Ayyy harika olmuş kuzummKasım tüp bebek topuğu açılmamış bize uğur getirsin buyrun kızlarPapatyamveben-Mavi bizim mery nin adı neydi
Uğur getirsin bize ❤
Hay aklınla bin yaşa canım benimMerhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapetye iğneye başladık
Hay aklınla bin yaşa canım benimBenim de başlayamayan sürecim kasım ayına ötelendi inşallah hep beraber başlar mutlu haberler veririz birbirimize
Senin son durumlar ne kuzumHay aklınla bin yaşa canım benimBenim de başlayamayan sürecim kasım ayına ötelendi inşallah hep beraber başlar mutlu haberler veririz birbirimize
Hoşgeldin MinnoşumBenide alınbende tüp bebek doktorum ile görüştüm ilk etapta lenfosit aşısı ile başlama kararı verdi doktorum
Hoşbuldum canımHoşgeldin Minnoşum
Geçen hafta başlamak için gittim hastaneye, yine 2-3 yumurta olduğu için bir ay daha bekleyelim dedilerSenin son durumlar ne kuzum
Hiç gerek kalmayacakHoşbuldum canımbenim tüp bebek sizden çok sonra olacak ama bilgi için takipteyim
Aranılan kan bulundu
Belki de (inşallah) hiç başlamana gerek kalmayacakkkHoşbuldum canımbenim tüp bebek sizden çok sonra olacak ama bilgi için takipteyim
Prp oldun mu sen canım ya belki ise yarar bakalım ben regl den önce Gonapety başladık 2 kasım kontrol var değişik prosedür yapıyoruz hayırlısı insallahGeçen hafta başlamak için gittim hastaneye, yine 2-3 yumurta olduğu için bir ay daha bekleyelim dediler15-16 kasımda regl ile gidip tekrar değerlendireceğiz bakalım yine az yumurta mı olacak.. tam 3 haftam var. Gluteni kestim, avokado ve arısütüne tekrar başladım takviyeler zaten aynen devam.. bakalım 3 hafta 3 haftadır, belki temmuzdaki sayıya yaklaşıp tedaviye başlayabiliriz
AyBenide alınbende tüp bebek doktorum ile görüştüm ilk etapta lenfosit aşısı ile başlama kararı verdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?