördüm, demek çiş makinesi ahahahahbol bol su içmemiz gerekiyormuş çişlerini temizlemek için

Ooo maşallah, artık yarım kilo diyelim biz ay ne güzel ya bu görüntü sana bir daha ki kontrole kadar yeter En güzel hediye oldu
Su içmek mi temizliyormuş, ben günde en az 3-4 litre içiyorum heralde

Gözün aydın canım çok şükür
Maşallah yarım kilocuk neredeyse

ahahaa Miracelik16 iki erkekle yolumuza devam ediyoruzz

sağlıkla gelsinler ikisi de doğuştan en yakın arkadaşa sahip olacaklar

408 gram mıı neredeyse yarım kilo

ohh çok şükür kuzum evet aynen onda bir şey yok beyinde kist çıkanların da hepsi küçüldü ve yok oldu çok şükür bebekler hepsi sağlıklı zaten bir şey varsa çat diye söylüyolar
her şeyin yolunda olması çok güzel miniğin de özlemiş de yüzünü göstermiş

haftaya bi daha mı göreceksin tontişiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…