2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Cok sükür canim cok sevindimm allah devamini getirsin saglikla insallah 🥰🥰🧿🧿🧿😍😍😘 zaten ikizlerde arada fark olabiliyormus hep 🥰
Evet canim olabiliyormuş 😊 doktorum sağolsun oda moralimi bozacak birşey söylemedi motive etti beni😍 ben gripten çok korkmuştum :dua:şükür birşey yokmuş. :nazar: Bi oh çektim:21:

Evet canim olabiliyormuş 😊 doktorum sağolsun oda moralimi bozacak birşey söylemedi motive etti beni😍 ben gripten çok korkmuştum :dua:şükür birşey yokmuş. :nazar: Bi oh çektim:21:
Evet doktorlar cok önemli valla direk insanin moralini bozuyo ya da yüksek tutuyo.. bisey netlesmeden annenin cani sıkmak bebeğe zarardan başka bişey değil.. çok şükür canımm allahım korusun hepsinii can onlar 🧿🥰🙈❤️

Evet doktorlar cok önemli valla direk insanin moralini bozuyo ya da yüksek tutuyo.. bisey netlesmeden annenin cani sıkmak bebeğe zarardan başka bişey değil.. çok şükür canımm allahım korusun hepsinii can onlar 🧿🥰🙈❤️
Sagol canım inşallah 🙏 evet doktor seçimi çok önemli😊 ama ben bi tanıdığın ricasıyla gidince daha çok ilgilendi bence.🤔 Şehir hastanesinde bi doktor ama hastaları çok iyi diyor ona randevu bulmak çok zor😊 diğerleri boşken bu hep dolu. işini iyi yapıyor çok kibar ve anlayışlı bi doktor😇 tüm hastalarıda böyle söylüyor. 🤗Yani o yüzden şanslıyım galiba. Iyi bir doktor bulduğum için

Yok daha yeni evrak götürdüm bütün testlerimi tamamladım haftaya çağırılırsınız dendi büyük ihtimalle çatlatma iğnesi ile başlatır diye düşünüyorum ama belli de olmaz
O zaman normaldir çünkü onların verdiği ilaçla yükseliyor e2

İyi geceler kızlar yarın büyük günüm bakalım neler göreceğiz uykum gelmiyor Allah hayra çıkarsın inşallah size güzel haberlerle gelirim🥰🤲🏻

Selam kızlar ben geldim çok şükür herşey yolunda kalp atışı düzelmiş 4.4 mm şuan 6+1 dediler çok güzeldi ya minik solucanım Allahım hepinizr yaşatsın sağlıkla inşallah 🥰😍🤰🏻🤲🏻
maşallah :nazar: yavruya bak düzelmiş hiç üzülmene değmezmiş işte doktorlar bazen böyle moralimizi bozabiliyor. Çok sevindim canım sağlıkla doğar inşallah.🙏

Merhaba bende tedaviye başlıyorum. Aralık'ta başlanacak ama grup güncel diye buraya yazdım. İlk defa tüp bebek deneyeceğim, şişli Memorial hastanesinde Pgt li tüp bebek tedavisi sürecim olacak, endişeliyim
Merhabalar, inşallah süreciniz hayırlısıyla güzel sonuçlansin🙏 size birkaç birsey soracaktım benim çok fazla başarısız tüp bebek denemem var ve embriyolarimizi şişli memorial'e taşıyıp pgt yaptırarak denemeyi düşünüyoruz rica etsem embriyo dondurma fiyatı ve pgt ücreti nedir bilgi verebilir misiniz?

Selam kızlar ben geldim çok şükür herşey yolunda kalp atışı düzelmiş 4.4 mm şuan 6+1 dediler çok güzeldi ya minik solucanım Allahım hepinizr yaşatsın sağlıkla inşallah 🥰😍🤰🏻🤲🏻
Canım gözümğz aydınnn çok sevindimm çok güzel herşeyi maşallah subhanallah 🧿🧿🥰🥰🤲🏼😍 büyüsünler şimdi sağlıkla güzellikle inşallah 🥰

mertugce35 mertugce35 canım iyi misin sesin çıkmıyor
Selam canım sağol iyiyim şükür bir yaramazlık yok🥰 dün kaplıcalara geldik de havuz falan benim kız için. 2 geceliğine ordayız şuan yarın dönücex o yüzden pek yazamadım ara ara girip okudum. Çok da maceralı geçiyor, başımıza kaza geldi, kızım düştü havuzda dudağı patladı kan revan içinde şoka girdik hepimiz😩😩 dülündükçe hala kötü oluyorum. Neyseki kanaması durdu dikişe gerek kalmadan. Bi de hiç bilmediğimizi bi yerdeyiz doktor falan da yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ öyle yani baya telaşlı korkulu geçti ama toparladık allahtnan dudak ve ağız en içi en hızlı iyileşen yer.. dikkat ediyoruz şimdi tekrar darbe almamasına ve ıslanmamasına.. biraz uzun oldu ama 2 günün özeti bu💁🏼‍♀️

Selam canım sağol iyiyim şükür bir yaramazlık yok🥰 dün kaplıcalara geldik de havuz falan benim kız için. 2 geceliğine ordayız şuan yarın dönücex o yüzden pek yazamadım ara ara girip okudum. Çok da maceralı geçiyor, başımıza kaza geldi, kızım düştü havuzda dudağı patladı kan revan içinde şoka girdik hepimiz😩😩 dülündükçe hala kötü oluyorum. Neyseki kanaması durdu dikişe gerek kalmadan. Bi de hiç bilmediğimizi bi yerdeyiz doktor falan da yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ öyle yani baya telaşlı korkulu geçti ama toparladık allahtnan dudak ve ağız en içi en hızlı iyileşen yer.. dikkat ediyoruz şimdi tekrar darbe almamasına ve ıslanmamasına.. biraz uzun oldu ama 2 günün özeti bu💁🏼‍♀️
Geçmiş olsun canım 💐baya maceralı gerçekten 🤦‍♀️ sen sicak saunaya hamama falan girme kuzum,bebek için iyi değil diye biliyorum ,Allah korusun🤲🏻iyi tatiller size🤗

Back
X