yarım kiloya yaklaşam bi tontik daha şükür ben de bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam yazarım çıktığımda

yaa benim son kontrolümde de bıdır bıdır konuşuyodu keşke video yüklenebilse çok komik yaaa

Ooo maşallah, artık yarım kilo diyelim biz ay ne güzel ya bu görüntü sana bir daha ki kontrole kadar yeter En güzel hediye oldu
Su içmek mi temizliyormuş, ben günde en az 3-4 litre içiyorum heralde
Evet evet kanımız süzüp temizliyormuş ve tükettiğimiz su miktarı çok önemli. 3-4 litre çok iyi, ben 3ü zorluyorum ama bazen olmuyor, havalar ısındıkça arttırırız iyice

1 aydan önce vuramıyorlar. Sistem izin vermiyor. 1. Doz Kaçıncı haftada olunursa 2. Doz için 30 gün sonraya izin veriyor sistem. Genelde de 20. Hafta da çağırıyorlar ama önce yaptıklarıda oluyormuş öyle demişti bana hemşire..

Tatlim gözünAydın senin adına çok mutlu oldum. Tansiyon ve böbrek konusunda hiç sıkıntı etme. Tansiyon takibini bana da detaylıda ki doktorum demişti. Tuzu hatta kesmemi söyledi.

son zamanlarda aldıklarımı atayım azıcık

beşiğin başını bekleyen zürafa çok komik oldu her baktığımda gülüyorum

bugün gelen müslinlerin linkini de koyuyorumm;

benetton'dan aldıklarımda da etiketin yarısı kampanyası vardı, daha 3 parça daha var onlar gelmedi

Eklentiler

• 7E904665-0FE3-4BDC-95C2-B5A89EC15195.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 49
  • C2516E1B-855F-40E1-BE51-916878BA323B.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 58B33D9F-C77A-4537-9591-C9CE66C55057.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 9DC46392-C5A7-4313-B3D5-2E197B326EFE.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 5AA7DE76-CF9A-4095-A4BE-744F4E2E7DBA.webp
    121,7 KB · Görüntüleme: 61
  • E2D2F7BF-A9EF-42BC-8E07-77FC9E453146.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 60
Tatlım ben tek doz olacağım onu da bu hafta olurum büyük ihtimalle. Dr um tek doz seni hamilelik süresi korur demişti. 2 doz da 5 yıl için koruyuculuk sağlıyormuş. Ayrıca bana sağlık ocağı 20. Haftadan sonra gelip istediğin zaman olabilirsin dedi.
GözünAydın canım maşallah yarım kilocuk olmuş kuzu.
Canımm çok şükür şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
24 -28 arası yapılıyor.

rollercoaster 28. Haftada da kan uyuşmazlığı testi varmış. Benden ufak bir hatırlatma .

Tatlım ben tek doz olacağım onu da bu hafta olurum büyük ihtimalle. Dr um tek doz seni hamilelik süresi korur demişti. 2 doz da 5 yıl için koruyuculuk sağlıyormuş. Ayrıca bana sağlık ocağı 20. Haftadan sonra gelip istediğin zaman olabilirsin dedi.
GözünAydın canım maşallah yarım kilocuk olmuş kuzu.
Canımm çok şükür şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
24 -28 arası yapılıyor.

rollercoaster 28. Haftada da kan uyuşmazlığı testi varmış. Benden ufak bir hatırlatma .

Yaaaa çok şekerrrrrrrlerrr
Fenomen geliyoooo

ayy evet kuzum yaa ben doktoruma hatırlatmıştım muhtemelen gelecek randevuda iğne yapabilirler

şimdiye kadar kanama olmadı, olmaz inşallah

Çok sağol canıım nasıl moral oldu Ay evett işime geldi açıkçası doktorda yüzünü arkaya çevirdi poz vermedi bize ama detaylıda gördüm çok şükür minicik ya ayakları da bağdaş şeklinde çaprazdı tam bir tontiş olmuuuş

Tatlim gözünAydın senin adına çok mutlu oldum. Tansiyon ve böbrek konusunda hiç sıkıntı etme. Tansiyon takibini bana da detaylıda ki doktorum demişti. Tuzu hatta kesmemi söyledi.
Çok sağol canım çok mutlu etti mesajın da beni tiroidim de sınırda o sebeple tuzu ben de keseceğim mecbur tansiyonu da kontrol edicez her şey iyi olur inşallah

oy oy maşallah neredeyse yarım kilo :)
çişlerini temizlemek için su içmemiz gerektiğini bilmiyordum
Evet evet kanımız süzüp temizliyormuş ve tükettiğimiz su miktarı çok önemli. 3-4 litre çok iyi, ben 3ü zorluyorum ama bazen olmuyor, havalar ısındıkça arttırırız iyice
ben max 1,5 lt içebiliyorum ya. daha fazlası ne yazık ki olmuyor

Yok bebeğim benim 21 şubat :)

Hepsi çok mu çok şeker, güle oynaya kullanın rollerım Bu zurafaya bayılıyorum ben de alıcam ondan netten mi aldın kuzum, varsa link please. Bi de fil varya uyku arkadaşı ona da bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…