- 5 Mayıs 2022
- 3.302
- 4.368
- 83
- 37
Hala tek yumurta ile mi devam ediyor süreç? Şimdiden hayırlı olsun.. inşallah dolu ve kaliteli yumurtalar çıkar..Cmrtsi opu var carlooom bana dia et olurmu canimmmm senin bebis geldi dmi dünyaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala tek yumurta ile mi devam ediyor süreç? Şimdiden hayırlı olsun.. inşallah dolu ve kaliteli yumurtalar çıkar..Cmrtsi opu var carlooom bana dia et olurmu canimmmm senin bebis geldi dmi dünyaya
Evet canım geldi, nerdeyse 3 aylık olduk. 36 yaşımda anne olmuş oldum :) şimdi sıra sende insallah, güzel haberlerini bekliyorummmm.Cmrtsi opu var carlooom bana dia et olurmu canimmmm senin bebis geldi dmi dünyaya
Anneliğin yaşı olurmu canım Allah er yada geç nasip etsin herkeseEvet canım geldi, nerdeyse 3 aylık olduk. 36 yaşımda anne olmuş oldum :) şimdi sıra sende insallah, güzel haberlerini bekliyorummmm.
İnşallah canımHala tek yumurta ile mi devam ediyor süreç? Şimdiden hayırlı olsun.. inşallah dolu ve kaliteli yumurtalar çıkar..
Cmrtsi opu var carlooom bana dia et olurmu canimmmm senin bebis geldi dmi dünyaya
Evet iğneler cok fazla belirti gösteriyor vücutta bende mide bulantısı göğüs hassasiyeti hepsini yapmıştıMerhabalar, 10 kasım'da yumurta toplama oldu. 14 kasım'da 2 embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 10.günü ilk günlerde kasık ağrısı, bulantı, baş dönmesi, halsizlik yaşıyordum. Bunlar iğne ve ilaclardan sanırım. Hatta transferden sonraki gün ayaktayken aşırı terleme ve göz kararması, baş dönmesi yaşadım hemen uzandım. Şuan herhangi bir belirti yok. Sizler neler yaşıyorsunuz?
Evet iğneler cok fazla belirti gösteriyor vücutta bende mide bulantısı göğüs hassasiyeti hepsini yapmı
Merhaba kanda sonuç alabilirsiniz hayırlısı inşallah tutunmuşturMerhabalar, 10 kasım'da yumurta toplama oldu. 14 kasım'da 2 embriyo transfer edildi. Bugün transferimin 10.günü ilk günlerde kasık ağrısı, bulantı, baş dönmesi, halsizlik yaşıyordum. Bunlar iğne ve ilaclardan sanırım. Hatta transferden sonraki gün ayaktayken aşırı terleme ve göz kararması, baş dönmesi yaşadım hemen uzandım. Şuan herhangi bir belirti yok. Sizler neler yaşıyorsunuz?
Hayırlı olsun hepsi dolu ve kaliteli çıkar umarım..Arkadaşlar herkese merhabadurumum hakkında güncelleme yapmak istedim sizlere, dün son kontrolüme gittim.Bir önceki kontrolümde 11 folikül vardı 14'e çıkmış ve hepsinin boyutları 20 milime yakın yarın yumurta toplama var
dualarınızı bekliyorum sevgiler
![]()
İnşallah beklentimiz duamız o yöndeHayırlı olsun hepsi dolu ve kaliteli çıkar umarım..![]()
Arkadaşlar herkese merhabadurumum hakkında güncelleme yapmak istedim sizlere, dün son kontrolüme gittim.Bir önceki kontrolümde 11 folikül vardı 14'e çıkmış ve hepsinin boyutları 20 milime yakın yarın yumurta toplama var
dualarınızı bekliyorum sevgiler
![]()
Folikülde artış olmaz, başta neyse ona göre gelişen ve gelişmesi duran olur diye biliyorum. Belki baştan da 14tür geriden gelip yetişmiştir3 günde 3 yumurta artmış sanırım.Nasıl bir anda 20 mm olmuş sonradan gelişenler?![]()
Teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olurMerhaba kanda sonuç alabilirsiniz hayırlısı inşallah tutunmuştur![]()
Doktordan daha iyi bilemeyiz değil mi :) bana söylenen bu demekki ilk baktığında gözünden kaçanlar olmuş yada küçüklermiş büyümüşler3 günde 3 yumurta artmış sanırım.Nasıl bir anda 20 mm olmuş sonradan gelişenler?![]()
Sevgili Teyocan doktor musunuz?Folikülde artış olmaz, başta neyse ona göre gelişen ve gelişmesi duran olur diye biliyorum. Belki baştan da 14tür geriden gelip yetişmiştir
doktorlar bırebır sayamıyor zaten, demekkı aslında toplanacak adete yakın yumurta varmış, geliişip geriden gelmişler ..Doktordan daha iyi bilemeyiz değil mi :) bana söylenen bu demekki ilk baktığında gözünden kaçanlar olmuş yada küçüklermiş büyümüşlermaşallah diyin nazar değmesin yahu
![]()